Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

parkovaci brzda 406


oni

Recommended Posts

tak se mi vysypala parkovaci brzda, nejdriv na jedny strane a ted na druhy. prvni itazka zni, jak zjistim, jakej druh brzd mam, dle dilu jsou dva druhy na brzdy bosh a ate a pak nema nekdo fotku, jak vypada brzda uvnitr? jak se to vysypalo, tak nemam tucha, jak to prijde dohromady. rovnou rikam, ze kolicky mam ohnute do praveho uhlu a pruzinky a ty drzici kloboucky tym ani nebyly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja tady proste neumim hledat, to se opravdu omlouvam. aha, takze koukam, ze to je jako klasicka bubnovka. koukal jsem, ze sice kolicky a pruzinky sezenu,ale treba ty jistici kloboucky, ty proste nikde nejsou. Jinak service box mam vyjetej tady: takze mam bosch?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, mas ten system TEVES (ATE), jinej tam ani pro kotoucovy brzdy u 406 neni

v Kelly je sada oblozeni od ATE vcetne tech pruzinek a tycek pod cislem AT 654010 , jediny co tam neni jsou asi ty zajistovaci krouzky, ty jsou zase v sade pro bubnovy brzdy pod cislem QB 0750, tak to jedine nejak nakombinovat nebo zkusit sehnat z nejakyho vraku

hele tak v peugeotu je ta sada (asi 4ks) tycek pruzinek a tech zajistovacich podlozek za 200Kc s obj. cislem 4308 60

[upravil dne 8/6/12 13:35 od Ferry]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ješte teda jeden dotaz, tam je takovej pazmek, co asi drzi lanko, je nejaky obrazek jak to prijde? Ja se informuju dopredu, pac abych to pak nerozdelal a nemel auto rozdelany dlouho. V pondeli to nakoupim, snad se to nebude muset v peugeotu objednavat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nakonec na druhy strane sse nevysypala uplne,takze uz vim, jak to vsechno patri dohromady. akorat mi vrta hlavou a nechce se mi verit, ze by to byla takova nahoda, ze jeden den se vysype jedna a za tyden druha. a to vzdy jen diky tomu, ze ty jistici kloboucky proste nejsou, asi vypadnou ven, a pak pruzinky a kolicky jsou rozlamany. a na jedny strane to jeste k tomu zlamalo cidlo abs. takze dalsi sranda na vic. chjo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

tak ferry: to objednaci cislo je na bubnovou brzdu,ale to vubec nevadi, aspon se v liberci projevili, takovej pristup k zakaznikovi je libovej, prijet tam necim lepsim,tak se ohanej jinak. jinak ty klouboucky jdou koupit pouze v sade kompletnich brzd, coz vychazi 4800 neco, kdyz jsem mu rekl, ze kvuli 4 klobouckum nebudu davat skoro 5000 tak prej moje smula a ze nebudu brzdit hold no. blbec. nakonec jsem teda koupil nejakou sadu na 306, kde ten kloboucek malinko upravym a bude to dobry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

panove, mam mensi dotaz, parkovaci brzda funguje, nadobka s kapalinou je plna, unik kapaliny taky vyresen, spojkovej valec vymenenej, ale kdyz zatahnu rucku, tak mi to pisne, ze mam nizkou hladinu brzdove kapaliny, pri normalnim przdeni to neudela. co by to mohlo znamenat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ze je spatnej spinac na rucni brzde, kterej rozsveci tu kontrolku rucni brzdy na palubce, je to znama chyba novyho modelu 406

spinac bud vyndat a zkusit rozebrat a ocistit nebo dat rovnou jinej (musi dolu ale stredovej panel mezi sedackama)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...