Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hledám práci kde nechtějí praxi...


Dadadavid

Recommended Posts

No tak teď si tomu nasadil korunu... Potřebuju 80.000 na nový auto.. :D:D:D Já bych toho potřeboval, si kup feldu za dvacku a máš klid, najdi si práci a šetři na lepší. Máš možnost dělat bagristu za 26.000 čistýho a smrdí Ti to? Dej mi kontakt, jdu do toho. Studuju vejšku, ale prací sem měl už asi 7 a jenom v jedný sem dosáhl na podobný peníze, jako Ty a to byl barman, ale na černo a šmelilo se.

Tvle mít možnost 26.000 čistýho, legálně a hned po škole, tak nepřemejšlim ani minutu :roll

[upravil dne 4/6/12 13:18 od Fuller]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omg tohle je vlákno. Fakt by jsi potřeboval pobrat trochu rozumu. Odstěhovat se od maminky a zkusit bydlet sám. Pak by jsi nepsal, že se ti nechce sedět v bagru za 26 čistého. Toť můj názor.

Chlapče,já bydlím sám už 5 let ...

[upravil dne 4/6/12 16:20 od Dadadavid]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co by se to nedalo číst, dá se to číst docela dobře. A hlavně se v tom dá dobrat docela dost poučení.

Priority se prostě s věkem mění a každý si musí vyzkoušet a přijít na to sám, co je vlastně opravdu důležité a jak se k tomu dobrat. Vidím tady třeba dost hlášek typu \"co já bych za to dal, kdybych mohl s tím bagrem jezdit já\". Pokud tohle řekne někdo s VŠ, tu VŠ dělal zcela zbytečně. Bagristu mohl jít dělat už před x lety. Pokud to někdo vezme zkratkou s vidinou více peněz při nástupu a z krátkodobého hlediska, ať se pak nediví, když z dlouhodobého hlediska prodělá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

uf tak to jedine ist do nemocnice pracovat - tam by ti snad este niektora dokazala ponuknut ubytko na slobodarke /samozrejme nie zadara - ale tie najmy niesu nejak vysoke/ ale treba ratat stym ze do slobodarok sa neinvestovalo odkedy ich postavili :-D priatelka tak pracovala a aj tak byvala. ked zohanala nieco ine nedavno /aj v CR / tak slobodarky este ponukali ako moznost ubytka.

ale zadara ubytovanie? :bojim preplatit cestu? - jedine ak si socialny pripad - aspon u nas sa da uplatnit nejaky prispevok - ale za taky plat aby si si mohol uplatnit prispevok by si zasa asi nerobil.

ja by som bol vdacny keby mi v dnesnej dobe zamestnavatel dokazal ponuknut pekny podnajom v sukromi za slusnu cenu - nech nemusim nic zohanat. a nie zadara.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zaujímavá téma:

K 1 otazke = ubytovanie zdarma, alebo preplacanie cesty. Neviem, ale tuna na SK v tom nevidim problem. Velke fabriky bezne ponukaju moznost ubytovania zdarma / alebo dovoz do prace. Napriklad VW Slovakia ma svoje autobusy, ktorymi zvazu ludi bezplatne do prace aj z prace. Chodi aj z Trnavy do BA (viac ako 65 Km), uplne zdarma. Samsung vo voderadoch takisto, autobus, a zvaza ludi zdarma. PSA Peugeot Citroen ponukalo ubytovanie \"zdarma\", kde si sami postavili X bytoviek pre svojich zamestnancov. Mal si moznost byvat aj \"zdarma\" = tj v 2 izbovom byte 4 pracovnici, alebo sam, ale to si si uz za byt platil :) Často vydam izeraty do ČR = praca manualna, operator, atd atd = ubytovanie zdarma.

K druhej veci, suhlasim s oddiem. Ale poviem to inak.

Treba si urcit, co v zivote chces dosiahnut. Pokial chces ist robit bagristu, tak si musis zratat aj nasledky ... Sice je fajn, ze teraz budes zarabat \"peknych\" 26 tis., otazka je, ci je to prace, v ktere se chces pohybovat aj v buducnu. Pretoze ked budes mat v zivotopise, ze delal sem 5 rokov na bagru, tak je omyl si myslet, ze te seberou na nejakou kancelarskou poziciu :) Budes mit zivotopis leda tak na toho bagristu, pripadne pracovnika s inou stavebnou technikou ...

Začátky sú ťažké, ale osobne by som si vyberal odbor, v ktorom chcem pracovať, a snažil sa ist od začiatku hore. Sice budes zo zaciatku zarabat menej , ale mozno o 10 let si poviš, že dobre, že som s tym zacal :)

Mám to odskúšané na sebe, a bol som na rovnakej štartovacej čiare, ako X znamych ... A vo \"väčšine\" prípadov, tý, čo išli len po prachoch, bez ohladu na to, čo idu robiť, sa lepšie nemajú :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lubk0 :Ano,jsi zde asi jediný,kdo pochopil,že jako bagrista nechci skončit... :) Není to odvětví,ve kterém chci zůstat..

Davide ale nikdo nerika ze bys tam mel zustavat myslim si ze zacinat na miste kde budes mit 26 cistejch je v tyhle dobe kurva dobrej zacatek, mezitim se muzes divat po jine praci a k tomu setrit na pripadny dojizdeni a nebo bydleni u nove prace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kde je psáno, že když dělám v kanceláři, že musím mít víc než manualní pracovník?Proč by se neměl na bagru líp než nějaká \"krysa\" zalezlá v kanclu?(nic ve zlém) :D:D

A navíc ono maturita dneska taky není úplně něco extra čím by se člověk mohl nějak extra ohánět a nějak moc si vybírat a klást podmínky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Agressor = nad takymto postupom by som uvazoval asi, keby sa nejednalo o pracu vybavenu \"mojim\" otcom. Predstav si, ze tam david nastupy, mesiac ho budu \"zaucat\" resp. sa bude dostavat do pracovneho tempa, po 2 mesiacoch si najde inu robotu, kde vo vecsine pripadov budu chcet \"skory\" nastup, a pak se na tu praci vyflakne ? Jak jeho otec bude vypadat ?

Vratim sa ku kancelarii ... Ta bola ako priklad. V dnesnej dobe si treba naozaj pobrat, ze ktore obdvetvia su stalev kurze, kde sa da dobre zarobit, a kde sa da aj nejako zacat ... To je môj nazor. Pokial si s toho dokaze ako clovek vybrat, moze zacat \"svoju karieru\" ... Avsak ako som pisal, zaciatky byvaju bez \"ocarujuceho\" platu, a neviem akych vyhod. Ale ono sa to casom dostavi ...

David je mlady, nesplaca hypoteku, nema na krku leasingy, a nevim co. Zacit od zacatku v nejaky profesi, ktorej sa chce venovat v buducnosti, je teraz najlepsia doba. Resp, ked bude mit treba v 27 cke dieta a manzelku, uz bude tazko zacat experimentovat, a ist nekde od zacatku za smesny prachy ... Ted ma na to idealni moznost. Otazka je, jestli ji zahodi, nebo ne ...

Ja nehovorim, ze se nejaky bagrista ma zle, resp. ze vydela malo ... Je to ale o zivotnych prioritach, a o tom, co chce kazdy z nas dosiahnut ... A hlavne, co je preto ochotny obetovat ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Agressor = nad takymto postupom by som uvazoval asi, keby sa nejednalo o pracu vybavenu \"mojim\" otcom. Predstav si, ze tam david nastupy, mesiac ho budu \"zaucat\" resp. sa bude dostavat do pracovneho tempa, po 2 mesiacoch si najde inu robotu, kde vo vecsine pripadov budu chcet \"skory\" nastup, a pak se na tu praci vyflakne ? Jak jeho otec bude vypadat ?

To uz je to riziko toho ze by ho tam dostal tata, jako ja byt v situaci jako david resim to tak, reknu na rovinu ze jako prachy sou dobry a ze par mesicu tam budu ale ze proste chci delat neco jinyho a ze si budu hledat praci jinde. A nebo tam zustat treba rok zalezi jak dostane smlouvu a pak jit jinam, moznosti je spoustu vse uz je pak jen na davidovi jak sek tomu postavi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavé téma. Opravdá málokdo začínal s 25 čistého. Je třeba začít pěkně s pokorou a vypracovat se. Alespoň tak to vidím já. Chce to ale trpělivost a roky dřiny. Většinou nejde nahoru ten kdo sekne s prací v 16:00, ten kdo stále frflá na podmínky v zaměstnání, pomlouvá zaměstnavatele nebo mění zaměstnání každý rok protože se mu zrovna něco nelíbí. Držim palce, správně se rozhodni. Nezapomeň, že nezaměstnaných je stále mnoho a zaměstnavatel si může vybírat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Si blázen pokud hledáš další robotu když ti někdo nabízí bagr za 26 ještě pokud by si teda jen

\'\'nakládal\".

Mě bude letos 25 a šel jsem trošku jinou cestou udělal sem si maturu ale v posledním ročníku jsem zjistil že to není to pravé ořechové, naskytla se možnost nového oboru: Automechanik za 1a5 roku v C, C+E, D. Tak sem do toho skočil.

Hned po škole se naskytla možnost jít na cečko dělat rozvoz.Mam super šefa takže vydělavám 24-26tKč zaleží kolik najezdím.Kluci u nás jezdí trošku dál a maji skoro 30.Bral mě uplně bez praxe vůbec mě neznal.Takže se to dá.ALE vstávám v 1:45 každý den a dělam až dodělam takže se vracím kolem 16-17, v letě není problem vyjmečně dojet v 20:00.Nebojím se pracovat rukama a pokud mi někdo nabídne praci kde vydělam 20 a nebudu muset toliko dřít jdu tam :) Prozatím sem mladej tak to nějak jde.

Ale je to hlavně v člověku prachy jsem pro sebe potřeboval už dřív naši moc peněz neměli tak proč je ještě víc zatěžovat?Co chci to jsi koupím když je třeba někomu pomoct segra kupovala barak nebyl problém vybrat peníze a pučit ji je na druhý den.Hledat praci protože potřebuju 80 litru na něco je o ničem.....

Můj nazor je takový že si založil zbytečné tema když už si stejně měl rozhodnuto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako je rozhodnuto,pujde ten bagr,protože jak mi někteří zde přes sz nabízejí na ič,tak to bych asi nedokázal co se týče papírování atd... a jinak nevim..ale co bude dál? U bagru urči nechci zůstat..když už tak něco jako ppl nebo pošta...to by bylo to,co by mě bavilo..nejde mi o výši platu,jde mi o to abych mohl z čeho žít a hlavně aby mě práce bavila...co se týče vzdálenější budoucnosti..nebudu na to sám,mám 5 let přítelkyni a věřím,že nám to vydrží,jenže jde na vysokou takže ještě dělat neúujde,i když si zkusí najít práci ke škole... V tom bagru budu v těch největších vedrech sedět od 6to od rána do 18-19h do večera no...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...