Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na P306 mám 238 800 km, táta na P205 má asi 280 000 km - mohlo by to být reálné, ale před asi patnácti lety to bylo dotaženo z německa, takže těžko říci. P309 stojíc na zahradě ukazuje 280 500 (že jsem na 280 000 ten ojel dělal :bacha). Nicméně je to od známého, který nuluje budíky, když koupí auto (proto tedka kupuje nový). Odhad: kasle asi 500 000 km :-D, motor 300 000 km.

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ono tam stejně není nic původní, ani motor, ani převodovka, ani to tacho :) Ale ten motor jsem tam tehdy dával pěknej, ten o moc víc mít nebude. Jen samotná kastle už pamatuje tak 700, podle mě.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Ono tam stejně není nic původní, ani motor, ani převodovka, ani to tacho :) Ale ten motor jsem tam tehdy dával pěknej, ten o moc víc mít nebude. Jen samotná kastle už pamatuje tak 700, podle mě.

Motor je stále v dobré kondici, taksamo i převodovka, kastle, náprava, jen v zimě mělo auto slabší chvilku, sešlo se najednou čerpadlo, žhavky, baterka a membrána na ruční pumpě v -25° :), teď to dostane komplet nové brzdy, nějaké čepy a zas se to nevyplatí měnit za cokoli jiného :).

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...