Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

potřeboval bych zrepasovat čerpadlo Bosch na 406 TD. Prolíná mi nafta kolem hřídelky plynu. Nevíte někdo o někom šikovném a spolehlivém v okolí Opavy? Jaká je zhruba cena takové opravy. Díky

Odesláno

na 406 nie je cerpadlo regulovane ektronicky?....to mas mechanicke cerpadlo?....

mne to robilo tiez (mechanicke)...ako isla z cerpadla hriadelka von, tak je ulozena v mosadznom puzdre...to puzdierko som klasicky kliestami trosku stlacil a mam cca uz 10000 km v suchu...ale inak zevraj ani vymena nie je draha...len to puzdro s gumickou...

Odesláno

...dost draha oprava na to ze to trva cca hodinku....dokonca nemusi davat ani cerpadlo dolu z motora....staci dat dole len to viko z cerpadla....skus to tak ako ja....nemas co viacej pokazit...bud to tece nebo ne....

Odesláno

Taky mi to teklo na mojí 405. Borec mi to za litr přetěsnil, potom objednal celou opravnou těsnící sadu pro celý čerpadlo a pouzdro hřídele (další litr) a řekl, že pokud to bude chcát dál, tak mi to celý přetěsní (zadax). Včera jsem znovu zjistil únik, tak se musím objednat.

Odesláno

A není lepší to dát profesionálovi, a? to přetěsní všechno a seřídí na stolici? Já to dal do normálního servisu, ti to vymontovali odvezli člověku, který se tím zabývá, ten to dal do cajku, maníci v servisu znovu namontovali a za tohle všechno včetně nějakýho drobnýho materiálu jsem dal 2500 korun. Mám mechanický čerpadlo Bosch.

Odesláno

Nevim jak je to u 406, ale když jsem míval 205 1,8D čerpadlo Lucas,tak mi to taky teklo kolem

hřídelky a když už to teklo fakt hodně,tak jsem to s velkými obavami rozebral-sundal celý víko,,zjistil,že ta hřídelka je utěsněná dvěma O kroužkama za asi 10 Kč ,tak jsem je koupil,vyměnil a byl pokoj.

Odesláno

urcite bych opravu hridelky sveril jen nekomu, kdo cerpadla dela. taky jsem mel tento problem na 405TD, uz si nevzpominam kolik to stalo, mozna 800Kc.

Odesláno

Tak jsem přes víkend zjiš?oval další info a prý u 406 s imobilizérem je na čerpadle nějaký bazmek, přišroubovaný zalamovacími šrouby, které se musí při demontáži odvrtat, aby se dalo dostat na šrouby, které drží horní část čerpadla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...