Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P 309 1.1 rv.93


EXI.60

Recommended Posts

Zdar chci se zeptat.Mám P 309 5dveř 1.1 benzin rv.93.stk ještě 1,5roku.Auto je psané na mě.Je pojízdný trochu prolíná chladič a destičky jsou v háji v předu na brzdách.

Ted otázka Prodat a za jakou cenu?Zvrakovat ale z toho asi nic nekápne,nebo zkusit rozprodat na díly,ale kde seženu papír o ekol.likvidaci.Poradte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je eko poplatek zaplacen? Pokud ano, někdo by to mohl koupit. Pokud ne, bude to 5000 Kč a tím se s cenou dostaneš na nulu :myslim. Rozprodat na díly? Kdo si dneska z 20letýho auta něco vezme? Hlavně ti toho doma zbude ... papír o eko likvidaci by určitě něco stál, ale nemyslím si, že by se to vyplatilo mít doma hromadu plechů.

Já bych to viděl asi takto, pokud není zaplacen eko poplatek: Dojezd do konce technické (pokud to chladič a destičky vydrží), poté eko likvidace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

EXI.60 : asi tě moc nepotěšim ale odvez sem do šrotu i novější a lepší auta než 309 :-/ protože to nikdo nechtěl skoro ani za odvoz. díly se nějaký prodaj,ale taky žádnej zázrak. pokud bys chtěl papír o eko-likvidaci můžem to probrat po SZ. Ale asi bude nejlepší řešení jak píše Milan , dojezdit a odvezt k likvidaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky si myslím že díly jsou k ničemu.Zkusím známého ze šrotu jestli dá papír o likvidaci za čistou kastlu.Jde mi o to že když si to sám rozdělám do šrotu tak mi z toho kápne víc.Jinak to odvezou za daks a nic mět z toho nebudu.Za čistej šrot bude přece jen 2500-3000kč.Odpad jako plasty skla atd.to mám odvoz zadarmo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já za čistou kastli dostal 2800. Ale je to 3 dny po 9ti hodinách práce.... za 3000 ti na to seženu kupce... (3000 tobě a bez práce ) a ho pak ještě bude stát 5000 eko poplatek a přepis 800,- R.V 93 = eko poplatek 5000... Co ty na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...