Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

LED ziarovky v zadnych svetlach


Saaw

Recommended Posts

Zdravim,

ako tak pomalicky cpem LEDky kam sa len da a viem ze to je fungujuce riesenie (parkovacky, interierove svetlo, citacie lampicky, odkladacia skrinka, kufor, spz) tak ma tak napadlo ci by sa dali nacpat LEDky aj do zadnych svetiel (brzdove svetla, obrysovky - tie mozno netreba kedze svietia nepretrzite, smerovky.. spiatockove asi nie - nepaci sa mi studena biela v spiatockovom svetle, jedine mozno tepla biela). Hlavne ma zaujimaju problemy s tym spojene a vase skusenosti. Najpodstatnejsi problem budu asi smerovky (urcite by som menil vsetky, cize aj v predu aj na boku aj vzadu). Hlavne mi ide o zmenu frekvencie blikania a ako to najlepsie vyriesit. Ma uz s tym niekto skusenosti? Dalo by sa to vyriesit nejakym jednoduchym odporom? Nechcem menit ziadne rele ani nic v aute. Jednak to neviem ale hlavne chcem aby to auto zostalo co najpovodnejsie, cize ak by som sa rozhodol tam opatovne nacpat klasicke ziarovky tak staci len vytiahnut LED a dat tam zas normalne. Dakujem za kazdy postred alebo radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som skusal dat do zadnych svetiel LED ziarovky. Nakupil som \" plnohodnotne \" nahrady za ziarovky ale hned som ich vyhodil. Bolo to uplne nepouzitelne. svietilo to proste slabo oproti ziarovkam.

Do stropneho som dal LED modul 0,8W a svieti to ovela lepsie ako ziarovka, do kufru som dal dva take ale davat to do svetiel sa este neda.

To co sa predava ako nahrada ziaroviek je este stale velmi slabe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...

vyjadrim sa neskoro ale mozno pomoze dalsim ze bez uprav vymena ziaroviek za led nepojde. skusal som to vo viacerich autach a sli maximalne spiatocky a to len v corse s cirimi svetlami, v oktavke skoro nevidiet a v 206 svietili a po vyradeni spiatocky stale svietili aj ked slabsie ale nesli zhasnut.smerovky nepouzitelne pretoze blikali velmi rychlo a ked je vypalena jedna ziarovka, brzdove ked je samostatna ziarovka tak ide ale intenzita nic moc a dvojvlaknove su nepouzitelne, pretoze bud isla bzda alebo obrysovka.tych ziaroviek mam doma vela v skatuli a su totalne k nicomu a dokonca po case som zistil ze dokazu vymlatit baterku ak dlhsie autom nejazdite, stalo sa mi to na corse uz dva krat a nevedel som preco a po vyhodeni LED uz problem nemam - jazdim snou velmi malo rocne asi 1000 km

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

top.filip - dakujem ti za rady, chcel som to tak nejak podobne vyriesit, ale asi to necham tak :)

este mam jednu otazku pre \"Saaw\" - alebo pre hocikoho, kto by vedel odpovedat:

ako sa meni ziarovka v odkladacej skrinke? neviem sa k nej dopracovat

mam tusenie ze treba vymontovat stredovy panel, ale nie som si isty

dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...