Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

disky na 207-cku


PACHO

Recommended Posts

v celku sa mi zapačili tieto disky http://auto.bazos.sk/inzerat/15530516/elektrony-peugeot.php zaujimalo by ma či ich niekto má na 207, a ako \"sadnú\" resp Vaš názor či to bude pasovať? Taktiež cena ? zatiaľ som ho ukecal na 270€ bez dokladu, len sa mi to zdá moc. Disky majú ET25, čo asi nie je problém, a gumy sú DOT4109. Zatial nechcem meniť veľkost disku, ani pneu, z dôvodu, že v technickom mám len jeden rozmer, a zatiaľ mam také isté mišelinky a na naše cesty som s nimi nadmieru spokojny. :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Veď práve preto sa pýtam, lebo s tým nemám moc skúsenosti. Môj odhad ceny okolo 230, ale to by museli byt fakt na ních ako píše \"mišelinky\", a 6mm, čomu tiež neverím. Ono, keď tak uvažujem, v podstate \"elektróny\" okrem dizajnu nemajú iný zmysel. Zrejme ostanem len pekne pri plecháčoch, a keď už tak našetriť a kupiť poriadné. Mne osobne sa páčia Peugeot disky RACE, poprípade MONACO, len tie sa veľmi ťažko zháňajú, alebo mám ponuku z Peugeota 117/kus nové, lenže sa mi ešte nestalo, že by som mal voľných 500€ a ochotný ich dať len na \"krásu\" no čo už.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kolesa sú už doma, resp. na 207-čke. Sú na ních Michelin, sice nie 6mm, ale neakych 5,5-5,8, ale vcelku v pohode. Disky su Autec. Že vraj v zime borec zlikvidoval 207, takže letné mu zostali na \"sklade\". Pneu sa mi zdajú mekšie a hlavne tichšie. Pôvodne mám tiež Micheliky, ale viac ojazdené. Skúšal som na dialnici 170 (viac mi nejde;) ) držia v pohode žiadne vybrácie, ako vravím pocitovo lepšie ako pôvodné. Pukličky som hneď prelepil na Peugeot, no moc sa mi nepáčia, ale lepšie ako pôvodne Autec. Keby niekto mal originál?? fi 60mm okamžite kupujem. Cena 245€.

post-39810-14109624772142_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vďaka, síce trochu malé, ale už ako som písal, nechcem meniť rozmer. Ale u nás sú podstatne horšie cesty ako u Vás, vyhral kompromis cena-dizajn-rozum-cit-užitok. Ináč, veľmi som uvažoval o tých čo máš Ty, ale ma odradil práve nízky profil ( viac ako 50% jazdí po horších cestách) , a cena za pneumatiky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...