Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Klíč na šrouby kol


Gideon

Recommended Posts

Chci se zeptat jestli nemá někdo podobnou zkušenost. Mám auto koupeno nové před necelým rokem, když jsem dnes chtěl dotáhnout šrouby po výměně pneu, koukám jako blázen. V sadě na výměnu kola je klíč na menší rozměr hlavy šroubu. Jsem si tak říkal, jak bych asi teprve koukal až bych někde na cestě píchnul a chtěl měnit kolo. Koukal jsem, že je v té plastové výplňi rezervního kola zřejmě i místo na redukci klíče (odhaduji podle tvaru díry) ale redukce samozřejmě není. No vážně mi to docela překvapilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U bazaru by mě to nepřekvapilo, ale u nováčka:(

Vozí s sebou gola sadu a je klid. Stejně to \"Máslo\" co se dodává v origo povinné výbavě je k ničemu. Šrouby utažené např v pneuservisu momenťákem s ním nepovolíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukal jsem na ten co tam mám, je stříknutej černou barvou, takže z venku vypadá moc hezky, ale uvnitř je rezavej jak kdyby ležel měsíc na dešťi, takže vážně nic moc u nové věci. Každopádně po mé zkušenosti s prodejcem, tohle ani reklamovat nepůjdu a koupim si klíč sám, ušetřim si nervy alespoň.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No koukam na netu na obrázky poklic peugeot a oni maj vážně asi kryt šroubů na tý poklici, a já když na ně koukal tak jsem si řikal jak je to dobrý, že je poklice přišroubovaná, že jí neztratim, zítra jí zkusim sundat. To jsem ale pitomec, asi se teda omlouvám za svojí hloupost a hloupý příspěvek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsem si to přečetl a musel jsem se pousmát, stalo se mi to samé minulý rok:mad: :D:D:D. Chtěl jsem shodit kola a nechápal jsem, takové matice, šel jsem koupit velký ořech a pořád málo, větší už v obi neměli. V tom mě napadlo, není to plastové a taky že jo. V kufru bazmek na vyndání plastové matice a pod ní už klasika, ještě že nejsem sám :D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...