Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 807 zkušenosti


jaroslava26

Recommended Posts

Myslím, že tady na foru je popsáno dost, ale proč zrovna áčka ? Ukrutná sleva na 150 letý leasing, smlouva k ničmeu poohlédl bych se jinde, záleží jak chceš využív velikost auta, já si ho koupil proto, že potřebuji občas odvézt 7 lidí a mám 2 děti a že se tam pohodlně vejdeme, nečekám od toho zázraky, důležité že se vezu.

Začal bych spíš než áčky takto :

www.sauto.cz a vyhledávání a smlouvání :-)

[upravil dne 23.5.2012 12:27 od tyjo]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A určitě bych někoho požádal o lustraci vozu, protože bez toho už bych dneska nic neriskoval. Přijde mi podle fotek že to má zelené podsvícení velkých budíků a to by odpovídalo vozu 2006 a méně, tak pozor na omlazení.

Ona \"výhoda\" v AAA že všechny vozy vlastní může být i dvojsečná, protože nevidíš co se dělo dřív než si ho přihlásili na sebe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak abych se taky zapojil. S autem jsem naprosto spokojen, věděl jsem do čeho jdu a kupoval jsem auto přímo od předchozího majitele. Chtěl jsem velký, pohodlný a bezpečný auto a to všechno to splňuje na 100%. Spotřeba je až na dalším místě a těch 8 litrů se mi zdá přiměřený. S bazary nemám všeobecně dobrou zkušenost, kupoval jsem přes bazar 3 auta a nic moc:( Ale čemu bych se zcela yrčitě vyhnul tak to jsou áčka. Zrovna nedávno tu někdo popisoval jak přes známého přímo ve jmenovaném bazaru zjistil, že auto mělo najeto 2x víc než bylo uvedeno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak asi Tě místo takových keců co Ti říkáme zajímaly zkušenosti s tímto autem. Já mohu říct svoje a na rozdíl od většiny zde nemusím chválit svého koně (což jsem nikdy nedělal) protože už ho nemám.

Záleží na tom co jsi měl doposud. Oproti jiným může připadat jako typicky francouzké měkké auto, ale mě po Renaultu přišlo spíš jako německé tvrdé. Teď mám opět francouze se vším všudy.

Jinak hodně se zde píše o poruchách, což mě třeba hodně vyděsilo, když jsem přišel, ale to je tím, že jsou tu v převaze starší auta a pak spousty \"kutilů\" co vše montují a opravují sami a hlavně ti co jim vše funguje to tu neustále nepíšou a tak se spíš řeší problémy.

Moje auto až na maličkosti vše v pohodě a žádné problémy, motor hodně háklivý na kvalitu nafty, jinak vše v normě. Jezdí to dobře, ale neseje to, což je u secího stroje dost velká závada.:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No sedadla... je to jako když sedíš na záchodě:D

Hlavová opěrka k ničemu, to bych musel mít zakloněnou hlavu abych si ji opřel a když si posunu sedadlo dozadu aby mi sedák podepíral stehna tak si sice přitáhnu volant k sobě, ale pak už nedosáhnu na řadící páku (1.3. a 5. stupeň) co je na středové konzoli..

Asi mám krátký ruce nebo co :aut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...