vašek Posted April 3, 2002 Share Posted April 3, 2002 Ahoj mám problém.Nesvítí mi světlo v kufru u 205. Občas problikne,ale ne vždy. nevím kde hledat spínač tohoto osvětlení proto mi prosím poraďte kde ho hledat. Pižďuch by byl velmi rád a vrtěl by výfukem, kdyby svítil i kufrem Díky .Vašek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest petr Posted April 3, 2002 Share Posted April 3, 2002 spinač na osvětlení je v zadních dveřích sundej plastovej kryt a hledej asi 1cm dlouhej bílej váleček je vněm külička co při otevření ukostří okruh světla v kufru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted April 9, 2002 Share Posted April 9, 2002 A jak takový váleček opravit. Mě to dělá taky. Už jsem ho měl několikrát vyndaný, zkoušel jsem ho protřepat vyfoukat a spoustu jiných věcí jsem s ním dělal ale nepomohlo nic. Asi ho vyměnímaž ho někde splaším Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vašek Posted April 17, 2002 Author Share Posted April 17, 2002 spinač na osvětlení je v zadních dveřích sundej plastovej kryt a hledej asi 1cm dlouhej bílej váleček je vněm külička co při otevření ukostří okruh světla v kufru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varuz Posted March 24, 2003 Share Posted March 24, 2003 no a mě zase nesvítí světílko vevnitř v autě když otevřu zadní dveře. Vím proč, schází mi tam úplně ten mechanismus. Je to tím, že mám r.v. 1986, nebo to P205 vůbec nemaj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swine007 Posted March 24, 2003 Share Posted March 24, 2003 Asi to bude výbavou, protože voštíkto tam prej má a má taky 205ku ... nebo si to dodělal. Já mám 205 GRD r.v.88 a mám tam taky kulový Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted March 24, 2003 Share Posted March 24, 2003 no jo, ale ja mam r.v. 11/91 takze trochu novejsi... Na plastech te \"nove\" kary taky nebylo to okynko pro lampicku - to je myslim r.v.87 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swine007 Posted March 25, 2003 Share Posted March 25, 2003 No vidíš já tam okýnko mám a pod ním hov.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P205XR Posted March 25, 2003 Share Posted March 25, 2003 Ja mam z roku 87 a nevim kde mam spinac osvetleni zadnich dveri pac tam nemam svetlo ale svetlo v kabine sviti i pri otevrenych zadnich dverich a je to spinany takovou cernou tyckou na levy strane na plastu nad svetlem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted March 25, 2003 Share Posted March 25, 2003 ti Frantici museli byt fakt ozrali, kdyz to skladali - kazdej pes jina ves Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varuz Posted March 26, 2003 Share Posted March 26, 2003 takže by to modely od r.v. 1991 měly mít? No já nemám ani osvětlení kufru takže v zadní části auta je naprostá tma a to mě dost vadí. Nemáte někdo zkušenosti s doděláním toho osvětlení? To by přece nemohlo bejt tak složitý použít ty spínače z předních dveří a nějak to tam zašmodrchat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts