Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

bbs maji rovnou dosedací plochu? z tech fotek v inzeratu mi to přijde že tam neni rovna dosedací plocha.

tak to je poprvý co jsem se setkal s kolama s rovnou dosedaci plochou. když nepočítam psa.

[upravil dne 19.7.2012 16:30 od čakom]

Odesláno

počkej posílá mi lepší foto

[upravil dne 19/7/12 15:35 od 106sťák]

Ještě pro pořádek ty kola jeste nemám,nechal si je poslat jeden kluk kterymu se líbej ty mý a je dávám výměnou.jeste jednu ffotku mi dal a myslím že sou fakt na kužel

čakome ty to snad poznáš :-)

[upravil dne 19/7/12 15:38 od 106sťák]

post-24936-14109625708727_thumb.jpg

Odesláno

jj taky až podle ty druhy jak tam jde do konusu jj to bude kužel a to by bala sakra náhoda kdyby byli s rovnou a ještě paráda nemá to et 15 ale et 10 to je super :-) tak sem zvědav jaky budou na autě....

Odesláno

Z obou fotek je patrné, že lze použít jak kužel tak plochu - totéž mám na mojich zimních 16\". Letňáče jsou s rovnou plochou a šrouby používám jen jedny neb jsou to bezbečáky a bez problémů.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Tak už konečně budu kupovat nějaký ty líťáky mám vyhlídnuté 17\" 4x108 ET 35 s pneu 215/40 tak se chci teda jestě radši jednou ujistit, že když objednám podložky 20mm se šroubama tak že se mi to tam vleze nebo mám radši objednat 25mm?

Odesláno

Počkajte chalani, a to môžete si nahadzovať hocijaké kola na peugeota bez toho aby ste ich mali zapísané v technickom preukaze??? napr. ja mám v tech. preukaze zapísané 15\" a kebyže tam buchnem \"len tak\" niečo iné tak policajti by si na mne zgustli,,,,

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...