lukygod Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 (upraveno) Ahoj! Už nějakou chvíli brouzdám po fóru a čtu si... Až dneska příšla ta chvíle, kdy jsem si řekl, že bych se rád zapojil a taky se podělil o svoje zážitky a zkušenosti s Peugeotem. Auto jsem dostal jako svoje úplně první a to přibližně před rokem. Bohužel, možná bohudík, jsem si auto nemohl vybrat sám, a tak jsem dostal tohodle žabáka.. Ale co, něják ke mě prostě už přirostl... A určitě bych na něm chtěl udělat spoustu věcí... I když... Vyplatí se to vůběc? Moje vrtačka do města je: Peugeot 206 r.v. 1999 - neMUX 1.4i 55kW 75hp automatická převodovka!!! prozatím 99 700km najeto společně tedy máme za sebou asi 15 000 km... Tak snad alespoň někoho bude tohle vlákno zajímat... Mimochodem já jsem Lukáš a tohle je můj Sršeň [upravil dne 17/5/12 21:59 od lukygod] Upraveno 21. listopad 2014 uživatelem lukygod Citovat
Tom_206 Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Ahoj a vítej nevypadá věru zle a jestli se ti vyplatí rvát do auta peníze nebo ne ? Já říkám, že jo Pokud ti to auto dělá radost a je to koníček, tak určitě Citovat
lukygod Odesláno 17. květen 2012 Autor Odesláno 17. květen 2012 No... Nevyplatí se to, protože to do auta nikdy Ale koníček je koníček.... Citovat
c.WO.k Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 vítej pokud je to tvoje láska,tak se určitě vyplatí to toho cpát peníze... když jsem si byl pro svoje,tak to byla láska na první pohle a furt to trvá Citovat
Cinicman Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 Auto a žena sú na prachy ako bezodná studňa... A aj tak do nich sypeme s radosťou... BTW: Pekný sršeň. To že je to automat vôbec nie je na škodu... Citovat
lukygod Odesláno 22. květen 2012 Autor Odesláno 22. květen 2012 Tak, abych trochu oživil, tak jsem pár dní pracoval a něco opravil něco změnil a tak... Samozřejmě, že práce je ještě hrozně moc... Chci elektrony, ale nejdřív bude repase zadní nápravy... Někde teče servo, takže na to se taky podívám no a pak bych si chtěl pohrát i trochu s motorem, abych k těm 75 koníkům přidal ještě alespoň pár dalších... Výměna silentbloků výfuku proběhla úspěšně... + byl povolenej šroubek, takže rachtání, který mě pěkně otravovalo je pryč... Měnil jsem všechny tři... Citovat
lukygod Odesláno 22. květen 2012 Autor Odesláno 22. květen 2012 Oslavili jsme taky takový malý narozky... Citovat
lukygod Odesláno 22. květen 2012 Autor Odesláno 22. květen 2012 Od Kamika jsem koupil nový sedačky a tak jsem je tam po neskutečný dřině a šrámu přes obličej namontoval... Padnou jako ulitý... Ještě přečalounit introš... Citovat
lukygod Odesláno 22. květen 2012 Autor Odesláno 22. květen 2012 Kamik mi taky věnoval svoje starý světla... Myslím, že mu docela slušej... Citovat
lukygod Odesláno 22. květen 2012 Autor Odesláno 22. květen 2012 No a poslední, čím vás tu zaspamuju je, že jsem ho umyl... Taky to bylo docela zdlouhavý, ale nakonec úspěch!! Teď tedy ten repas zadní nápravy a pak nějaký hezký elektrony... + teď v pátek asi pojedu na zatmavení zadního skla.. Tohle co tam je je hnusný a bublinkovatý... Citovat
mirco261 Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 Pekne sa s tým bavkáš ) Ja som tiež premýšlal či vrážať do auta a tak... lebo ako ktosi písal že je to studňa bez dna ale... ked ho človek používa a teší sa z neho a prispieva to k pohodliu a potešeniu ) nie je o čom Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 Teď jsem se dostal na počítač :-) sluší mu moje sedačky bejvalé :-) a i ty světla :-) :-) pěkně jsi ho umyl :-) palec nahoru ;-) jsi hodně v pohodě ;-) suprovej pokec ;-) Citovat
lukygod Odesláno 22. květen 2012 Autor Odesláno 22. květen 2012 Teď jsem se dostal na počítač :-) sluší mu moje sedačky bejvalé :-) a i ty světla :-) :-) pěkně jsi ho umyl :-) palec nahoru ;-) jsi hodně v pohodě ;-) suprovej pokec ;-) Díky díky díky... Taky jsem rád, že jsme pokecali a že jsem poznal někoho z klubu... Určitě bych byl rád, kdybychom někdy dali sraz a třeba bych poznal i někoho dalšího z klubu... Každopádně práce na něm je ještě mraky... Teď jsem objednal novej volant a displej s kapličkou... Citovat
safi1 Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 Pekna 206 kolego svetla a sedacky pohoda... Pekne umyte Ten displej s kaplickou si odkial obiednaval? Citovat
lukygod Odesláno 22. květen 2012 Autor Odesláno 22. květen 2012 Nedalo mi to a měl jsemslabou chvilku a chtěl jsem koupit celou 206 na náhradní díly... Ale potom, co jsem viděl, kolik lidí všude možně na netu rozprodává díly, tak jsem zavolal asi na 15 čísel a jedno z nich vyšlo s příznivou cenou, tak jsem to vzal... Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 Že jsem tě dokopl k tomu :-) když si viděl mojí 206 Citovat
lukygod Odesláno 23. květen 2012 Autor Odesláno 23. květen 2012 Ale ne... Spíš inspiroval... Btw budu čalounit introš do černý... A až to budu mít, pokud se to povede, můžem se někdy vrhnout na tvůj Citovat
lukygod Odesláno 24. květen 2012 Autor Odesláno 24. květen 2012 Tak jsem dneska předělal podsvícení budíků... Zejtra sem nahodím foto... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.