Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj!

Už nějakou chvíli brouzdám po fóru a čtu si...

Až dneska příšla ta chvíle, kdy jsem si řekl, že bych se rád zapojil a taky se podělil o svoje zážitky a zkušenosti s Peugeotem.

Auto jsem dostal jako svoje úplně první a to přibližně před rokem.

Bohužel, možná bohudík, jsem si auto nemohl vybrat sám, a tak jsem dostal tohodle žabáka.. :D Ale co, něják ke mě prostě už přirostl... :) A určitě bych na něm chtěl udělat spoustu věcí... I když... Vyplatí se to vůběc?

Moje vrtačka do města je:

Peugeot 206

r.v. 1999 - neMUX

1.4i

55kW

75hp

automatická převodovka!!!

prozatím 99 700km najeto

společně tedy máme za sebou asi 15 000 km... :)

Tak snad alespoň někoho bude tohle vlákno zajímat... :)

Mimochodem já jsem Lukáš a tohle je můj Sršeň :D

post-42156-14109624438546_thumb.jpg

[upravil dne 17/5/12 21:59 od lukygod]

Upraveno uživatelem lukygod
Odesláno

Ahoj a vítej :) nevypadá věru zle a jestli se ti vyplatí rvát do auta peníze nebo ne ? Já říkám, že jo :D Pokud ti to auto dělá radost a je to koníček, tak určitě :)

Odesláno

vítej :) pokud je to tvoje láska,tak se určitě vyplatí to toho cpát peníze... když jsem si byl pro svoje,tak to byla láska na první pohle a furt to trvá :D

Odesláno

Tak, abych trochu oživil, tak jsem pár dní pracoval a něco opravil něco změnil a tak... Samozřejmě, že práce je ještě hrozně moc...

Chci elektrony, ale nejdřív bude repase zadní nápravy... Někde teče servo, takže na to se taky podívám no a pak bych si chtěl pohrát i trochu s motorem, abych k těm 75 koníkům přidal ještě alespoň pár dalších... :)

Výměna silentbloků výfuku proběhla úspěšně... :) + byl povolenej šroubek, takže rachtání, který mě pěkně otravovalo je pryč...:)

Měnil jsem všechny tři... :)

post-42156-14109624555006_thumb.jpg

Odesláno

Od Kamika jsem koupil nový sedačky a tak jsem je tam po neskutečný dřině a šrámu přes obličej namontoval...

Padnou jako ulitý... :) Ještě přečalounit introš...

post-42156-14109624556059_thumb.jpg

Odesláno

No a poslední, čím vás tu zaspamuju je, že jsem ho umyl... :) Taky to bylo docela zdlouhavý, ale nakonec úspěch!! :aut

post-42156-14109624557071_thumb.jpg

Teď tedy ten repas zadní nápravy a pak nějaký hezký elektrony... :)

+ teď v pátek asi pojedu na zatmavení zadního skla.. :) Tohle co tam je je hnusný a bublinkovatý... :D

Odesláno

Pekne sa s tým bavkáš :)) Ja som tiež premýšlal či vrážať do auta a tak... lebo ako ktosi písal že je to studňa bez dna :D ale... ked ho človek používa a teší sa z neho a prispieva to k pohodliu a potešeniu :)) nie je o čom :D

Odesláno

Teď jsem se dostal na počítač :-) sluší mu moje sedačky bejvalé :-) a i ty světla :-) :-) pěkně jsi ho umyl :-) palec nahoru ;-) jsi hodně v pohodě ;-) suprovej pokec ;-)

Odesláno
Teď jsem se dostal na počítač :-) sluší mu moje sedačky bejvalé :-) a i ty světla :-) :-) pěkně jsi ho umyl :-) palec nahoru ;-) jsi hodně v pohodě ;-) suprovej pokec ;-)

Díky díky díky... :)

Taky jsem rád, že jsme pokecali a že jsem poznal někoho z klubu... :)

Určitě bych byl rád, kdybychom někdy dali sraz a třeba bych poznal i někoho dalšího z klubu... :)

Každopádně práce na něm je ještě mraky... :) Teď jsem objednal novej volant a displej s kapličkou... :)

Odesláno

Nedalo mi to a měl jsemslabou chvilku a chtěl jsem koupit celou 206 na náhradní díly... Ale potom, co jsem viděl, kolik lidí všude možně na netu rozprodává díly, tak jsem zavolal asi na 15 čísel a jedno z nich vyšlo s příznivou cenou, tak jsem to vzal... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...