Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nechcete nekdo kožený sedačky do 405?

Recommended Posts

Odesláno

Ridic v elektrice.

Zadní a spolujezdec jsou v pohode - ridic je trosku prodrenej - ale oprava by vysla tak na 500 - 1000 - nevim...

Vcera jsem si je privezl a vubec se mi tam nehodej protoze jsou cerveny. (vyfotit kdyztak muzu). Kdybyste je nikdo nechtel, tak bych si s nima holt musel vyhrat a prestrikat je na cerno - do cehoz se mi vubec nechce...

Byly by levny

Odesláno

Nevim - kdyby to bylo hooodne rychlý tak 2000 - 2500...

Ted jsem jeste v takovim tom stadiu nastvani, tak se jich chci zbavit - tak za týden už asi ne - vůbec se mi na nich nechce dělat

Odesláno

Hele asi na férovku Ti reknu, že ne...protože je to takový divný do toho interieru, ale sprej na kůži to řeší :) Ale do toho a dalších oprav se mi nechce - kdyžtak mi napiš e-mail a já bych ti poslal fotku (z mobilu - takže nic moc qualita) ale nejdřív tak pozejtří - teď nemám kabel na propojení s počítačem...

Odesláno

To Gotrek:

Hele čéče! Že by moje beyvalka dostala interierovej podarok?:D:D:D

Evidentně to směřuješ do stavu, který by klasik charekterizoval: Lepší už to bejt nemůže! :D

Už si rozlousk rebus s elektrikou?

\"dráty sem, dráty tam, co já s nima udělám....\" :D:D:D

Odesláno

Uvažuju o tom, i když mladá je zatím proti. Uvidím, jak to bude vypadat na fotce a jak by to případně zapadlo do interiéru.

Jo, ty dráty už jsem rozchodil i když těch několik, co jsou tam tak různě ucvakaný mi je pořád záhadou. Ale zatím to neřeším. Nezavazí to a vše funguje.

Včera se mi snad konečně podařilo rozlousknout jak pořádně upevnit ten magnet na tu clonu. Ten chemoprén, co jsi použil holt nic nevydrží... Ještě předevčírem to vypadalo, jak přilepený žvejkačkou... :D

Momentálně to má novou SPZ a \"pracovní potahy\" na předek, abych neničil origo sedačky.

Do budoucna hodlám nějak pořešit to sklo u spolujezdce ) aby vypadalo stejně jako zbytek. A začínám šetřit na nějaké ALU kola, protože mu moc sluší a nechci ho mít pořád na plechu.

:papa

Odesláno

Ty volně vysící dráty jsou od přístrojovky - od kontrolek už nevim čeho - příprava pro signalizaci běžících sahar, nízké hladiny v nádržce ostřikovačů a od budíku hladiny oleje, který měl měřit přetlak na turbu - to jsem nezrealizoval, páč snímač, který sem sehnal (z TDI Oktávky) dával nějaký pojevený hodnoty.

V tý kůži to bude fakt krasavec! Holt by to chtělo ještě klimu, ale instalace je supertrabl a na to bych vyprd.

Já ted schánim na Xantošku motorek ostřikovačů a 1dinovej adapter na radio. To 2dinový co tam je, je, a musim to napsat otevřeně SUPRMEGAMRDKA!!!!!

:D:D:D Nedá se poslouchat, nedá se na něj koukat a jediný co se s nim dá je se pěkně poblejt.... A zatim se mi práší v regále na Alpine....Grrrrr:mad::mad::mad:

Odesláno
Napsán autorem sipka

To ses s těma sedačkama moc nepomazlil. A tos byl na ně tak natěšenej :D:D

Já vim - ještě to pořád zvažuju ... natěšenej jsem na ně byl, ale už po cestě jsem měl samý trable.

1) Platil jsem pokutu za fólie

2) Málem jsem boural, když jsem se vyhejbal protijedoucímu a díky tomu jsem prorazil elektron z vnitřní strany

to jsou ty hlavní důvody, proč jsem na ty sedačky naštvanej

a ještě ke všemu se mi je nechce moc dávat do pucu, ale možná to ze mě všechno vyprší a přece jenom se do toho pustím - mno, uvidíme

btw. dneska Ti tam hodim tu zahrádku - díky a promiň - včera jsem to nestíhal...

Odesláno

K tý pokutě za fólie - taky jsem je platíval, ale pak známej dělal nějakou prácičku pro 3M (polepoval taxiky reklamou včetně oken). Na ty polepený okna pak do koutku lepily malinkou samolepku, že ty folie maj nějakej atest. No a taxikář pak dostal takovou kartičku s razítkem firmy + nějakejma blábolama o atestu. A tak známej nelenil a pár samolepek a těch kartiček si půjčil :) A tak jsem si to nalepil na přední okna, kde prej fólie bejt nesměj. Zatím jsem to využil jen 1x, ale ten policajt to vůbec nezkoumal a ztichnul. Sice mě natřel za něco jinýho, ale fungovalo to.

A pointa ???? Ještě nějaký samolepky + kartičku mám, kdybys chtěl..........

Odesláno

Tak jestli pojedeš na sraz...tak bys mi je mohl vzit - to bys byl hodnej, ale myslim, ze stejne ne vsichni policajti to zblajznou...

Atestovany jsou snad jenom ty, co maj propustnost svetla 75% a tu u tech mejch (20%) asi neukecam...:)

Odesláno
Napsán autorem oddie

Gotrek: tónování skel na tom pochází od sklatony.cz, to máš za rohem...

Super... Přesně na ně jsem se chtěl obrátit. Začínám uvažovat, že nenechám dělat jen to jedno (nevím, jestli by trefili % zatmavení), ale že nechám všechny boční odkovit a znovu pokovit.

BTW: Nemáš od toho kartičku kde je uvedené %, kterou by mohli chtít poldové? Hics ji nemá a říkal, že ty skla jsi nechal dělal Ty.

Odesláno

Nemám, žádná nebyla. Tehdy se tam nechávaly dělat dvě sady vyndaných skel, ne auta, a navíc přes někoho výměnným obchodem, takže to bylo \"jen tak\". Můžu ale zkusit dotyčnému zavolat, na kolik to nechával dělat, tuším že \"na trojku\". Na tom zeleném skle to totiž není moc vidět...

Odesláno
Napsán autorem Bohouš 205 GTI

OK vezmu. No já je mám taky pěkně tmavý. Spíš jde o to na koho narazíš, ale aspoň můžeš něčim mávat a řikat, já to mám povolený :D:D

Nojo - můžu říkat: \"Já to mám povolený od Bohouše 205 GTI\":D

Ale jo, super - lepší mít něco v ruce, než-li nic.

Odesláno
Napsán autorem Gotrek

Napsán autorem oddie

Gotrek: tónování skel na tom pochází od sklatony.cz, to máš za rohem...

Super... Přesně na ně jsem se chtěl obrátit. Začínám uvažovat, že nenechám dělat jen to jedno (nevím, jestli by trefili % zatmavení), ale že nechám všechny boční odkovit a znovu pokovit.

BTW: Nemáš od toho kartičku kde je uvedené %, kterou by mohli chtít poldové? Hics ji nemá a říkal, že ty skla jsi nechal dělal Ty.

Gotreku, já si nechal pokovovat sklav v Hlinsku, po vykradení auta jsem tak dojel nechat pokovit ten trojúhelník v zadních dveří, kterej zloděj rozkřáp a trefili tu super. Ještě jsem tam vezl pokovit jedno okno pro známého, vzal jsem s sebou i jedno jeho pokovené okno a taky trefili odstín bez problémů. Systém odkovit a pak zasse nakovit zpět mi přijde

a) silně neekonomickej

b) nikdy jsem o něčem takovým jako odkovení neslyšel

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Gotreku, já si nechal pokovovat sklav v Hlinsku, po vykradení auta jsem tak dojel nechat pokovit ten trojúhelník v zadních dveří, kterej zloděj rozkřáp a trefili tu super. Ještě jsem tam vezl pokovit jedno okno pro známého, vzal jsem s sebou i jedno jeho pokovené okno a taky trefili odstín bez problémů. Systém odkovit a pak zase nakovit zpět mi přijde

a) silně neekonomickej

b) nikdy jsem o něčem takovým jako odkovení neslyšel

Já nejdřív taky ne, ale tady v Prostějově je jedna malá firmička, která se mimo jiné zabývá i pokovením skel. Byl jsem u nich cca před 14 dny měnit čelní sklo a bavil jsem se s maníkem o pokovení. Ptal jsem se právě na možnost dodělat jedno sklo a jestli nějak lze zjistit, jaká je tam vrstva. On říkal, že to pravděpodobně jde, ale že si není jistej. A jinak, že jsou dvě možnosti. 1. odhadnout to a pokovit to naslepo. 2. odkovit a znovu pokovit, že prý to jsou schopni normálně udělat.

Na cenu jsem se raději neptal... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...