ChouLu Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/david-rath Myslím, že není potřeba komentář Citovat
Altman Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 Však to jen dělaji aby odvedli pozornost od jiných věcí! Je to jedna velká hra nic víc to není. Citovat
vendelinek Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 všichni od něj dali ruce prič,tak snad bude chvilku klid,si myslim,že se ho rádi sami zbavili,stejně se tam najde zase jinej blb místo něho,nebudu to radši komentovat Citovat
Medvěd Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Jsem rád, že od tohohle demagoga bude konečně pokoj. [upravil dne 17/5/2012 07:19 od Medvěd] Citovat
sloters Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 To jsou ty boží mlýny.Před 4 lety rozprášil STIS a.s.,kde jsme byli podle něj samí modří ptáci.Nasadil si tam svoje lidi a my jsme byli odejiti. Postupně to jeho socani doladili tak,že museli vracet dotaci 15 mil zpátky do EU....,ale o tom se moc nepíše. STIS byla postupně neschopností nové ředitelky zlikvidována a David jí poté přihrál nové místečko v podobě ředitelky muzea v Jílové. Bohužel očekávám,že se z toho zase nějak dostane:grr Citovat
Medvěd Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Zatím ráth věřím, že z tohohle jen těžko - i když po včerejší Sobotkově akci je všechno možný. Citovat
Edison Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Nebudu obhajovat, to nemá cenu. Všichni jsou stejní. Ale někdo tohle konkrétně na něj navlík... mám z toho pocit povedeného pokusu ho elliminovat. Teď by mě spíš zajímalo, kdo z toho má prospěch. Socanům to moc neprospívá. To by mohl být důvod toho, že se od něj tak rychle distancovali. Na druhou stranu to ukazuje neochotu se za své členy jakkoli postavit. Naproti tomu chápu, že před volbama se za veřejného lumpa postavit by bylo nejspíš smrtelný. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 I kdyby to na něj navlikli s tou krabicí tak těch 30 mega mu do podlahy asi nedali, takže čistej není. Ale že pujde sedět tomu moc nevěřím. Citovat
gronholmm Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 A za to co dělal se středočeským krajem (poslední hřebíček byl RoPID) tak si to i zaslouží Citovat
koblih69 Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Čekal jsem dlouho a dočkal jsem se Citovat
Haryk Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 každýmu co jeho jest, a na každýho jednou dojde, i když dýl, ale přece Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.