Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Omlouvam se že zakladam další tema. Ale tech temat tu je tolik že ani nevim co je čim. Asi před dvouma (třema) týdny mi začla spojka vydavat divny zkuv jak kdyby tam krupalo ale jenom pri se šlapnuti řadit slo v pohode. Až dnes jsem na spojku šlapl rychleji a nešlo vyřadit (vždy mi spojka křupla) Tak jsem otevřel motor jeslti nezjistim odkud přesneji jde zvuk. Zvuk jde i s pohledu motoru od spodu spojky. Někdo tu pise že je to lanko nekdo že je to spojka a nekdo že je to nejaká úměla blbost. Může mi nekdo poradit :( prosííím :) moc diky (peugeot 206 1.4i 2003)

Odesláno

Ak ti to vzdy pri zoslapnuti spojky pukne a citis to na pedaly je to lanko spojky resp automaticke ladenie spojky ja mam teraz na aute presne to iste len nemam cas to spravit. Treba nove lanko na spojku.

Odesláno

JJ citim to vždy když sešlapnu spojku. Když ji malinko proslapu a nebo pomalu zmačnu tak to jde normalne ale musim strasne malo a nebo do ni potukat aby to slo normalne (i tak to občas nejde). Dobre zkusim kdyby neco napisu diky :) a nevis jeslti kolik tak stoji?

Odesláno

je to divné, ale díly na auto pežot koupíš nejspíše v prodejně dílů na pežoty..., oni ti ukážou na obrazovce obrázek a ty ukážeš prstem co chceš...,stačí to tak??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...