SonyPeto Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 zdravim chalani,mam taky dost zavazny problem,citam citam rozne temy a vlakna ... ale kazda je svojim sposobom ina a ja chcem aby ste mi poradili priamo mojmu problemu ... Peugeot 206,1.9 D,51 KW ... r.v - 2002, 200 000 km Vec sa ma tak,ze mi raz pocas jazdy zacalo cukat s autom,poklesli otacky,stratilo na par sekund tah a potom uz v pohode,pri najblizsom vypnuti motora a o 15 minut startujem a uz nic,tak auto do servisu,vraj mi skocili rozvody na cerpadle stym ze v najblizsej dobe si mam poriesit rozvody,nastavili behal som par dni normalne a zas,zdochlo ... myslel som ze skocili zas rozvody na cerpadle a nedava naftu,ze sa netoci sumerne s vackou a klukou,tak ma odtiahli,na druhy den som siel nastartovat a chytilo na prvy sup ... mam dost hlavu v smutku,rozvody mam uz kupene,bude sa to menit ale az v stredu,dovtedy nemozem byt bez auta a bojim sa ze ma zase niekde necha ... mate nejaku skusenost ? :/ myslite ze to je len tymi rozvodmi ? alebo to moze byt aj RDV ventil ? Citovat
koblih69 Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Co je RDV? DRV to asi na 1,9D nebude Co takhle netěsnost nafty? Citovat
405D Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 netesnost nafty to asi nebude,to by bol problem so štartovaním aj na druhý den. skor ten palivovy filter... ale ešte som nepočul že by skakali rozvody. ja mam tiež ten motor a doteraz sa mi nič take nestalo. to by ten rozvodový remen musel byť totálne uvolnený. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 jezdit s autem,když mi řeknou v servise,že mám řešit rozvody je dost odvaha:myslim Citovat
SonyPeto Odesláno 12. květen 2012 Autor Odesláno 12. květen 2012 Tak palivovy filter som menil pred tyzdnom ... v tom to nebude ... netesnost nafty co myslis ? ze pada niekde? No povedali ze v blizkej dobeby som si mal riesit rozvody ... Citovat
koblih69 Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Naftu můžeš \"namačkat\" balónkem a máš jasno. Nimcéně to by se spíš porjevovalo tka, že po delší době to nepůjde. S těmi rozvody tomu nerozumím, pokud máš vytahanej řemen a poprvé skočil a ty jezdíš dál tak to moc nechápu. Nebo jsi je už měnil, doufám, že jo když ti to doporučili. Citovat
miroja Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Aky mas konkretne motor? DW8, alebo DW8B? Citovat
SonyPeto Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 Ako to zistim aky mam konkretne motor ? V technickom to nieje,neviem si dat rady :/ Auto mam uz v servise kde mi zistili ze mi odisiel starter ... vraj zly pastorok,tak pondleok rano sa kupuje novy a ide sa repasovat starterik no ... mam riadnu smolu,toto mi zacalo robit pred dvoma dnami a auto slo do servisu,ked som uz nemohol ani nastartovat :/ Citovat
miroja Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Typ motora najdes v technicaku, nedavno som v sekcii P306 aj pisal pod ktorou polozkou je to v slovenskom technicaku (polozka c. 13). Typ morora je zakomponovany aj vo VIN kode. Predpokladam, ze tam najdes bud WJY alebo WJZ .... Citovat
405D Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 ak ti to neštartuje koli tomu že ti štarter len cuka a netoči tak by to mohli byť uhliky. robilo to aj mne. Citovat
SonyPeto Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 Tam je pastorok zly,ten tam pojde novy ... uz som to pisal v prispevku vyssie ... Ale znepokojuje ma dalsia vec ze co sposobilo to zdochnutie na krizovatke,potom som nesiel nastartovat vobec,museli ma odtiahnut a na druhy den som nastartoval normalne a hned som siel do servisu zase :/ Citovat
ozzy56 Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 a nešlo to nastartovat proto, že netočil starter, nebo točil a motor stejnak nechytil?, podle toho jak píšeš,se v tom nedá vyznat:( Citovat
SonyPeto Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 Starter raz tocil a raz netocil,jednoducho ked dostaval zataz tak pastorok sa zacal stahovat dnu,neopieral sa o ozubene na motore ... proste netocil motor mozno na sekundu-dve tocil aj motorom ale potom uz sa motor vobec netocil ... Napisal som ten prispevok vyssie trosku komplikovane,ale potom ako mi zdochlo tak sa musel odpiect aj ten starter dako,lebo som stale startoval,tocil motorom a starter bol dost namahany ... [upravil dne 13/5/12 20:31 od SonyPeto] Citovat
SonyPeto Odesláno 15. květen 2012 Autor Odesláno 15. květen 2012 No tak nazdar chalosi ... auto je doma zo servisu,spravili mi starter,uhliky 25 e a pastorok 15 e :/ noooo startuje,vsetko sa toci,auto chytilo,po ceste domov a po prejdeni asi 10 km auto pocas jazdy zdochlo a nejde nastartovat ... vecer teraz som ho nastartoval,bojim sa nanom niekde ist aby ma dakde nenechalo :/ viete poradit? :/ Citovat
jozosc Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Nerobí ti to hlavne keď máš menej nafty v nádrži, okolo polky? Citovat
SonyPeto Odesláno 15. květen 2012 Autor Odesláno 15. květen 2012 Ja mavam stale pod polkou,snazim sa ale nikdy nejazdit na rezervu . Citovat
SonyPeto Odesláno 15. květen 2012 Autor Odesláno 15. květen 2012 Moze to byt snimac klukoveho hriadela? Citovat
bak65 Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 Něco podobného mi jednou dělal zanešený sací koš v nádrži. Udělal se tam takový prapodivný šlem, působilo to jako klapka. Profoukl jsem palivové vedení směrem od čerpadla k nádrži a vesele to bublalo, tak jsem to považoval za OK. Nicméně se to časem přicuclo opět k sítu, pak to nejelo, pak to odpadlo a šlo to nastartovat.... Pak se to zase přicuclo a ztratilo to výkon, škubalo, nebo to vůbec zdechlo... Ten šlem se tam udělal po nalití nějakého červeného adetiva, název si už nepamatuji... [upravil dne 16/5/12 07:01 od bak65] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.