Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapi. Tak sem konecne muzu pridat vic fotek mojeho auta a podelit se o ne s Vama. Auto je 2005-ka, vybava HS PACK,NAVI-RT3, barva modra ALCYONE, interier s imitaci dreva,koupeno na Slovensku.Je to moje vysnivane auto,Peugeoty se mne libi uz od zakladky:). Nejdriv sem chtel 407-mu sedana, protoze sem mel takovou 406-ku, ale ted sem rad,ze sem si vybral SW-cko,je opravdu elegantnejsi:super a jeste kdyz je auti umyte,bavi mne sledovat pohledy nekterych lidi:mrk. Za dobu co to auto mam (8 mes.),zatim zadny velky problem a doufam,ze to tak zustane,zatim jenom olej,filtry,cepy a za chvili rozvody. Je fakt,ze sem \"experimentoval\" s xenonama (krasne to svitilo - 5000K),ale byly tam jen mesic,protoze sem nechtel riskovat BSI,nebo motorek steracu,jak sem se tady na foru od Vas docetl.Ted tam mam Osram Night Breaker a :super,diky denimu sviceni (ktere uz tam namontoval predchozi majitel), je este setrim. Tahokov ten byl \"nutnosti\",vime proc, designeri se na \"tlame\" auta trosku vyblaznili:). Mam este v planu nejake upravy (mracitka,chip,FAP-off atd.),ale to az casem. Preji vsem Peugeotakum at Vam auta slouzi k plne spokojenosti a uz ted Vam vsem dopredu dekuji za pripadnou pomoc a rady v budoucnosti:papa.

post-36940-14109624092231_thumb.jpg

Odesláno

AHoj vítej v klubu...Přeju hodně km bez nehod... 407 krásná...

Aby jsi to s tou tlamou nepřehnal a neměl to za chvíli přeplácaný :myslim:myslim

A jak píšeš o těch mračítkách tak za mě teda :bojim:bojim:bojim

Odesláno

Dekuji.Tobe taky preji hodne stastnych km. Neboj,na predek uz nic nepujde,to je vsechno,vim ze vseho moc skodi:). Jinak mas taky hezke auto,chtel sem bud modrou,cernou nebo cervenou. Mne se zase ty mracitka libi (takove krasne prihmourene oci:D).:papa

Odesláno

Jinak o mračítkách na 407 je tady celé vlákno:

Jo jo černá barva je fajn, ale je na ní vše vidět :( Ty máš hodně pěknou modrou. Taky bych bral asi jen černou, modrou a takovou tu vínovou červenou...

Odesláno
Jinak o mračítkách na 407 je tady celé vlákno:

Jo jo černá barva je fajn, ale je na ní vše vidět :( Ty máš hodně pěknou modrou. Taky bych bral asi jen černou, modrou a takovou tu vínovou červenou...

Vim uz jsem ho cele procetl:). To mi taky znami rikali,ze na cerne je vsechno videt. Ale kdyz sme tady tuhle modrou s pritelkyni videli \"podlomili\" se nam kolena:D.Jinak chlape, mame stejny vkus na barvy auta,ja sem mel predchozi 406-ku ve vinove metalize:super
Odesláno
krasna farba, ale ta predna maska... :myslim paci sa mi ako ma posledna facelift verzia, komplet pochromovane casti mriezky... :papa
Ahoj. Mne se to takhle libi a fakt uz dopredu nic nepujde:) Ja uz si to takhle planoval,este sem ani auti nemel:D jenom sem Vam tady majitelum 407-icek tise zavidel:)
Odesláno

Vitaj v klube a nech ti autíčko dobre slúži.

Do tej tlami bi som nedal tie zvislé chrómové časti ale je to vec vkusu ako už písali ostatný a páči sa mi ten nápis 407 :super.

Odesláno

Ahoj. Dekuju,ono ve skutecnosti to vypada hezci:). Jinak ja zase obdivuju na tobe,jak si dokazal udelat ty mracitka:potlesk. premyslel sem,ze bych si je taky udelal sam,ale este uvidim:). Jinak tvoje auti parada.:papa

Odesláno

Ahoj, ať slouží a vítej v klubu. :papa

Já osobně bych nechal ty chromové pásky jen podélně a nesedí mi tam to denní svícení ani označení 407.

HIDek se neboj, na mém autě jsou 6 rokem a bez problému :roker

[upravil dne 11/5/2012 14:25 od Pechy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...