pežotík Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Ahoj chlapi. Tak sem konecne muzu pridat vic fotek mojeho auta a podelit se o ne s Vama. Auto je 2005-ka, vybava HS PACK,NAVI-RT3, barva modra ALCYONE, interier s imitaci dreva,koupeno na Slovensku.Je to moje vysnivane auto,Peugeoty se mne libi uz od zakladky:). Nejdriv sem chtel 407-mu sedana, protoze sem mel takovou 406-ku, ale ted sem rad,ze sem si vybral SW-cko,je opravdu elegantnejsi:super a jeste kdyz je auti umyte,bavi mne sledovat pohledy nekterych lidi:mrk. Za dobu co to auto mam (8 mes.),zatim zadny velky problem a doufam,ze to tak zustane,zatim jenom olej,filtry,cepy a za chvili rozvody. Je fakt,ze sem \"experimentoval\" s xenonama (krasne to svitilo - 5000K),ale byly tam jen mesic,protoze sem nechtel riskovat BSI,nebo motorek steracu,jak sem se tady na foru od Vas docetl.Ted tam mam Osram Night Breaker a ,diky denimu sviceni (ktere uz tam namontoval predchozi majitel), je este setrim. Tahokov ten byl \"nutnosti\",vime proc, designeri se na \"tlame\" auta trosku vyblaznili:). Mam este v planu nejake upravy (mracitka,chip,FAP-off atd.),ale to az casem. Preji vsem Peugeotakum at Vam auta slouzi k plne spokojenosti a uz ted Vam vsem dopredu dekuji za pripadnou pomoc a rady v budoucnosti:papa. Citovat
davidekcz Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 AHoj vítej v klubu...Přeju hodně km bez nehod... 407 krásná... Aby jsi to s tou tlamou nepřehnal a neměl to za chvíli přeplácaný :myslim A jak píšeš o těch mračítkách tak za mě teda :bojim:bojim Citovat
Mishanthrope Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Pěkná 407, blahopřeji! Vítej v klubu . Jinak mračítka za mě taky ne . Citovat
pežotík Odesláno 11. květen 2012 Autor Odesláno 11. květen 2012 Dekuji.Tobe taky preji hodne stastnych km. Neboj,na predek uz nic nepujde,to je vsechno,vim ze vseho moc skodi:). Jinak mas taky hezke auto,chtel sem bud modrou,cernou nebo cervenou. Mne se zase ty mracitka libi (takove krasne prihmourene oci:D). Citovat
davidekcz Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Jinak o mračítkách na 407 je tady celé vlákno: Jo jo černá barva je fajn, ale je na ní vše vidět Ty máš hodně pěknou modrou. Taky bych bral asi jen černou, modrou a takovou tu vínovou červenou... Citovat
pežotík Odesláno 11. květen 2012 Autor Odesláno 11. květen 2012 Pěkná 407, blahopřeji! Vítej v klubu . Jinak mračítka za mě taky ne . Dekuji. kdyz mne se ty mracitka libi. Ale diky za nazor:papa Citovat
pežotík Odesláno 11. květen 2012 Autor Odesláno 11. květen 2012 Jinak o mračítkách na 407 je tady celé vlákno: Jo jo černá barva je fajn, ale je na ní vše vidět Ty máš hodně pěknou modrou. Taky bych bral asi jen černou, modrou a takovou tu vínovou červenou... Vim uz jsem ho cele procetl:). To mi taky znami rikali,ze na cerne je vsechno videt. Ale kdyz sme tady tuhle modrou s pritelkyni videli \"podlomili\" se nam kolena:D.Jinak chlape, mame stejny vkus na barvy auta,ja sem mel predchozi 406-ku ve vinove metalize:super Citovat
davidekcz Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Je na ní vidět hodně to jo, ale zase když se vyleští je to nádhera :) Na barvy asi máme stejnej vkus a asi i na nejkrásnější auta ( 407 ) :D Citovat
dodo407sw Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 krasna farba, ale ta predna maska... paci sa mi ako ma posledna facelift verzia, komplet pochromovane casti mriezky... Citovat
pežotík Odesláno 11. květen 2012 Autor Odesláno 11. květen 2012 To je fakt cerna kdyz se vylesti je hooooooodne elegantni:mrk, ale za chvili je na ni mrcha prach:(. Jo 407-ma SW ,se fakt frantikum povedla. Citovat
pežotík Odesláno 11. květen 2012 Autor Odesláno 11. květen 2012 krasna farba, ale ta predna maska... paci sa mi ako ma posledna facelift verzia, komplet pochromovane casti mriezky... Ahoj. Mne se to takhle libi a fakt uz dopredu nic nepujde:) Ja uz si to takhle planoval,este sem ani auti nemel:D jenom sem Vam tady majitelum 407-icek tise zavidel:) Citovat
dodo407sw Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 100ludi 100 chuti... takze vitaj medzi nami Citovat
pežotík Odesláno 11. květen 2012 Autor Odesláno 11. květen 2012 Souhlasim s tebou a dekuji:papa Citovat
Judes Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Vitaj v klube a nech ti autíčko dobre slúži. Do tej tlami bi som nedal tie zvislé chrómové časti ale je to vec vkusu ako už písali ostatný a páči sa mi ten nápis 407 . Citovat
pežotík Odesláno 11. květen 2012 Autor Odesláno 11. květen 2012 Ahoj. Dekuju,ono ve skutecnosti to vypada hezci:). Jinak ja zase obdivuju na tobe,jak si dokazal udelat ty mracitka:potlesk. premyslel sem,ze bych si je taky udelal sam,ale este uvidim:). Jinak tvoje auti parada. Citovat
Pechy Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Ahoj, ať slouží a vítej v klubu. Já osobně bych nechal ty chromové pásky jen podélně a nesedí mi tam to denní svícení ani označení 407. HIDek se neboj, na mém autě jsou 6 rokem a bez problému [upravil dne 11/5/2012 14:25 od Pechy] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.