Hics Odesláno 16. květen 2005 Autor Odesláno 16. květen 2005 A je to tady! Já řikal, že od jistý doby nebude Destinymu nikdo věřit ani když se vyfotí před kupou hnoje.... Tak tedy... je to montage nebo ne?... he? Citovat
Bohouš Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 No já myslím, že ten znak Peugeotu je tam jen tak narafičenej........ Citovat
John Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 To Hisc: alespoň jsi zustal u Francouzského vozu...Doufám,že ti bude dobře a bezproblemově sloužit. Přeju ti mnoho štastných kilometrů. :) Citovat
Trundik Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Hicsi - gratuluji k novému vozítku. Jak píšeš, alespoň je to PSA. Doufám, že přijedeš na Sraz do Šebetova. Akorát parkovat budeš muset trochu opodál. Citovat
Tazman Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem Hics A je to tady! Já řikal, že od jistý doby nebude Destinymu nikdo věřit ani když se vyfotí před kupou hnoje.... Tak tedy... je to montage nebo ne?... he? NE E!!! Citovat
Petr605 Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Tak mě napadá: co na Tvoje nový přibližovadlo říká Oddie, kterýmu nesmí HDI do přes práh...?:D Citovat
Ferry Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem Petr605 Tak mě napadá: co na Tvoje nový přibližovadlo říká Oddie, kterýmu nesmí HDI do přes práh...?:D Kdyz jde Hics k Oddiemu do garaze, musi nechat auto dva bloky za rohem :D Citovat
Jirkap Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Je pravda, že by tady za chvilku mohl mít každý jiné auto a už by to nebyl Peugeot club, ale něco jiného )) ale myslím, že když budeš mít alespoň angličáka značky Peugeot, tak je to bez problému Citovat
Medvěd Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Hicsi, Hicsi - takhle Pažouty zradit, že se nestydíš!!!!!!!!!!! :D:D No ale pokud mohu hovořit speciálně za mě, tak jsi mi, Ty kluku ušatá, docela přirostl k srdci a nerad bych se s Tebou nějak zuřivě loučil. No a v Xantii je stejnej motor, jako maj pažou?áci, tak můžeš začít vyvíjet nějaký elektronický pí.ovinky, který půjdou namontovat do HDI Pažoutů - a klucí Tě zase budou nosit na rukou. Takže neboj se, lez sem častějc než v poslední době a přeju Ti, a? Ti ten \"Kyseláč\"(jako citrónek) slouží do roztrhání těla. Citovat
mk405 Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 otrhat znaky a nalepit LVA, a jsi náš:D:D, nikam neodcházej stejně to časem vyměníš za originál Peugeot :D:D. mk:papa Citovat
oddie Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem Petr605 Tak mě napadá: co na Tvoje nový přibližovadlo říká Oddie, kterýmu nesmí HDI do přes práh...?:D Co bych na to měl říkat? Každého věc, co si pořídí, a v čem jezdí. Že to nechci sám neznamená, že to budu někomu zakazovat. Jinak Xantie je dobrá volba, sám jsem o ní jeden čas uvažoval. Citovat
Hics Odesláno 18. květen 2005 Autor Odesláno 18. květen 2005 Fakt to neni tak blbý auto, jen co se ušetří na naftě - fakt to zatim žere 00hovno se bude muset vrazit do udržby, ale jinak celkem pohoda - až na nějaký drobnosti např s motorkem ostřikovačů a pod. Temhle motorum se časem stejně už nikdo nevyhne. Netvrdim, že TD od PSA jsou špatný motory - ba naopak - nikdy mě nevypek a bude služit tutově ještě hooodně dlouho dál, ale jaxe praví \"mobile in mobilis\" a zastavit se nedá nic. Nějak tam toho levíka naroubuju a bude klid...:D:D Citovat
Murdoc Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Zdravim zradce, jenz dle meho muze zustat. :D Budeme radi za dalsi, jak rikal medved, elektro pi.ovinky od tebe... Skoda, ze to neni pezo, ale je to PSA... Hics: Mnoho kilometru bez nehod... Gotrek: At ti slouzi auti... Citovat
Gotrek Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 MURDOC: Díky... Doufám, že bude co nejdýl a pak ho jednou dám do muzea jak Hics původně chtěl. Citovat
Dydzej Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Hics: jsem byl celkem zvedavej, co si poridis, tak uz to vim . Mas normalni, nebo Breaka? PS www.citroeny.cz i kdyz temer opusteny jsou jedny z nejlepsich stranek na vsechny citrony. Citovat
Trundik Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Hics - už jsi přemýšlel o tom, že bys dal 406kovou kastli na podvozek Xantie? Citovat
Tazman Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 To Hics: Ohledně roubování, pokud si nebudeš vědět radi což nepředpokládá nikdo (Hics si ví rady vždy:D) Tak zavolej Ing. Přemka Podlahu a požádej ho o recept. Citovat
P205XR Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Tak to teda NE, nějaký přivandrovalce tady NECHCEM :mad: heh Kdo mi dá první přez držku?? Citovat
vix Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 neprovokuj ! ale někdy v Hradci bychom si mohli dát, nějaké to pivko (do držky) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.