Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A je to tady!

Já řikal, že od jistý doby nebude Destinymu nikdo věřit ani když se vyfotí před kupou hnoje.... :D

Tak tedy... je to montage nebo ne?...

he?

Odesláno

To Hisc: alespoň jsi zustal u Francouzského vozu...Doufám,že ti bude dobře a bezproblemově sloužit. Přeju ti mnoho štastných kilometrů. :):)

Odesláno
Napsán autorem Hics

A je to tady!

Já řikal, že od jistý doby nebude Destinymu nikdo věřit ani když se vyfotí před kupou hnoje.... :D

Tak tedy... je to montage nebo ne?...

he?

NE E!!!:D

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Tak mě napadá: co na Tvoje nový přibližovadlo říká Oddie, kterýmu nesmí HDI do přes práh...?:D:D

Kdyz jde Hics k Oddiemu do garaze, musi nechat auto dva bloky za rohem :D :D

Odesláno

Je pravda, že by tady za chvilku mohl mít každý jiné auto a už by to nebyl Peugeot club, ale něco jiného :))) ale myslím, že když budeš mít alespoň angličáka značky Peugeot, tak je to bez problému ;)

Odesláno

Hicsi, Hicsi - takhle Pažouty zradit, že se nestydíš!!!!!!!!!!! :D:D:D

No ale pokud mohu hovořit speciálně za mě, tak jsi mi, Ty kluku ušatá, docela přirostl k srdci a nerad bych se s Tebou nějak zuřivě loučil. No a v Xantii je stejnej motor, jako maj pažou?áci, tak můžeš začít vyvíjet nějaký elektronický pí.ovinky, který půjdou namontovat do HDI Pažoutů - a klucí Tě zase budou nosit na rukou. Takže neboj se, lez sem častějc než v poslední době a přeju Ti, a? Ti ten \"Kyseláč\"(jako citrónek) slouží do roztrhání těla.

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Tak mě napadá: co na Tvoje nový přibližovadlo říká Oddie, kterýmu nesmí HDI do přes práh...?:D:D

Co bych na to měl říkat? Každého věc, co si pořídí, a v čem jezdí. Že to nechci sám neznamená, že to budu někomu zakazovat. Jinak Xantie je dobrá volba, sám jsem o ní jeden čas uvažoval.

Odesláno

Fakt to neni tak blbý auto, jen co se ušetří na naftě - fakt to zatim žere 00hovno se bude muset vrazit do udržby, ale jinak celkem pohoda - až na nějaký drobnosti např s motorkem ostřikovačů a pod.

Temhle motorum se časem stejně už nikdo nevyhne.

Netvrdim, že TD od PSA jsou špatný motory - ba naopak - nikdy mě nevypek a bude služit tutově ještě hooodně dlouho dál, ale jaxe praví \"mobile in mobilis\" a zastavit se nedá nic.

Nějak tam toho levíka naroubuju a bude klid...:D:D:D

Odesláno

Zdravim zradce, jenz dle meho muze zustat. :D :D :D

Budeme radi za dalsi, jak rikal medved, elektro pi.ovinky od tebe...

Skoda, ze to neni pezo, ale je to PSA...

Hics: Mnoho kilometru bez nehod...

Gotrek: At ti slouzi auti...

Odesláno

To Hics: Ohledně roubování, pokud si nebudeš vědět radi což nepředpokládá nikdo (Hics si ví rady vždy:D) Tak zavolej Ing. Přemka Podlahu a požádej ho o recept. :cool::papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...