Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Zde na foru jsem vypozoroval, že jednotlivé verze palubního systému se jmenují RT4, RT3,... Můžete mi někdo naznačit jaké jsou zásadní rozdíly a případně léta, kdy se který systém používal? Stále rozmýšlím nad koupí 407 tak bych rád věděl co a jak můžu očekávat od jednotlivých verzí.

Díky

Odesláno

no RT4 ma v sebe HDD na ktory mozes ukladat pesnicky a tiez mapy..nemusis pouzivat cd mapy..ja mam rt4 a som s tym max. spokojny

[upravil dne 4/5/12 18:36 od Joozino]

Odesláno

Ja prave fotku nemam. Pozeram po 407kach, hledám a zjišťuji...Samotná ifnromace o tom co je v konkrétním voze mi takyé nepomůže. Jde mi o to, co která umí a čím zásasdním se liší. Zkoušel jsem hledat něco na netu, ale nic moc jsem nenašel. Pokud by někdo věděl o nějakém pojednání....

Odesláno
no RT4 ma v sebe HDD na ktory mozes ukladat pesnicky a tiez mapy..nemusis pouzivat cd mapy..ja mam rt4 a som s tym max. spokojny

[upravil dne 4/5/12 18:36 od Joozino]

No, výborně. Přesné takové informace potřebuji. Ty RT4 se dávají od nějakého roku, nebo záleží na výbavě?

Odesláno

ja ti viem povedat o RT4 lebo to mam.. a poviem ti, je to krasa..akurat co viem o rt3 je to ze ma myslim mensie rozlisenie (ak sa nemylim nech ma opravia), ked pouzivas navigaciu, musis mat CD v radiu

Odesláno

No toto jsem potřeboval vedet. Našel jsem info že od 2008 se dávají RT4 ale chtěl jsem vědět zda to bylo volitelně, nebo se můžu spolehnout na to, že pokud má auto navigaci/velký displej, má RT4.

Jasný, koukám na 2008/2009. Zaujal mi tento kousek http://www.tipcars.com/#peugeot-407/20-hdi-sw-premium-navi-17011104.html , ale ty KM jsou podezřelé. Zažádal jsem o VIN - uvidíme.

[upravil dne 4/5/12 18:49 od Gargamell]

[upravil dne 4/5/12 18:52 od Gargamell]

Odesláno

RT3:

-lokalizovatelné navádění( hlasové povely) to jde jen u RT3

RT4:

- vyšší rozlišení

- může mít BT(ale ještě jsem to osobně neviděl)

- mapy jsou na HDD

- přesnější GPS signál

- odblok videa jde softwareově

RT5:

- BT( už ve 100% modelů :) )

RNEG:

- neumí video vstup a jiné funkce... je to na kompletě jiném FW.. je to taková navigace s BT..

JInak zoomování na RT3 je naprosto v pohodě, není to vůbec problém.. horší je to čekání při vložení CD nebo při zadávání adresy, to trochu skřípe, ale jinak to nemá chybu.. všecky RT při navigování používají senzory ABS takže obrácení auta v zatáčkách či projetí odbočky je rychleji zaznamenané.. navíc oproti mobilům či většine navigací mají poslední mapy podporu TMC, takže navigace se vyhýbá zácpám, nehodám, uzavírkám pokud je to možné, hlavně na ně upozorní...

Odesláno

Mrkni spis po bazarech co davaji rovnou VIN v inzeratu a mas o starost min. Ale pokud chces tento rok, tak to uz je spis RT5, tzn s bluethoot. Preju ti stastnou volbu a super kus.

Odesláno

Mrkni spis po bazarech co davaji rovnou VIN v inzeratu a mas o starost min. Ale pokud chces tento rok, tak to uz je spis RT5, tzn s bluethoot. Preju ti stastnou volbu a super kus.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...