Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Môj P508.


stefano

Recommended Posts

Stefano, mně pořád nedávají spát ty Tvoje potahy :) Já byl zvyklý na polokůži ve 407. Teď mám jen látku a cítím se v tom trošku \"nesvůj\", ale nechtělo se mi za polokůži dát 35tis .. a taky ten lvíček .. no .. myslím, že od odbjednávky mě dělí jenom dny :D Líbí se mi ta Tvoje kombinace a myslím si, že fotky ze Tvého interiéru jsou i na stránce výrobce (jediné fotky pro 508, stejný materiál, stejná nit, stejný lvíček) ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stefano, vopred se omlouvám, že Ti tu spamujem vlákno, ale mám dotaz. Rozhoduji se mezi tou kombinací potahů, kterou máš Ty, nebo leather look black .. Ty máš tedy antracit. Jaký máš původní interiér 508? Máš \"černá látka Cocher\" nebo \"tmavě šedá látka Nervuron\"? Já má černou látku, i když patrně s výrobcem máme trošku jinou představu o tom, co to je černá :D podle mě je to jasná šedá a zajímalo by mě pak, co je podle něj tmavá šedá, ale budiž, teď nevím, jestli k tomu zvolit leather look antracit, nebo black :) Dík ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Interiér mám Cocher čierna Tramontane, ale je to skôr šedá. Aj aj som chcel čiernu kožu, ale keď mi ukázali vzorku antracit, tak na čiernu som okamžite zabudol. Celý interiér je ladený v šedom odtieni, tak mne osobne sa antracit páči viac.

Ak by si mal ďalšie otázky, kľudne napíš. :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím, že černější materiál by v tom šedém interiéru vypadal divně.. tohle je OK. Dík za pomoc při rozhodování ;) V týdnu si to objednám. Snad mi to namontují tady v Plzni :) Je to sice zástupce Škodovky, ale když je hen taj kríza .. tak každá vydělaná koruna pro ně myslím dobrá :) Dík a ať Ti autí dobře jezdí ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 roky později...
  • O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...