Jorge Odesláno 14. květen 2005 Odesláno 14. květen 2005 Ahoj lidi. Včera večer si tak jedu,zastavím na křižovatce a při rozjíždění to najednou začne, zvuk jak zubní vrtačka. Kdykoli přidám plyn,ozve se to a motot nejede jak má.Nevíte někdo o co může jít? Mám podezření na turbo:( Citovat
Guest trakouš Odesláno 14. květen 2005 Odesláno 14. květen 2005 Me to vydávalo podobný zvuky po výměně těsnění pod hlavou a motor neměl ten tah jako dřív. Bylo to tím, že servismen zapoměl dát těsnění mezi intercooler a sací potrubí motoru. Když jsem ho tam dal tak to přestalo a motor už táhne jak má. Může to být i prasklá hadice z turba do intercooleru. Citovat
Jorge Odesláno 14. květen 2005 Autor Odesláno 14. květen 2005 No já v motoru intercooler nemám( jde o P206 1,4 HDi,zapomněl sem se zmínit). Stalo se to náhle a neska při prohlídce sem přišel na to že kus z vrtulky v turbu která žene čerstvý vzduch je urvaná a chybí,takže je někde v sání.Zejtra budu vědět víc. Citovat
rimmer Odesláno 14. květen 2005 Odesláno 14. květen 2005 Jak si na to prisel ? to si rozbral turbo ? Citovat
Jorge Odesláno 15. květen 2005 Autor Odesláno 15. květen 2005 Rozebral sem dmychadlovou část a mrknul sem se na tu vrtulku. Neska sme na tom byly s kámošem mechanikem. Ten kousek se prostě utavil,takže buď nějak shořel nebo proletěl motorem ven. Našli sme ruplou kovovou nebo z čeho je ta trubka co vede stlačenej vzduch přímo do motoru (je za motorem kde skoro neni přístup). Byla nějak uvolněná,držela jen na 2šroubech,3.šrou jakse nikde nebyl,asi se vyklepal.Takže tim jak byla uvolněná praskla u objímkdy která ji drželá u motoru skoro kolem dokola. =>tu musim sehnat Dál musim zkusit vyřadit nějakym způsobem turbo z provozu aby se netočilo.Když se to povede a motor nebude pískat,tak je turbo v rici.Když bude pískat přesto že je turbo mimo provoz, tak bude turbo OK(jen mu vyměnit ten malej rotorek) a bude přecijenom něco v motoru. Ale podle všeho soudím,že je turbo v rici,takže se připravuju na repase,ale na menší,protože je blbost aby ty nejdražší části jako je rotor ve výfukové části byly rozbitý. Citovat
oddie Odesláno 15. květen 2005 Odesláno 15. květen 2005 Srandisto. Rovnou bych šel na vrak pro jiné turbo. Citovat
vector Odesláno 15. květen 2005 Odesláno 15. květen 2005 Jakej používáš olej? Ne ten proti opruzení ale do auta.. Citovat
Hics Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 No.... tak to je teda odvaha...! Je to asi jako bych tvrdil, že mi upad procesor na dlaždičky, tak odpiluju krytku a mikropájkou přeletuju sběrnici k L1 caschi a pro jistotu se ještě mrknu na aritmetickou jednotku. :D:D Hele, turbo je velmi, ale opravdu VELMI precizní prvek, kterej je vyráběn s maximální přesností a posléze dovažován na setiny gramu, páč se rotor točí zatraceně rychle, takže jakýkoliv hrábnutí do konstrukce bez toho, aniž by si měl potřebné znalosti a hlavně techniku, na který můžeš dmychadlo vyvážit a zkontrolovat je cesta do průseru. To, že je poškozená \"studená\" turbína, je důsledek kontktu lopatek s nějakým předmětem (matička, podložka atp.) a tenhle bordel se tam jen tak nedostane, tudíž patrně odfláknutá práce nějakýho mechanika, nicméně nic to nemění na tom, že v tomto stavu je dmychadlo nepoužitelné právě kvůli rozhození vah na rotoru. Ten hvízdavej zvuk dělá vlastní turbína a nevím - neslyšel jsem ho, ale může to bejt zatim jen jen buď nekontaktní povahy(vzduchové turbolence), nebo ti drhne rotor o tělo kompresoru a to je pak už docela slyšet. Rozhodně to neopravuj a svěř to odborný firmě, nebo sežeň rovnou jiný dmychadlo... Citovat
Ráďa Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 no mám to taky tak,ale mě se roztrhla(praskla?(ta hadice,co vede do turbíny od filtru,nasálo to asi nějakej bordel a lopatkový kolo je pěkně osekaný.Turbína zralá na repas,ale je to tak drahý,že na to se...Sehnal jsem jiný,ale to mi tam nepasuje,muselo by se přizpůsobit a na to nejsou lidi.Potřebuju turbo KKK,ale to je asi nějakej exot a každej má Garetta.Už s tím jezdím rok,je to takový jalový,ale jede to. Citovat
oddie Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Teď mi tady vybylo jedno ne-Garrett z r.95, ale má na pohmat vůli jak prase. Nicméně můžu půjčit na vyzkoušení, jestli to je to ono, co tam patří... Citovat
Ráďa Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 diky oddie,nemohl bys to prosím tě vyfotit a hodit to sem?Já bych ho poznal,rozdíl je v tom,že má menší koleno,co vede k výfuku a drží na 3.imbusech(to koleno),u garettu drží to koleno na 4.imbusech,až po to koleno to pasuje stejně.ale nedá se zaměnit,jedině snad to koleno vyrobit,ale kdo by to dělal že?Nebo já to,co mám v garáži vyfotím a pošlu ti na mejl. Citovat
oddie Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Když na to nezapomenu.... ale nevim, kdy se k tomu dostanu, dřív jak ve čtvrtek určitě ne. Citovat
Ráďa Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 no vzhledem k tomu,že už tak jezdím rok mi na nějakým dnu nesejde:papaDík Citovat
oddie Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Ráďa: tak jsem ti včera mrknul na to čurbo, koleno má fakt na tři imbusy. Vyfetit jsem ho ale nemoh, páč jsem neměl po ruce fo?ák... Citovat
oddie Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Se zas tak neraduj, jsem psal, že je hodně jetý... Pokud bys měl cestu přes Prahu, se ozvi, můžeš na něj mrknout. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.