Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže po dlhšej dobe prispejem niečím aj ja :)

Spotreba u mňa prvých 10 000 km bola podla PP 6

a teraz po ďalších 9500 km je to 5,8

pneu 17

min sa pohybuje okolo 4,5 a max cca do 7

• O 2 týdny později...
Odesláno

někde na cestě mezi pobočkama naší firmy já se taky moc nepovozil ale když jsem tam viděl tu průměrku tak hustý ale příští týden pude zpátky na základnu do prahy tak bude mít klid a bude jezdit jen s jedním řidičem a za pár let se zase vrátí do hadího hnízda a bude zase kříčet ale to už ten co s ní jezdí teď už tady nebude odchází za lepším. Jinak vám závidím chlapi mate hustý káry třeba tak za patnáct let si jí taky pořídím za 70000kč jako mojí 406 chí

Odesláno

Nevíte někdo, o kolik se asi sníží spotřeba až se motor zaběhne? Zatím mám najeto 2500 km a průměrná spotřeba je 5,5l na 16\", 90% po dálnici (ne že by to bylo nějak moc, ptám se jenom ze zvědavosti), mám 2.0HDi 163k MAN6

• O 2 týdny později...
Odesláno

Po zabehnutí pôjde určite dole. Ako je všeobecne známe všetko zavisí od štýlu, rýchlosti jazdy a rozmeru pneu. Pre mňa zatiaľ najväčšie prekvapenie práve spotreba. Pri troche snahy ide v pohode aj pod 5l na 100km :)

Keď sa veľmi snažím aj výrazne menej. Zatiaľ najnižšia spotreba BA - BB 4,1l - pri priemernej rýchlosti 95km/h dokonca prvých cca 50km to bolo 3,9l čo na veľkosť auta je super, ale to som vyslovene skúšal ako sa to maximálne dá zraziť dole.

Odesláno

No ta spotreba. :bojim ...radsej neriesim. :D.. mam 235/45 R18, automat s hydrodynamickym menicom a mam cca. 1500km najazdene a pocitac hlasi cca. 7l/100km... a to jazdim 70% okresky, 5% dialnice, 25% mesto.... samozrejme ze nedupem na plyn ako blazon...

Odesláno

Jen pro zajímavost VW Touran 1,4Tsi 4 osoby,měřeno na dálnici Litoměřice-Praha a zpět na tempomat 130 spotřeba 9,1l a při 160 12l .Takže zlatý peugeot:)

Odesláno

no tak ja se taky pridam se spotrebou na 17\" kolech. ted mam dlouhodobeji kolem 5,4 (40/35/25% dalnice/okresky/mesto). ovsem ted jsem byl casteji v nemecku a to jsem videl na pocitaci i prumer 8,1. taky jsem videl maximalku, ktera dle navigace po rovince 214, ale asi s vetrem v zadech ;)

Odesláno
Nevíte někdo, o kolik se asi sníží spotřeba až se motor zaběhne? Zatím mám najeto 2500 km a průměrná spotřeba je 5,5l na 16\", 90% po dálnici (ne že by to bylo nějak moc, ptám se jenom ze zvědavosti), mám 2.0HDi 163k MAN6

jj tiez by ma to zaujimalo, mame 1.6HDI mesto + obchvaty a priemerku mame 4,9... dost nas to sere... :blicismajlik

neviete niekdo kedy sa znizi spotreba aj nam ? optimal by bol tak 27,86 l/1000km

fakt blbe vlakno plne irelevantnych a nezmyselnych tvrdeni... cest vynimkam :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...