Shad 2 Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Zdravím Vedle řadící páky je zásuvka 12V,ale raději bych tam měl zapalovač,jenže tam do ní žádný nepasuje a při zatlačení nezacvakne. Zkoušel jsem ho i chvilku držet stlačený ale nenažhaví se.Nabíječka fachčí normálně. Musím jí úplně nahradit klasickou zástrčkou zapalovače? Quote Link to post Share on other sites
Petr V. 1 Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Řešil jsem to samé,nejsem žádný kuřák,ale 3x týdně si zapálím a řeším to v autě a ne doma a samozřejmě vždy nemám po ruce oheň.Já jsem si myslel,že je zásuvka poškozena,ale nabíjení mi taky fungovalo,vyřešil jsem to výměnou celé sady i s podsvícením,stálo to 70,-Kč,tak nebylo co řešit,jediný problém byl napájet nové svorky,nemám garáž ani bližší přístup k elektrice,nakonec vyřešeno. Quote Link to post Share on other sites
Shad 2 Posted April 26, 2012 Author Share Posted April 26, 2012 To je přesně ten problém.To zapojení musím tedy předělat. Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,149 Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 jsem nekuřák, ale není jednodušší koupit plynový zapalovač za 5 kč? Quote Link to post Share on other sites
Petr V. 1 Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 A právě proto jsem to předělal (zprovoznil),jednou mi zapalovač bouchnul v autě a od te doby tam nechci ani benzinový :-),je pravda,že jsem ho zapoměl na sedačce,ale naštěstí se nic nestalo a pokoušet nechci za 70,-Kč. P.S. u nás stojí 7,-Kč a to už je k zamyšlení néééé :-) Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,149 Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 ano, těch 7 kč už je moc :papa Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts