Guest tokynecko Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 No tak chlapi, musim smutne skonstatovat, ze v 2008 je menej miesta pre cestujucich vzadu ako v Capture, co mne osobne vadi. Toto auto bolo ako favorit na dalsie ale sam za seba sa zmestim len tak ze som tam sprajcnuty, mam 187 cm. A kedze mam synceka co bude o chvilu vyssi ako ja a svokru, co pre problemy s nohami a nastupovanim moze sediet len vpredu, tak toto inak krasne a ergonomicky skvele auticko so slusnymi atmobenzinmi asi vyradim z pomyselnej garaze. Captur ma blbe motory (predpoklad poruchovosti.turbobenzinov), na 301 by sa mi viac hodil liftback a moc sa mi nepacila kulisa chodu riadiacej paky... Takze mi zostane cakat na nieco dalsie. Neskutocne ma sere, ze slovenski importeri Kia a Hyundai nechcu montovat LPG do novych aut, inak by som siel do Vengy alebo IX20 s LPG, chcem zachovat zaruku aspon 5 rokov. Citovat
Veverka Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 Včera jsem koukal na 2008 u Domanského na Černém Mostě v té luxusní hnědé barvě. Moc moc hezké autíčko Náhon 4x4 by jí ale jistě taky slušel, škoda, že ho nedávaj Citovat
Ajap Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Já jsem si ji byl dneska projet ve FAMKO v Brně a jsem naprosto NADŠENÝ! Už dlouho jsem neměl z nějakého auta tak příjemný pocit. Jelo se s tím parádně, malý volant super. Nevím, jestli jsou jinak umístěné budíky oproti 208, na kterou spousta lidí nadává, ale já jsem s výhledem absolutně neměl problém. A to jsem měl sedačku úplně dole, volant poměrně nahoře a nemám ani 1,80m... Fakt jsem si tu jízdu užil, pocit z auta je minimálně o třídu výš (pravda, bylo \"ve fullu\"). Vyzkoušel jsem parkovacího asistenta - ono to fakt samo točí volantem a pěkně to zajede do řady, fakt dobrý Samozřejmě, že to není žádná novinka, ale fakt to bylo supr:D Akorát při druhém parkování pak při vyjíždění se auto začalo na můj vkus moc brzo rovnat do přímého směru, automaticky jsem mu \"pomohl\" a vrátil zpět do oblouku, nevím, jestli by se auto nenechalo odřít:myslim Jinak mně vadilo, že roletka na střešní okno je jen nějaká průsvitná látka, to je v létě dost blbé a řekl bych, že je to sice \"blbost\", ale je fakt na zvážení, jestli to střešní okno chtít, případně pokud je ve vyšších výbavách automaticky, tak je to hodně blbý Možná i kvůli tomu klima foukala jak o život, bylo to dost hlučné a stejně jsem vylezl z auta spocený. No ale celkový dojem SUPR. A to nechválím proto, že je to Pežot a byl bych fanouškem značky, ale opravdu jsem z toho auta měl skvělej dojem a hrozně příjemně se mně řídilo:super Citovat
tonyj Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Ahojte, som tu nový, kúpil som 2008-čku. Po omyle s Hyundai ix20 som sa opäť vrátil k Peugeotom. Urobil som na ňom 3000km a musím ho len chváliť, ako ide, spotreba, ale to, čo ma najviac potešilo, že 1,4 hdi 50kw je živšie, ako 66kw v H ix20.To nekecám. Je to moj už 5 Peugeot a celkom 11 auto. takže porovnávam,najazdil som už cez 3mil.km. išiel som kúpiť 308-ku a odišiel som na 2008. Je pravda, že za mňa si nesadnem, keď som za volantom(mám 185cm), ale polovička, či deti áno.Nedávam sedenie na podlahu, ale rovnejšie, aby nebolel chrbát. Budem jasne odovzdávať skúsenosti, ale verím, že ma toto autíčko nesklame, ale len poteší. Citovat
pipistrel Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 gratulujem a kludne si mozes zalozit vlakno v sekcii nase kary Citovat
Milhaus65 Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Gratuluji, mám taky objednáno. Ale bude asi až v 10/11 měsíci . Měl jsem ji půjčenou na 250 km, jenom chvála a to mám 190 cm. PS admini by už mohli vytvořit vlákno 2008 v modelech [upravil dne 1/8/13 22:01 od Milhaus65] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.