Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já sem taky kupoval obyč a né že by pozvolna zhasínali, ale sívít hodně pak tak na polovičku a pak zhasnou... jinak 508 díky bohu nemá hlídání prasklích žárovek nikde na autě ;-) takže ani nic nesvítí... S timhle jsem bojoval u předchozího auta... to hlídalo žárovky všude venku, takže parkovačky a rz by museli být s odporem a jedna stála kolem 400 tak sem přemešlel a nakonec sem se na to vykašlal a jen prostě mi na palubovce svítila indikace prasklé žárovky...

jinak s těma ledkama s nehlášením je to o tom, že světlo, na kterym jsou namontovány ledky, tak buď má hned u světla nebo někde ve vedení kabelu takoovu mini krabičku, která vyrovnává spotřebu energie žárovka / led ale vzhledem k tomu, že je to od výroby, tak to tam ani být nemusí, protože to auto počítá s malou spotřebou energie...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravim panov pkr a skuci,

mate bohate skusenosti s vymenou T10 w5w ziaroviek v interieri 508ky. Patri vam velka vdaka.

Ja uvazujem nad tymito ledkami do dveri a k noham:

http://www.ebay.com/itm/2X-T10-194-501-W5W-4-SMD-5050-Led-White-Car-Canbus-No-Error-Light-Lamp-Bulb-12V-/180868704378?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a1c9d687a&vxp=mtr

Su to smd diody 5050ky (4 ks)...co myslite bude to dobra volba?

Vdaka za info.

[Edited on 2.6.2012 16:50 by PeugeotHDi]

Odesláno

já si teďko nejsem jist, jestli ta žárovka svítí přímo nebo z boku... ale mám takovej pocit, že z boku ale ono je to vcelku jedno... stejně to svítí supr i když já mám jen jednodiodový někde a svítí dopředu...

Odesláno

Ve dveřích svítí z boku. Já tam mám plochý, 4x 5050.

Ten odkaz mi nejde otevřít, tak nemůžu posoudit.

Už jsem to otevřel, já mám proti těm v odkazu všechny diody na jedný straně. Přijde mi zbytečný, aby to svítilo nahoru do plastu.

post-26768-14109624766995_thumb.jpg

[upravil dne 3/6/12 12:35 od pkr]

Odesláno
Ve dveřích svítí z boku. Já tam mám plochý, 4x 5050.

Ten odkaz mi nejde otevřít, tak nemůžu posoudit.

Ako to svieti? Si s tym spokojny? nesvieti to menej ako povodna ziarovka?

Neviem preco ten odkaz nefunguje, avsak ked ho oznacis a skopirujes a vlozis do noveho okna tak uvidis dane ledky.

Vdaka.

Odesláno

U těch plochejch je to jedno ( aspoň u těch, co jsem koupil já ),

ale u těch normálních, jako jsou žárovky to jedno není.

Je to moje zkušenost, třeba je to i jinak.

Odesláno
U těch plochejch je to jedno ( aspoň u těch, co jsem koupil já ),

ale u těch normálních, jako jsou žárovky to jedno není.

Je to moje zkušenost, třeba je to i jinak.

Takze tie 4 diodove 5050ky co si dal aj obrazok a ci si ich namontoval smerom do plastu alebo von svietili vzdy?

Mozes mi prosim poslat linku kde na ebay si kupil?

Vdaka.

Odesláno

Vdaka pkr, dnes objednane...poreferujem ked pridu a nahodim.... este raz velka vdaka.

Napadlo ma a chybove hlasky zapisane v pocitaci auta si nepozeral? Cez diagnosticku zasuvku sa to da preverit...

Napr. na 308ke ked mi odisla H7ka, tak bol zaznam o tom v pamati pri kolkych km odisla... nebude zapisovat aj tieto druharade (osvetlenie interieru) ziarovky?

No tak na skusku som zobral aj tieto: http://www.ebay.com/itm/110889414848?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Vyhral som tu aukciu na ebay a objednal som teda 10ks tychto led-ziaroviek...tak uvidime..

[Edited on 4.6.2012 11:18 by PeugeotHDi]

Odesláno

508 nemá hlášení prasklé žárovky, ani v RZ. Nevim jak je to v reflektorech já mám xenony takže nevim a doufám že ani dlouho tuto informaci nebudu potřebovat vědět...

Odesláno

Jak psal skuci, 508 nemá signalizaci prasklých žárovek, alespoň u xenonů ve výbavě, takže to nic nehlásí. To můžeš bejt v klidu.:papa

[upravil dne 4/6/12 14:00 od pkr]

Odesláno
mno psal si že si je kupoval u vietnamců, teda u číňanů...

No v tom je trochu rozdíl. Navíc jsem tam dával link, kde je i cena.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...