Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zadní dveře Peugeot 8O7


JKas

Recommended Posts

to je hezky navod, tak ja se to dnes pokusim otevrit podle navodu od jarmyla a potom poprosim nekoho aby to rozebral a podival se na ty konektory podle standaPS.

Ale fakt jsem si nedavno myslela, ze jsem to opravila tim, ze jsem pozastrkala nejake konektory pod prednim sedadlem... ale ted s nimi muzu hybat jak chci a nic to s dvermi neudela, to byla asi nahoda a navic stejne vedou asi jen k zapalovacum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

tapec jde sundat v pohode i se zavrenyma dverma... uz jsem to delal... pokud to cvaka zkus na ty dvere behem mackani cudliku zatlacit... me to obcas pomohlo... pokud ne tak tapec dolu a hledat...

S tim radiem to muze byt nekde prodreny draty ktery se dotykaj... mam pocit ze budes muset sundat i tapec v kufru na bocich.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Ze všeho nejdříve být Tebou,tak vyměním servisáka. Vypadá to u něj vše na velký problém,ale přehodit vstřiky za 60 je malina.

Já když auto kupoval ,tak byly dělaný rozvody,nové vstřiky preventivně/doktor měl kačky/naplněná a vyčištěná klima,oleje,filtry komplet a brzdy desky předek a zadek a za to byla faktura na 42000kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Mám 807 a potýkala jsem se se zadními dveřmi několik let. Sázka do loterie, někdy otevřít šly, někdy ne. Dost mě zmáhalo všechno vyndavat bočními dveřmi. Nakonec to dopadlo tak, že už nešly dveře vzadu otevírat vůbec (před tím aspoň šly když bylo relativně teplo a sucho) a opravář sundal tapicírunk ze stropu a zjistil, že tam je zoxidvaný nějaký kabel který vede stropem a paráda!! Tak hlásím skoro po dvou rokách, že je to opravené!!!

[Edited on 17/2/14 09:59 by JKas]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechcel som to pisat hned, lebo som neskoro nasiel vlakno, ale na 607 maju s kablami stale problemy. su suce na ramenach , ale na 807 su prechodky pri pantoch. a pouzivanim sa to prelame, pripadne ak tam nedoliehalo tesnenie tak tam mohla natiect voda, alebo sneh.

Mechanik to mohol hned pozriet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Oživím: včera a dnes za jízdy zezadu souvislé cvakání asi tak 5 x až 8 x ... na PP hláška otevřených 5. dveří. zastavím a dveře nejdou otevřít, klapla se nehne a nic necvakne. když auto dálkou zamknu a odemknu tak s malým zpožděním slyším zámek cvaknout a dveře odskočí - pootevřou se. po zabouchnutí opět nelze otevřít, klapka se nehýbe jakoby neměla kam a zámek necvakne. Nějaké tipy ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se pokusil vysledovat nějakou přičinu nebo zákonitost ... ne. Až na jedno: normálně odemknu auto, nastartuju, vyrazím, zastavím a jakmile někdo otevře dveře, NĚKDY se otevře i kufr. Ne pokaždý a je jedno jestli motor běží nebo ne. A když ho pak zabouchnu, NĚKDY nejde otevřít (slyším cvaknutí spínače, ale zámek se neotevře). Podle mě kdyby to bylo v drátech nebo motorku - CO by pak ty dveře otevíralo když nechci?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na 206SW toto robilo keď si zastavil otvoril špferove dvere a Cvak kufor otvoreny a problem bol v tom že po odomknuti auta zaseknutý mikrospínač v zopnutom stave hneď otvoril dvere.... Pozrel by som mikrospínač piatych dverí.

Upraveno uživatelem JakubkoSK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Nu, měl jsem problémy s 5 dveřmi u C8 a bylo nutné vyměnit motůrek v zámku dveří  který je odemyká a  je klid , je pravda že ten motůrek se nedá  sehnat jinde než na stránkách albaba  a podobně cena 2-3 dolary a podobně .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Zdravím všechny,před týdnem jsem zjistil,že mi nejdou otevírat zadní dveře. Z venku ne ,zevnitř ano.když jsem oddělal tapec,tak tam bylo něco zlomeného. takže nový zámek. Chci se zeptat kolik stojí a kde ho lze nejlépe sehnat.jsou to levé zadní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...