gronholmm Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Tak třeba Slovensko pokud jedeš do Tater, určitě připojistit zásah Horské služby Citovat
Vítek1 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 jo jasne ale kdyz tam nebudu nikde lezt po horach ale jen vyjedu v lete na kopecek s lanovkou a pak jdu do termalu tak neni potreba. Jeste muze byt zajimave pro nejake podnikatele ted me napada treba pohostinstvi doprava tak pojisteni pravni ochrany. A samozrejme pokud mas rodinu tak zivotni pojisteni, Vidis nakones ce shodneme ono je to stejne jak s obchodem kdyz budu babkam prodavat specialni hrnce ktere nepotrebuji tak je to blbost kdyz poradim mlademu paru jake nadobi jim dobre poslouzi tak je to OK [upravil dne 24/4/12 14:17 od Vítek1] Citovat
gronholmm Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Ono pojišťovnictví je specifické v to že paltíš za něco co nakonec ani třeba nedostaneš. Podle mě je důležitější se pojistit proti škodě kterou způsobím. Když přijdu o auto nebo cokoliv, tak si řeknu že jsem blbej že jsem se nepojistil a že si to hold někdy koupím znovu. Ale když někomu způsobím škodu, tak ho nebude zajímat že se mi to stalo poprvé, ale bude ho zajímat že to chce zaplatit a hned... Citovat
skuci Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 nejde o podvody Jinak cena skla tak jako nevim já to neřešil. Auto bylo v záruce, takže jsem auto odvezl do servisu a nazdar. Byl na tom senzor a podobný věci. Pojišťovny vydělávají na věcech co se týká právě % lidí, kdo platí a nemá pojistnou událost a ty kompenzujou zase ty co maj pojistný události. Co já vim, tak v případě, že máš pojistný události se ti navyšuje jen POV a HAV třeba životní pojištění ne. A taky pojišťovna vydělává na lidech který platěj, maj událost, blbě nahlásej a nemusej plnit. Oni to mají moc dobře spočítaný. Je vidět že ty jsi odpůrce pojištění ale je to tvoje věc. Pojištění je o tom, že kreje rizika, který se můžou stát a buď pojištění není protože člověk má na účtě nebo kdekoliv jinde takovou zásobu peněz, aby to z toho mohl zaplatit a pokud ne tak pojistka je v tomhle momentě pro něj potřebná a nebo peníze má ale i přesto má pojištěno Vem si že třeba tady kolega jak popisoval tu jeho 406ku. Pojištění na takovýdhle auto HAV může stát třeba i kdyby 3000Kč a cena auta je 50tis. a vem si, když by pojištění neměl a auto naboural, musel by ze svýho škodu uhradit a pokud by neměl někde volný prachy je v háji a pomůže jen Provident, nebo Home Credit ale takhle bude vysmátej, pojišťovna škodu zaplatí a jede dál, jen zaplatí spoluúčast Citovat
gronholmm Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Skuci - zrovna za 3000,- to nemám Nebo mám, ale za skoro 3 čtvrtletně Citovat
skuci Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 v tom případě to máš nějaký drahý na to že máš pojistnou částku 50tis. já platím 20tis.Kč/rok ale na 520tis. pojistnou částku na IČ min. bonusy Citovat
Vítek1 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 nejde o podvody Jinak cena skla tak jako nevim já to neřešil. Auto bylo v záruce, takže jsem auto odvezl do servisu a nazdar. Byl na tom senzor a podobný věci. Pojišťovny vydělávají na věcech co se týká právě % lidí, kdo platí a nemá pojistnou událost a ty kompenzujou zase ty co maj pojistný události. Co já vim, tak v případě, že máš pojistný události se ti navyšuje jen POV a HAV třeba životní pojištění ne. A taky pojišťovna vydělává na lidech který platěj, maj událost, blbě nahlásej a nemusej plnit. Oni to mají moc dobře spočítaný. Je vidět že ty jsi odpůrce pojištění ale je to tvoje věc. Pojištění je o tom, že kreje rizika, který se můžou stát a buď pojištění není protože člověk má na účtě nebo kdekoliv jinde takovou zásobu peněz, aby to z toho mohl zaplatit a pokud ne tak pojistka je v tomhle momentě pro něj potřebná a nebo peníze má ale i přesto má pojištěno Vem si že třeba tady kolega jak popisoval tu jeho 406ku. Pojištění na takovýdhle auto HAV může stát třeba i kdyby 3000Kč a cena auta je 50tis. a vem si, když by pojištění neměl a auto naboural, musel by ze svýho škodu uhradit a pokud by neměl někde volný prachy je v háji a pomůže jen Provident, nebo Home Credit ale takhle bude vysmátej, pojišťovna škodu zaplatí a jede dál, jen zaplatí spoluúčast nejsem odpurce pojistoven jen tvrdim ze nektere pojistky jsou zbytecne pro urcite lidi a vzdy je s tim potreba pocitat. vim ze dneska spousta lidi jede od 0 k 0 a nema zadnou financni rezervu ja treba ne a mam minimum na ktere nesaham! A tu havarku si taky platim ale stejne jsem presvedcen ze se me nevyplati jezdim opatrne a peugeot se moc nekrade. U aut kolem tech 50000 je uz na zvazeni jestli to platit. muzu uplne stejne rict jako ty ze jsi vydelal na skle 30000 tak ja jsem na minulem aute vydelal aspon 30000 na tom ze jsem je neplatil. Ale nutit lidem hele jednou neco poseres to se urcite stane tohle musis mit staci to umet dobre podat na pojistovnu a vydelas je blbost. Spravnej pojistovak by mel rict co je za produkt k cemu je co zachrani co ne a vytahnout z pojistovaneho informace jestli je pro nej dobre. Citovat
gronholmm Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 v tom případě to máš nějaký drahý na to že máš pojistnou částku 50tis. já platím 20tis.Kč/rok ale na 520tis. pojistnou částku na IČ min. bonusy Tak je mi 20 let, nemám bonusy, mám 1% spoluúčast a je to u ČP. Ale radši budu platit víc, ale vím že když budu mít PU tak že si na ní dohlídnu Citovat
Vítek1 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 a nezrusili nahodou to s tim 1% misto toho maji ted 3 ne? tam uz to bylo zajimave i na odrenej naraznik akorat se na tom prave dost zdimalo Citovat
skuci Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Vítek1: jako je to prostě vždy na zvážení, někomu se to opravdu nevyplatí a pro někoho je to nevyhnutelný... Citovat
Vítek1 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 ano tohle jsem tim chtel rict uz od zacatku. Citovat
gronholmm Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Ne 1% u ČP zůstalo. Už sem chtěl hlásit jak sem si zlomil lištu na zadním víku. Dostal bych 3500 rozpočtem Citovat
skuci Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 já sem měl taky na výběr právě 1% min 1000 nebo 0% min 2000 a nakonec vyhrála druhá varianta ;-) protože v mim případě by jakákoliv pojistná událost byla min za cca 5500spoluúčast, takhle jen 2000 a čau :-) Citovat
Marcel00 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 jj, zasierat vlakno poistovackymi kecami tak pokracujte... stejne sa tu clovek neodzvie ako ten dotycny s tou tehlou dopadol... cely den je to TOP vlakno len vdaka Vam trom... hehe Citovat
skuci Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 mno pokud vim, tak HAVko nemá a čeká se na Policii jak to vše dopadne... Citovat
gronholmm Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Marcel - Když ono se to tak nabídlo - a za všechno může skuci a Vítek - já jen vysvětloval Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.