Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Low se mi líbí :-) když to ted tak vídám na fb :-) ale nespěchám ted sem měl kupce za 23tis stím že si kola mužu nechat i sedačky,ale to je pro mě málo,třeba to ani takovou hodnotu nemá,pro mě jo,spíš ho nechám...

Odesláno

mě se to říká když taky prodávám a kupuji subaru,ale na jednu stranu si chci splnit dlouholetý sen a na druhou stranu se mi po šmoulině bude strašně stýskat...kluci mají pravdu ty naši frantíci mají něco do sebe a moje přesvědčení celou dobu bylo a je že nechci koncern a nechci nic co má každej druhej zakomplexovanej pitomec.máš auto hezký ale věř že 406 bude furt víc originální než nějakej golf.

Odesláno

výborné rozhodnutí ;) nech si jí.jen škoda že nejspíš letos nebudu moct na tu slibovanou peugeot 406 scénu na tuning srazy...no vše se zítra rozhodne.....až uvidím to co bych chtěl koupit...pokud mě nenadchne tak si jí zkrátka ještě minimálně rok nechám taky .... ale i tak ..já bych měnil za imprezu STI ale tys chtěl za golfa.....to by sis brzy vyčítal kamaráde :P

Odesláno

zítra dám,nechal sem se inspirovat těma fotkama z fb sticker car apod.:-) je to zajímavý street styl s low zatím v chrudimi to má uspěch .-)

tak zde foto:-) já už to nevydržel :-)

[upravil dne 6/2/13 14:55 od 106sťák]

post-24936-14109629318054_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...