Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Dlouho sem neměl rozpíchaný prsty od jehly,tak až se sejdeme tak si to oměřím a zpíchnu :-)

to zní jako hodně solidní návrh kterého s největší pravděpodobností využiju...ale možná bych použil bílou ;)---hodila by se k pleti šmoulinky :D
Odesláno

pěkně jedeš se 406tou :super jinak ten potah je dost dobrá věc.hlavně proti těm kamínkům a hmyzu.já mám ten potah od Pantherby s ušima a jsem sním spokojenej :)

[upravil dne 19/11/12 22:28 od Tomajda_406]

Odesláno

Ty kola jsou pecka :super líbí se mi to ... jenom škoda, že ta červená není zářivější, zdá se mi to k tý tmavý zelený moc tlumený :)

Jinak ten stickerbomb na lízátku....už je to na to trochu moc... SB se mi líbí ale z toho líza bych to sundal :)

Odesláno

K tý verzi bez líza se přikláním víc :) a níž bych to nedával, takhle je to akorát...ale na předek by to chtělo lízo třeba z 607 nebo Leon Cupra R ...nebo prodloužit nárazník jak to měl čakom :)

Odesláno

kola vypadaji dobře ;) ty nalepky bych dal dolu.

kolik maš lizo od zeme?

pokud prodlouží narazník tak se dostane na to co ma ted. lizo se mu ohne ale narazník ne :) proto jsem daval seriovou delku narazníku a lizo jsem zahodil.

Odesláno

nedalo mi to a šel sem to změřit tak měním co sem napsal,nevím kde sem to vzal ale od země sem 7-8cm a s tím lízem máš pravdu to má 7cm:D

[upravil dne 29/11/12 09:54 od 106sťák]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...