Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hm...ee to ne ;) mě se to líbí už jak sem řikal každýmu tady kterýmu se to nelíbí...ta kapota měla dost mám to i kuli těm kamínkům i na vzhled,mě se to líbí moc...každej má jinej vkus,už sem na to slyšel hodně chvály,ale tady na clubu to je proste jen o co nejvíc aby měl auto zachovalý v origu...proste nejakou změnu sem chtěl,lítá tady dost aut s karbonovejma doplnkama a mě se to zalíbilo a když mám možnost i nalepení,tak proč to nezkusit...:D

Odesláno

Viděl jsem na srazu na Vysočině a musím říct, že v reálu to vypadá o 100% líp než na fotce. Příznivcem též nejsem, ale hlavní je, když se to líbí majiteli ;)

Odesláno

Děkuji za pochvalu,teď řeším jak se zbavit těch škrábanců na dveřích,zkusím pokoumat nějakou spešl tužku,nebo nějakou dost kvalitní leštěnku,pač mě to pěkně štve...

jinak dnes sem nafotil bez těch samolepek...je to takový uhlazený a přední spz šla bez podložky...:aut

[upravil dne 3/10/12 21:52 od 106sťák]

post-24936-14109627344041_thumb.jpg

Odesláno

Já si koupil tužku i s voskem od želvy a vydrželo to tak měsíc... tužkou vyplníš rýhy a pak přeleštíš voskem... výsledek ušel ale to jsem s tím zakrýval to, jak mi někdo objel klíčema auto... Ale i tak to člověk poznal, že je to místo retušovaný ;)

Jinak bez těch samolepek je to hned hezčí :super

Odesláno

je to moc pekny, jen nepremyslel jsi nad sundanim te kuze kdyz je tam tedka ta folie na kapote? pripada mi ten predek takovej \"buclatej\" s tou kuzi :)

Odesláno

jedna z dnešní návštěvy na Shell :-) udělal sem si podsvícení těch vrtulí,foto nemám pač není noc,ale už se na to těším :-)

[upravil dne 12/10/12 12:39 od 106sťák]

post-24936-14109627482185_thumb.jpg

Odesláno

Uz to mam nafoceny.pak dam foto,u nas benzina tuneru to melo uspech,dal sem to zevnitr narazniku,tak ze to osvitilo ty vrtule,neni to tak zly...

Už přetím sem tam měl neony ale ten mi praskl...tohle je led pásek tak uvidím co vydrží :-)

[upravil dne 13/10/12 07:18 od 106sťák]

post-24936-14109627487468_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

mytí s bořenkou:D

a konečně sem potáhnul ten dekl podlahy v kufru do koženky

[upravil dne 22/10/12 14:01 od 106sťák]

post-24936-1410962763805_thumb.jpg

[upravil dne 22/10/12 14:03 od 106sťák]

[upravil dne 22/10/12 22:30 od 106sťák]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...