Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já bych je sundal všechny, ty na dveřích už neletí a monster nálepky jsou to samý... nehledě na to, že bez nich by jsi to auto posunul a o značnou úroveň vejš :) popřemýšlej o tom :D

Jinak ty kola Ti závidím, nejsou z Bazoše ? koukal jsem na ně... :)

Odesláno

sundaný ty plastový prahy ale neim esli je dám zpět pokud se mi povede opravit ty díry v origo prazích,mám snilej jen ten vrchní plech na prahu z obou stran uprostřed...ví někdo jak na to,vim že vyříznout až po zdravý,chtěl bych tu laminovací sadu,obrousit dád priskyřici na to to vlákno zase přiskyřici,nakitovat...nebo je jeste nejakej takovejhle způsob?zatím se mi nechce dávat 1300 za práh,tak zatím jen tu opravu

Odesláno

Konečně sem přelouskl celý vlákno, musím říct, že si udělal velikanskou zmenu k lepsimu. ty kola tomu velice slusej.. kdyz se zbavis vsech samolepek, bude to auto opravdu luxusní!

Odesláno
děkuji,já to mám prostě v krvi,mít tam nějakou samolepku :-) a ty srazovky z meetingu i na tom zadním okně a ty na dveřích tam u mě prostě nesměj chybět... ty z nárazníku jsou v tahu...

[upravil dne 24/7/12 19:32 od 106sťák]

no, kurňa...před pár stránkama auto do nevkusu a ejhle...ještě dát pryč podznačník a spz na šrouby...a něco udělat s tim odrbaným lízem z Laguny, ale jinak povedenej reborn:super

Odesláno

A jedna taková malá připomínka, nesnižuj vetším lízátkem, ale podvozkem, pokud budeš mít lízatko až k zemi a auto nakoplí tak to je takovej ten benzina tuzing...:blablabla

Odesláno
A jedna taková malá připomínka, nesnižuj vetším lízátkem, ale podvozkem, pokud budeš mít lízatko až k zemi a auto nakoplí tak to je takovej ten benzina tuzing...:blablabla

pod to se podepišu ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...