Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute.

Chalani poradte mi please, chcem dat na moju 206-tku 15\" kola Sirocco, teraz tam mam 14\" a v Peugeote mi povedali ze podla mojho vin kodu tam ani nemozem dat ine ako 14\".

Co sa mi zda divne, pochopil by som kebyze mam 1.1 motor ale ja mam 1.6i...

Da sa to nejak inak vybavit aby som to mal v TP?

Dik Mailo :papa

Odesláno

No kedže mas bydlište v Modre tak máš asi auto prihlásené na SK značkách.... Ja ked som zapisoval do TP 15\" tak som musel mat typový list ze sú vhodne na moje auto a ze boli odborne namontované a že ničomu neprekážajú... V pežote pomoc nečakaj... Ja som dostal typový list aj s potrebnými papiermi vo zvolenskom pneuboxe bo tý majú, alebo mali nejakú výnimku na vystavovanie potrebných papierov a s tím už len na obvodný úrad pre cesnú dopravu a pozemné komunikácie kde mi to zapísali do tp. či sa to zmenilo za tie 2 roky neviem... Cena cca vtedy 40€:roker

[upravil dne 23/4/12 07:19 od janny]

Odesláno

ináč typové listy tam davali len na kolesá ENZO, DOTZ, DEZENT, a este jedny ale to si už nepamätám... a v tp mam presne zapisaný druh a názov disku DEZENT RE 6x15. ET25 aj s možnými rozmermi pneumatík 185 55 R15 a 195 50 R15. Ale pochybujem že niekto bude pozerať ci más nahodené disky ktoré sú zapísané v TP. Stačí podla mňa asi aby sedel rozmer gúm.

Odesláno

Dakujem hosi za rady.

No skusim ist do obchodu s kolesami, cital som na fore autobazara.eu ze na Slovensku mozu taketo typove listy vydavat nejake 4 firmy, tusim ETOP atd., a myslim si ze to je jedno na aku znacku kolesa, ked tam budem mat zapisany rozmer na 15\" a budem mat nahodene 15\" tak ma mozu bozat :D.

Ved skusim a uvidim ako pochodim, ozvem sa ako to dopadlo, pripadne dam foto :P

Odesláno

Už se to tu sice řešilo, ale princip je asi takovýto:

koupíš kola, musí to být u nějakého známějšího výrobce, ten ti dá certifikátk těm kolám, který si vyplníš a on by Ti ho měl potvrdit, pak namontuješ kola na auto a hurá na stk, kde technikovi ten papír, technik to zkontroluje atd, dostaneš další papír, a těmahle papírama zamíříš na úřad který se stará o pozemní komunikaci myslím, tam to s tebou vyplní a dají Ti zápis do techičáku. Ale je to buď a nebo.

nejrychlejší cesta je, mít někoho známého na úřadě, dát mu 500, - do kapsy a on Ti razítko, ale takových lidí je málo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...