Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Při zamykání pořád cvaká!


Brian

Recommended Posts

A daval jsi to tam komplet s moturkama??

Nebo jsi pripojoval uni central na orig central??

PS: Mysllim to tak ze jestli se nestalo nahodou to ze ti odesel dalkac na origo centralu a dodelal jsi si tam uni kvuli dalce a pripojil jsi se na orig jednotku resp.ovladani moturku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a kdyby byla špatně zapojená ta uni jednotka tak by to cvakalo od začátku? když sem to zapojil tak to jelo v pohodě pak to začlo dělat až po těch velkejch mrazech! když byla zima tak to občas zacvakalo a jak bylo teplo tak to jelo normálně!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co si tak pamatuju tak na předchozí 405ce byl origo centrál plus uni dálka..dálka byla odpojena a když se zamklo klíčem tak to člověk zamknul a samo se odemklo, a tohle se klidně opakovalo i 5x.

na nynější 405ce když zamykám dálkou tak taky cvaká..s vyjímkou předních dveří...takže podle mě bude problém v motorcích protože jak už jsem psal na předchozí se zamknutím znovu auto odemklo..a tady to bude mít snahu taky odemknout ale ŘJ to hnedka zase zamkne...jen tipuji ale příjde mi to tak že by to mohlo být

PS: dělalo mi to taky převážně v mrazech...v létě klid

[Edited on 16/4/12 20:26 by KingSpade]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mne robilo podobnu neplechu na uni centrale, chyba bola v motorceku prednych dveri, kde su kontakty na ovladanie centralu klucom. Ked motorcek nevysiel do uplne krajnej polohy (napriklad pri odomykani) tak spinalo kontakt pre zamknutie klucom, a vtedy mi auto znovu zamklo. Najvacsia sranda to bola v zime na parkovisku s nastartovanym autom. Zabuchol som dvere, a auto sa s klucmi v spinacke zamklo :D to bolo srandy...

na tvojom mieste by som ako prve skontroloval teda ci ti cudliky vo dverach chodia az do krajnych poloh, alebo skusil odpojit tie vodiace kontakty (v prednych dverach).

pokial mas na tom uni centrale pripojenie aj na tie riadiace kontakty (na zamykanie klucom), potom skus odpojit origo jednotku centralu. z toho ako to popisujes moze byt zavada aj v tom, ze jednym zamknutim dostanu obe riadiacky povel a potom sa medzi sebou biju, ktora zamkne.

a posledna vec, co ma napada: pri tom uni centrale byva moznost nastavit dlzku impulzu zamykania/odomykania - niekedy aj 10s; vtedy sa ti lahko moze stat, ze ti to znici motorceky v servach centralu.

[upravil dne 17/4/12 09:32 od SaBoTeR]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...