Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké by jste dali podložky??


Petr V.

Recommended Posts

Zdravím,chtěl bych trochu pomoct.Mám 15\" kola ET 37 šíře 7\".Teoreticky tam chybí pár milimetrů (10),ale když jsem byl v servise auto před zimou přezouvat,tak jsem chtěl tyhle \"nová\" kola připasovat a tam jsme zjistili,že kola jsou z Forda a tím pádem nesedí střed a kola nejdou uplně připasovat,tak mi od oka chlapík řekl,že budu muset mít podložky 15mm.,ale pro jistotu mám koupit 20mm.Tak nevím,jestli těch 20mm. není zbytečně moc,aby kolo nelezlo moc ven.Kola jsem koupil na inzerát,jelikož mi bylo řečeno,že byli na Peugeotu.Nějak jsem to nezkoumal a kola si nechal poslat,to ujištění mi stačilo.Když kola přišli,po zaplacení,tak se se mnou už dotyčný přestal bavit a na moje telefonáty,kdy jsem se ho ptal na to,proč mají jiné ET,než jsme se bavili,mi řekl,že není odborník přes tyhle věci a kola byli na Peugeotu a s tím jsem souhlasil,tak se nemáme o čem bavit,prostě šmejd,ale jak píši,kola se mi líbí (jsou to německá kola RIAL-žádný šmejd) a chci vyřešit jejich zprovoznění.

Hlavně k věci,zajímá mne,jestli je možné,aby tam nějak moc vadil třmen,u těch 15mm.,což říkal servisák (on říkal,že by tam mohl vadit,tak raději ty 20mm.)

Co na to říkáte.

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám psáno na 15\" ET 27,tak by jsi dal těch 15.mm?Ono to právě nešlo přirovnat skrz ten střed a hlavně měli moc práce,tak to opravdu bylo od oka a já až po tom začal řešit jaké koupit podložky,jaké mám mít vlastně správné ET a tak dále.Taky jsem myslel,že dám těch 10mm.,ale ty podložky dělají bez osazení na střed kola,tak to bude těch 15mm.,aby bylo osazení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě dotaz,objednal jsem podložky 15mm.,ale chci se zeptat,jestli nevadí ta šíře disku 7\",přece je to o více jak 2cm. více oproti originálům,aby výsledné ET 22 nebylo málo,vyděl jsem,že tady někdo měl na P 307 7\" kola,ale nevím jaké bylo ET.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc,ale blbě jsem to napsal,myslel,jsem,aby mi to nedrhlo někde za kolem vevnitř při zatáčení (plastový podběh kolem kola,tlumiče) tím že kolo je širší,když origo při 6\" je ET 27,tak při 7\" by asi mělo být kolem 15\" ????Beru to tak,že kolo je širší o 2,5cm. ,což by mohlo být rozděleno na každou stranu na půl a je to 13mm,tak podle mne by mohlo být optimální ET : 27- těch 13,což je 14,pokud to někdo pochopí,tak prosím reagujte,podložky mají jít do výroby zítra,tak bych to mohl změnit.

Napsal jsem to tak,jak mi to zrovna lezlo do hlavy,tak si to raději přečtěte dvakrát,někdy opravdu napíši něco,co stojí za to,ale to dělá ten stres z těch podložek,které mají jít do výroby,aby mi neudělali podložky k ničemu :-)

[upravil dne 19/4/12 20:50 od Petr V.]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...