Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi tak, zrejme to máš zle nastavené, konkrétne citujem z knižky: \" okamžitá spotreba l/100km alebo km/l alebo mpg\" ten posledný údaj je zrejme mile/galon, ale ako sa to prepína to netuším.

Odesláno

Je to jednoduche na radiu mas tlacitko menu tak ho stlac a vybehne ti nastavenie vozidla vyber si v menu co czces zmenit a je to. Tam mas nasavenie na vsetko

Odesláno

Je to jednoduche na radiu mas tlacitko menu tak ho stlac a vybehne ti nastavenie vozidla vyber si v menu co czces zmenit a je to. Tam mas nasavenie na vsetko

Odesláno

Tomu fakt nechapem. Ja som sa pod 10 nedostal nikdy nejazdim pomaly ale aj ked jazdim a snazim sa na spotrebu tak to neni pod 10. Zby som mal nieco spatne ze to tak zerie??

Odesláno

Ale on nema vysokou spotrebu, jenom ma obracenou logiku ukazatele. Pise ze mu ukazuje 13km/l, tzn. cca 7,5l/100km. V nastaveni na radiu se to da normalne zmenit. Jinak tenhle motor jezdi za 7 s lehkou nohou mimo mesto, mesto 8,5, dalnice 130 za 8.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...