PeMi Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Len taká banálna otázka – môžem mať stále v zásuvke (zapaľovači) zapojený predlžovací kábel, na ktorom svieti kontrolka? Mám tu predlžovačku natiahnutú zo zásuvky až k ľavej strane palubovky, kde mám rozdvojku. Tam zapájam navigáciu (len občas) a budem tam zapájať aj onboard kameru. Tak neviem, či nechať trvale zapojenú kameru (bude pri nečinnosti vypnutá) alebo ju na noc odpájať a tak mať stále zapojený aspoň predlžovák? Ako máte pozapájané také hračky vy? [upravil dne 13/4/2012 13:10 od PeMi] Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 pokud je zasuvka pod proudem furt tak to dobre neni , pokud jen po klicku tak to tam mit v klidu muzes , to kontrolka by ti pres noc mohla vyzrat baterku pokud to neni pres klicek Citovat
Durii Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 a tebe ide nonstop zapalovac ?? .. pretoze na 406 ide len ak je zapnuty kluc ... ja myslim ze to nebude vobec problem Citovat
PeMi Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 No, teraz ste ma dostali... Neviem, lebo som s tým robil nejaké machinácie Budem sa musieť ísť pozrieť, ale tipujem že mi ide zásuvka aj bez kľúča. Nejako sa v tej súvislosti prehadzujú poistky, nie? A ja som neičo také kvôli rádiu robil. Štvalo ma, že mi nejde bez kľúča – ale nakoniec to aj tak mám na kľúč. Ale dôležitá je pre mňa informácia, že kontrolka môže baterku vyšťaviť. Idem sa ja veru kuknúť do garáže Citovat
PeMi Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 Tak vďaka za nakopnutie, chlapi – zásuvku som mal pod prúdom aj bez kľúča. Poistka zásuvky bola v spodnej pozíci, posunul som ju nahor a už bez kľúča prúd nejde. To ale znamená komplikáciu pre kameru – ak by som ju niekedy chcel mať spustenú aj počas parkovania, tak by som musel poistku prehodiť. Citovat
gronholmm Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 A kamera nemá vlastní baterku a tlačítko spuštění? Mě kamera vydrží natáčet na plné nabití cca 4-5 hodin. Teda už dokamerovala - asi mrazy udělali svý Citovat
PeMi Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 Ešte neviem, oficiálne ju dostanem az v nedeľu na narodky a musím sa tváriť pred manželkou prekvapene, hoci som to zariadil ja, aby mi ju kúpili Tak ak pôjde na vlastnú baterku, tak to bude fajn. [upravil dne 12/4/2012 21:45 od PeMi] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.