Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Natrvalo zapojený predlžovák v zásuvke? VYRIEŠENÉ

Recommended Posts

Odesláno

Len taká banálna otázka – môžem mať stále v zásuvke (zapaľovači) zapojený predlžovací kábel, na ktorom svieti kontrolka? Mám tu predlžovačku natiahnutú zo zásuvky až k ľavej strane palubovky, kde mám rozdvojku. Tam zapájam navigáciu (len občas) a budem tam zapájať aj onboard kameru. Tak neviem, či nechať trvale zapojenú kameru (bude pri nečinnosti vypnutá) alebo ju na noc odpájať a tak mať stále zapojený aspoň predlžovák? Ako máte pozapájané také hračky vy?

[upravil dne 13/4/2012 13:10 od PeMi]

Odesláno

pokud je zasuvka pod proudem furt tak to dobre neni , pokud jen po klicku tak to tam mit v klidu muzes , to kontrolka by ti pres noc mohla vyzrat baterku pokud to neni pres klicek

Odesláno

No, teraz ste ma dostali... Neviem, lebo som s tým robil nejaké machinácie :)

Budem sa musieť ísť pozrieť, ale tipujem že mi ide zásuvka aj bez kľúča.

Nejako sa v tej súvislosti prehadzujú poistky, nie? A ja som neičo také kvôli rádiu robil. Štvalo ma, že mi nejde bez kľúča – ale nakoniec to aj tak mám na kľúč.

Ale dôležitá je pre mňa informácia, že kontrolka môže baterku vyšťaviť.

Idem sa ja veru kuknúť do garáže ;)

Odesláno

Tak vďaka za nakopnutie, chlapi – zásuvku som mal pod prúdom aj bez kľúča. Poistka zásuvky bola v spodnej pozíci, posunul som ju nahor a už bez kľúča prúd nejde.

To ale znamená komplikáciu pre kameru – ak by som ju niekedy chcel mať spustenú aj počas parkovania, tak by som musel poistku prehodiť.

Odesláno

A kamera nemá vlastní baterku a tlačítko spuštění? Mě kamera vydrží natáčet na plné nabití cca 4-5 hodin. Teda už dokamerovala - asi mrazy udělali svý :(

Odesláno

Ešte neviem, oficiálne ju dostanem az v nedeľu na narodky a musím sa tváriť pred manželkou prekvapene, hoci som to zariadil ja, aby mi ju kúpili :D

Tak ak pôjde na vlastnú baterku, tak to bude fajn.

[upravil dne 12/4/2012 21:45 od PeMi]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...