Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Do 1 km? Tak to seženeš kdekoliv cokoliv. I za ty peníze. Pro mě je víc jak 15 metrů už nepřijatelné. Co je nejlevnější cesta? Asi na Máchovo jezero. To přeci záleží kam pojedeš. Až si najdeš místo tak pak najdeme cestu. A Vídně se není co bát. Chce to nejezdit v pátek a v sobotu.

Takže pokud bych chtěl jet tak bych se podíval třeba na tyhle stránky:

http://www.adriatic.hr/cs/ubytovani/dalmacie/peljesac/luka-dubrava/284#A-284-c

je to odkaz přímo na to co jezdíme my.

A tak bych hledal co by mě zaujalo. A pak bych to ověřoval na netu u lidí co ti poreferují.

dalších spousty informací najdeš na http://forum.ihvar.cz/index.php

Je to hodně čtení a mnohdy zajímavé informace.

Odesláno (upraveno)

Tak to máš zhruba k Zadaru. I tam je hezky, třeba Stari Grad Paklenice.

Pokud by jsi chtěl tam kontak tak mám. Byli jsme tam jednou.

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno

Nekam pod plitvicka jezera.....jinak nevim cca do 1000km od Prahy

na mě jsi moc nerozhodný, prostě nejsi týpek co skočí do auta a jede :) (ale každý jsme nějaký), ať ti to vyjde :papa

Odesláno

+385915628341 Branko

Ale podle mě jdeš na to naprosto obráceně. Volný termín bude skoro všude.

Ty chceš zjišťovat termín a nevíš zda by se ti tam líbilo?

Na Tvém místě bych spíš prolezl tu nabídku na stránkách Chorvatské cestovky, můžeš si tam dávat i parametry vyhledávání. A pak když tě něco zaujme tak bych zjišťoval volný termín.

Odesláno

4motomoto> a mam dojem zes psal ze je to za 50E?

Tady vidim 70E...

Ja to tady mozna psal...byl jsem poprve sam s rodinou v Zuljane.

Misto super,na plaz teda jsem chodil kousek dal ale zase byl stinek,celkem i soukromi.

Dokonce jsem se byl podivat na Plaža Divna

Ale to ubytko to me strasne zklamalo a cenove to nebylo uplne lacine....

Melo me varovat ze majitel tvrdil ze apartman je novy a proto ho nema na strankach a fotky mi neposlal...

Kdyz to porovnam jak jsem jel pred 10-ti lety pres cestovku do Podgory tak tam to bylo super az teda na kocky trhajici pytle s odpadky a uchylaka na plazi :)

Odesláno

70 za jiný apartmán než jsem psal, tady za ten 2 plus 2 to je myslím 65 ale to je přes cestovku, osobně mohu zajistit lepší cenu.

Odesláno

ahoj nestiham ted...v praci v mountfieldu mame vyprodeje a lidi silej...takze odchazim do rachoty a mrknu v noci az se vratim...to moto ty na tom odkazu cos mi poslal muzes zajistit jinou cenu??takze se mam pak jen podivat na misto a okoli je to tak??dekuji

Odesláno

Copak Mountfield a jeho "výprodeje" :D Dnes jsem jel kolem jednoho, tak jsem se tam podíval, a samozřejmě inzerovaná "výprodejová" sekačka za litr nikde. Chápu, že správná výprodejová kavka si tam pak ze žalu koupí něco dražšího, když už je tam, takže reklama splní svůj účel vrchovatě, ale já na tyhle triky nějak neskáču...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Copak Mountfield a jeho "výprodeje" :D Dnes jsem jel kolem jednoho, tak jsem se tam podíval, a samozřejmě inzerovaná "výprodejová" sekačka za litr nikde. Chápu, že správná výprodejová kavka si tam pak ze žalu koupí něco dražšího, když už je tam, takže reklama splní svůj účel vrchovatě, ale já na tyhle triky nějak neskáču...

To já taky ne,ale poridil jsem v akci sekacku za 6400kc jinde na netu byla nejlevneji za 9000 a od ty doby co jsem si ji koupil byly akce za polovinu a za 1/3 ceny ,ale nikdy nebyla levnější než tech 9000 za co ji ma konkurence...

Odesláno

Na traktory nekoukám, na zahrádce bych se byť s nejmenším zahradním traktorem ani neotočil :D Ale tu sekačku za litr jsem nakonec koupil. Sice se mi ji prodavač snažil rozmluvit, že je to spíš větrník, a jak prý mám velkou zahrádku a jestli není z kopce, ale na ten účel to bude OK. A na podzim jsem si objednal ten 4,6m bazénu, tak k němu budu potřebovat ještě filtraci, a možná i nějaký ohřev...

Odesláno

koupil jsem tam letos čerpadlo na vodu, za tu cenu se nedalo odolat (byla poloviční oproti všem prodejcům) :) , ale traktory za třetinu ceny nemají :D

To bylo celkem štěstí. Když jsem se živil čerpadly, tak ty jejich ceny byly při 50%slevě na úrovni trhu.
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj mam na vas dotycne co byly v Chorvatsku otazku.....mam auto fapoff a zajimalo by me jake mate zkusenosti s kontrolamy a jestli mate i vy auto bez fapu...vse v pohode?jde mi hlavne o rakousko...vse v pohode???.nebo se mu radsi vyhnout a jet pres madary??prosim drzte se tematu a ne proc nemam fap atd....dekuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...