ozzy56 Odesláno 4. srpen 2015 Odesláno 4. srpen 2015 je, řeklo mi to už hafo lidí, asi je to situací ve světě či co, nevím Citovat
radek171076 Odesláno 4. srpen 2015 Odesláno 4. srpen 2015 Byli jsme se tam podívat předevčírem a opravdu masakr lidí Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 no jako podgora makarska a dalsi jsou vyhlasena strediska, kde se mraky turistu krci na balkonkach stylu 2m2 a ty co maj min stesti jeste cumej do zdi nebo na silnici....... tam bych v zivote nejel. Stacila mi jednou makarska. Bohuzel nami milovana Drasnice se meni taky v turisticke stredisko, CK Kalousek uz tam dokonce vozi turisty autobusem a maji tam i aerobic slepici turistiku.... Kdyby bylo aspon na co koukat....... no nic, taky povzdech. Budem muset hledat jinou lokaci,a le obavam se ze takovy apartman uz nesezenu :/ Citovat
rhinos Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 asi se to meni rok od roku.... Ja byl v Podgore v roce 2005 takze 10 let a bylo to naprosto pohodove...ano byl jsem na zacatku zari a nelezel jsem v centru. Bud jsem chodil na takovou zastrcenou plazicku smerem na Tucepi a nebo kousek pred ni byl takovy dlouhy pas a turistu fakt moc nebylo.... Ale Tucepi bylo strasny a navic jsem nechapal jak muze nekdo lezet u hoteloveho bazenu kdyz 20m pres cestu ma more Citovat
OK406 Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 Záleží na období a i lokalitě. Je opravdu rozdíl, když se jede červenec ,srpne a nebo červen - září. Hlavně, jaké je počasí a i na tom, a to se v současné době projevuje, jak jsou na to jiná letoviska. Mám namysli Itálie, Řecko a podobně, kam taky lidé jezdí na dovolenou!!! Letos to díky politice a ,,uprchlíkům" nevychází v Řecku a v Itálii na jihu. Citovat
radim.1008 Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 asi se to meni rok od roku.... Ja byl v Podgore v roce 2005 takze 10 let a bylo to naprosto pohodove...ano byl jsem na zacatku zari a nelezel jsem v centru. Bud jsem chodil na takovou zastrcenou plazicku smerem na Tucepi a nebo kousek pred ni byl takovy dlouhy pas a turistu fakt moc nebylo.... Ale Tucepi bylo strasny a navic jsem nechapal jak muze nekdo lezet u hoteloveho bazenu kdyz 20m pres cestu ma more Jo tak u toho bazénu jsem si před pěti lety pokládal tu samou otázku. Chodili jsme za ten hotel na pláž pod borovice. Citovat
oddie Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 Já vím proč. Protože v tom moři je ta voda slaná Citovat
Návštěvník Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 Ona ta voda v bazénu je jednak čistá, když je moře teplé tak i osvěžující protože ji dopouštěji. Hotelový bar je pár metrů. U bazénu bývají hotelová lehátka a slunečníky. V sezóně jako je teď je u hotelového bazénu míň lidí než na pláži u moře. A na těch šutrech se blbě leží Taky jsem trávil víc času u bazénu než u moře ikdyž moře bylo přes chodník. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 (upraveno) mám známé , co jezdí pravidelně k moři, ale do moře nevlezou ani po kotníky, jsou to zpravidla jejich ženy..., osobně to nechápu,ale je to v podstatě jejich věc Upraveno 5. srpen 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
Péťa Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 Taky pobyt u moře trávím v hotelovém bazénu Je čistý, žádná protivná sůl a zdravý mořský vzduch také dýchám. U nás to bylo vždy dopoledne povinně k moři a odpoledne k bazénu. Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 jako clovek co driv mel ekzem, tak mohu rict, ze si kazde more uzivam a rozhodne nechci nikdy u more travit cas u bazenu. Ten mam doma, a jsem rad ze i Valca se zatim jevi tak, ze to bude vodomil a moremil Citovat
mmartinkovic Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 (upraveno) JirkaMTPO, my sme pri tom kempe v obci Dolac, boli 2x na priváte, na kemp 5 min popri pláži, keď pozeráš od kempu mu tak na pravo, taka mala zátoka. A to ubytko nad tým cez cestu. Upraveno 5. srpen 2015 uživatelem mmartinkovic Citovat
Medvěd Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 Chlapi, trosku mne desite. Muj odpor k Chorvatsku tu byl celkem proflaklej (ostatne mam odpor k pobytove turistice jaksi obecne), ale po spokojenosti s lonskym Caorle jsme se letos rozhodli jet pres stejnou agenturu do Igrane. Doted jsem byl relativne v klidu, ale co to tu ctu.... Zatim jako + beru nastup v patek, tzn. ze by snad mela byt cesta O.K. Na tuny lidi se moc netesim, ale Igrane dle toho, co jsem mel sanci zjistit neni nijak preferovane letovisko. Verim, ze snad bude vse v cajku. Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 Chlapi, trosku mne desite. Muj odpor k Chorvatsku tu byl celkem proflaklej (ostatne mam odpor k pobytove turistice jaksi obecne), ale po spokojenosti s lonskym Caorle jsme se letos rozhodli jet pres stejnou agenturu do Igrane. Doted jsem byl relativne v klidu, ale co to tu ctu.... Zatim jako + beru nastup v patek, tzn. ze by snad mela byt cesta O.K. Na tuny lidi se moc netesim, ale Igrane dle toho, co jsem mel sanci zjistit neni nijak preferovane letovisko. Verim, ze snad bude vse v cajku. nevim, proc mas odpor k chorvatsku, jsou tam uplne jiny lidi, prijemni, ne jako cesky kuni ksichty, je tam nadherna priroda a nadherne more. A Igrane je vesnicka hned za Drasnici, takze ver, ze tam je zrovna nadherne a je tam lidi primerene, i kdyz igrane je vetsi nez drasnice pristi rok planuju s prckama Slano, kdo se prida? Citovat
dusan2 Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 Podla par znamych ktory sa odtial vratili sa cosi toho roku v chorvatsku zmenilo. Hlavne ceny a spravanie sa domacich Citovat
Medvěd Odesláno 6. srpen 2015 Odesláno 6. srpen 2015 nevim, proc mas odpor k chorvatsku, jsou tam uplne jiny lidi, prijemni, ne jako cesky kuni ksichty, je tam nadherna priroda a nadherne more. A Igrane je vesnicka hned za Drasnici, takze ver, ze tam je zrovna nadherne a je tam lidi primerene, i kdyz igrane je vetsi nez drasnice pristi rok planuju s prckama Slano, kdo se prida? Treba proto, ze tam jezdi kazdej. Mne by se - pokud to finance dovoli - libilo napresrok bud Bulharsko nebo Korsika. Ale zatim ani to Chorvatsko uplne nezatracuju - je mozne, ze budeme podobne spokojeni jako loni a klidne si to zase za rok zopaknem. Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. srpen 2015 Odesláno 6. srpen 2015 no ono proc tam jezdi kazdej...... je to jednoduchy.... takhle krasny more najdes az v recku. Bez ohledu, ze kdybych se mel ridit tim, ze tam chodi/jezdi kazdej, tak si nedojdu ani nakoupit................ Citovat
kveton Odesláno 6. srpen 2015 Odesláno 6. srpen 2015 osobně když srovnám Chrovatsko a Bulharsko, tak nechápu, proč lidi ještě jezdí do Chorvatska. V Bulharsku o několikanásobně levněji, velký písčitý pláže, dost teplá moře oproti Chorvatsku, samá škeble (člověk se docela nahledal a našel pěkný kousky) a hlavně žádnej ježek Musim říct, že v Bulharsku jsem si to fakt užil, nekoukáš na peníze, dáš si co chceš a kde chceš, popravdě jsem se cítil jako Němec u nás na Staromáku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.