Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

no jako podgora makarska a dalsi jsou vyhlasena strediska, kde se mraky turistu krci na balkonkach stylu 2m2 a ty co maj min stesti jeste cumej do zdi nebo na silnici....... tam bych v zivote nejel. Stacila mi jednou makarska. Bohuzel nami milovana Drasnice se meni taky v turisticke stredisko, CK Kalousek uz tam dokonce vozi turisty autobusem a maji tam i aerobic slepici turistiku.... Kdyby bylo aspon na co koukat....... no nic, taky povzdech. Budem muset hledat jinou lokaci,a le obavam se ze takovy apartman uz nesezenu :/

Odesláno

asi se to meni rok od roku....

Ja byl v Podgore v roce 2005 takze 10 let a bylo to naprosto pohodove...ano byl jsem na zacatku zari a nelezel jsem v centru.

Bud jsem chodil na takovou zastrcenou plazicku smerem na Tucepi a nebo kousek pred ni byl takovy dlouhy pas a turistu fakt moc nebylo....

Ale Tucepi bylo strasny a navic jsem nechapal jak muze nekdo lezet u hoteloveho bazenu kdyz 20m pres cestu ma more :)

Odesláno

Záleží na období a i lokalitě. Je opravdu rozdíl, když se jede červenec ,srpne a nebo červen - září.

Hlavně, jaké je počasí a i na tom, a to se v současné době projevuje, jak jsou na to jiná letoviska. Mám namysli Itálie, Řecko a podobně, kam taky lidé jezdí na dovolenou!!! Letos to díky politice a ,,uprchlíkům" nevychází v Řecku a v Itálii na jihu.

Odesláno

asi se to meni rok od roku....

Ja byl v Podgore v roce 2005 takze 10 let a bylo to naprosto pohodove...ano byl jsem na zacatku zari a nelezel jsem v centru.

Bud jsem chodil na takovou zastrcenou plazicku smerem na Tucepi a nebo kousek pred ni byl takovy dlouhy pas a turistu fakt moc nebylo....

Ale Tucepi bylo strasny a navic jsem nechapal jak muze nekdo lezet u hoteloveho bazenu kdyz 20m pres cestu ma more :)

Jo tak u toho bazénu jsem si před pěti lety pokládal tu samou otázku. :D Chodili jsme za ten hotel na pláž pod borovice.

Návštěvník
Odesláno

Ona ta voda v bazénu je jednak čistá, když je moře teplé tak i osvěžující protože ji dopouštěji. Hotelový bar je pár metrů. U bazénu bývají hotelová lehátka a slunečníky. V sezóně jako je teď je u hotelového bazénu míň lidí než na pláži u moře. A na těch šutrech se blbě leží  :D

Taky jsem trávil víc času u bazénu než u moře ikdyž moře bylo přes chodník.  

Odesláno (upraveno)

mám známé , co jezdí pravidelně k moři, ale do moře nevlezou ani po kotníky, jsou to zpravidla jejich ženy..., osobně to nechápu,ale je to v podstatě jejich věc ;)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Taky pobyt u moře trávím v hotelovém bazénu ;) Je čistý, žádná protivná sůl a zdravý mořský vzduch také dýchám. U nás to bylo vždy dopoledne povinně k moři a odpoledne k bazénu.

Guest Scratch
Odesláno

jako clovek co driv mel ekzem, tak mohu rict, ze si kazde more uzivam a rozhodne nechci nikdy u more travit cas u bazenu. Ten mam doma, a jsem rad ze i Valca se zatim jevi tak, ze to bude vodomil a moremil :)

Odesláno (upraveno)

JirkaMTPO,

my sme pri tom kempe v obci Dolac, boli 2x na priváte, na kemp 5 min popri pláži, keď pozeráš od kempu mu tak na pravo, taka mala zátoka. A to ubytko nad tým cez cestu.

Upraveno uživatelem mmartinkovic
Odesláno

Chlapi, trosku mne desite.

Muj odpor k Chorvatsku tu byl celkem proflaklej (ostatne mam odpor k pobytove turistice jaksi obecne), ale po spokojenosti s lonskym Caorle jsme se letos rozhodli jet pres stejnou agenturu do Igrane. Doted jsem byl relativne v klidu, ale co to tu ctu.... Zatim jako + beru nastup v patek, tzn. ze by snad mela byt cesta O.K. Na tuny lidi se moc netesim, ale Igrane dle toho, co jsem mel sanci zjistit neni nijak preferovane letovisko. Verim, ze snad bude vse v cajku.

Guest Scratch
Odesláno

Chlapi, trosku mne desite.

Muj odpor k Chorvatsku tu byl celkem proflaklej (ostatne mam odpor k pobytove turistice jaksi obecne), ale po spokojenosti s lonskym Caorle jsme se letos rozhodli jet pres stejnou agenturu do Igrane. Doted jsem byl relativne v klidu, ale co to tu ctu.... Zatim jako + beru nastup v patek, tzn. ze by snad mela byt cesta O.K. Na tuny lidi se moc netesim, ale Igrane dle toho, co jsem mel sanci zjistit neni nijak preferovane letovisko. Verim, ze snad bude vse v cajku.

nevim, proc mas odpor k chorvatsku, jsou tam uplne jiny lidi, prijemni, ne jako cesky kuni ksichty, je tam nadherna priroda a nadherne more. A Igrane je vesnicka hned za Drasnici, takze ver, ze tam je zrovna nadherne a je tam lidi primerene, i kdyz igrane je vetsi nez drasnice :)

pristi rok planuju s prckama Slano, kdo se prida? :)

Odesláno

nevim, proc mas odpor k chorvatsku, jsou tam uplne jiny lidi, prijemni, ne jako cesky kuni ksichty, je tam nadherna priroda a nadherne more. A Igrane je vesnicka hned za Drasnici, takze ver, ze tam je zrovna nadherne a je tam lidi primerene, i kdyz igrane je vetsi nez drasnice :)

pristi rok planuju s prckama Slano, kdo se prida? :)

Treba proto, ze tam jezdi kazdej.

Mne by se - pokud to finance dovoli - libilo napresrok bud Bulharsko nebo Korsika. Ale zatim ani to Chorvatsko uplne nezatracuju - je mozne, ze budeme podobne spokojeni jako loni a klidne si to zase za rok zopaknem.

Guest Scratch
Odesláno

no ono proc tam jezdi kazdej...... je to jednoduchy.... takhle krasny more najdes az v recku. Bez ohledu, ze kdybych se mel ridit tim, ze tam chodi/jezdi kazdej, tak si nedojdu ani nakoupit................

Odesláno

osobně když srovnám Chrovatsko a Bulharsko, tak nechápu, proč lidi ještě jezdí do Chorvatska. V Bulharsku o několikanásobně levněji, velký písčitý pláže, dost teplá moře oproti Chorvatsku, samá škeble (člověk se docela nahledal a našel pěkný kousky) a hlavně žádnej ježek :)

Musim říct, že v Bulharsku jsem si to fakt užil, nekoukáš na peníze, dáš si co chceš a kde chceš, popravdě jsem se cítil jako Němec u nás na Staromáku :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...