MotoMoto Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Tak to není o Chorvatsku, ale o lidech a termínu kdy jeli. Já myslím, že to je vcelku jasné každému. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
radek171076 Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Vikendove jízdy nebrat. Jedině v týdnu Citovat
OK406 Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 (upraveno) Přesně tak. Já jezdil na noc z neděle na pondělí a pohodička. Je pravda, že cestovky prosazovali dříve termíny sobota - sobota. V současné době si lze vybrat termím, co jsem tak vypozoroval. Já jsme jezdil bez cestovní kanceláře. Jednou jsem jel začátkem září a to byla dálnice skoro prázdná . Je třeba si cestu předem dobře naplánovat a pokud je to možné, tak se vyhnout ,,kritickým" dnům (pátek, sobota). Upraveno 3. srpen 2015 uživatelem OK406 ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 To jsou ty "výhody" auta - můžete si zastavit, i když se vám nechce Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Tak to není o Chorvatsku, ale o lidech a termínu kdy jeli. Já myslím, že to je vcelku jasné každému. opravdu duchaplný příspěvek teď už je to jasné i mně, díky Citovat
MotoMoto Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Tak asi stejně když někdo prohlásí, do Chorvatska už nikdy, k vůli tomu, že chybně zvolil termín a stál v kolonách. To bych do Prahy nesměl ani páchnout. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 nebyl to chybný termín, protože tam jezdí už roky v tomto termínu, byl to spíše povzdech nad tím, že tam už jezdí snad celá Evropa...,proto tam je i ten smějící se smajlík, bohužel jsi to nepochopil howgh Citovat
dusan2 Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Ako som písal vyššie šiel som do Záhrebu a s5 vo štvrtok bez akéhokoľvek zdržania. Ale v sobotu by som na dovolenku nevyrážal určite Citovat
OK406 Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Nebude to tím, že jaká je situace v Řecku, a tak jedou do Chorvatska? Citovat
dusan2 Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Iste. Grécko , Egypt , Tunis čiastočne odpadli. Citovat
oddie Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 No, ještě by mi mohli na září zlevnit letenky a Řecko bude jasná volba Citovat
oddie Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Já ještě ne, podle toho, zda tam pojedou tchánovci, to by byla pohoda, dám jim akorát do auta sedačky a vyzvednou nás na letišti Autem tam sám nejedu, ta cesta je příšerná. Citovat
radek171076 Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Iste. Grécko , Egypt , Tunis čiastočne odpadli.No nevím, letadla na každou tuto linku jsou plná Citovat
dusan2 Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Já ještě ne, podle toho, zda tam pojedou tchánovci, to by byla pohoda, dám jim akorát do auta sedačky a vyzvednou nás na letišti Autem tam sám nejedu, ta cesta je příšerná.A čo že si sa presmeroval na grécko ? Za dva dni si tam No nevím, letadla na každou tuto linku jsou plnáMinimalne par ludi z mojho okolia to vymenili za Chorvatsko a taliansko. Citovat
oddie Odesláno 4. srpen 2015 Odesláno 4. srpen 2015 Nepřesměroval, je to jedna z variant. Jezdí tam tchánovci, tak pokud tam pojedou a bude na místě místo v autě, je to pro mě velmi pohodlná alternativa. Dva dny v autě jen na cestě tam fakt trávit nehodlám. Pokud nepojedou, dáme asi to Chorvatsko. Citovat
rhinos Odesláno 4. srpen 2015 Odesláno 4. srpen 2015 trosku odlehceni:) Nikde jsem nedohledal...mozna hledam spatne...jak se plati za tunely v Rakousku? To se muze/musi nejak dopredu nebo je to zase treba pres mytnici? Citovat
JirkaMTPO Odesláno 4. srpen 2015 Odesláno 4. srpen 2015 Ahoj, tak jsme dorazili do Podgory. Cesta děsná jen přes Omiš, kde se jelo cca. 2hod. v koloně. Jinak oproti Primoštenu větší peklo. Je fakt, že letos se mi zdá, že je to tu trochu extrém. Opravdu hlava na hlavě. Jak v kempu, tak u moře. Přijde mi, že je to opravdu o něco horší, než jiné roky. Kdyby to tady pro nás nebyla srdeční záležitost, asi bych už také přemýšlel o změně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.