Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to není o Chorvatsku, ale o lidech a termínu kdy jeli. Já myslím, že to je vcelku jasné každému.

Odesláno (upraveno)

Přesně tak. Já jezdil na noc z neděle na pondělí a pohodička. Je pravda, že cestovky prosazovali dříve termíny sobota - sobota. V současné době si lze vybrat termím, co jsem tak vypozoroval. Já jsme jezdil bez cestovní kanceláře. Jednou jsem jel začátkem září a to byla dálnice skoro prázdná :super . Je třeba si cestu předem dobře naplánovat a pokud je to možné, tak se vyhnout ,,kritickým" dnům (pátek, sobota).

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno

Tak to není o Chorvatsku, ale o lidech a termínu kdy jeli. Já myslím, že to je vcelku jasné každému.

opravdu duchaplný příspěvek :potlesk teď už je to jasné i mně, díky :papa

Odesláno

Tak asi stejně když někdo prohlásí, do Chorvatska už nikdy, k vůli tomu, že chybně zvolil termín a stál v kolonách. To bych do Prahy nesměl ani páchnout. :)

Odesláno

nebyl to chybný termín, protože tam jezdí už roky v tomto termínu, byl to spíše povzdech nad tím, že tam už jezdí snad celá Evropa...,proto tam je i ten smějící se smajlík, bohužel jsi to nepochopil ;) howgh

Odesláno

Já ještě ne, podle toho, zda tam pojedou tchánovci, to by byla pohoda, dám jim akorát do auta sedačky a vyzvednou nás na letišti :) Autem tam sám nejedu, ta cesta je příšerná.

Odesláno

Já ještě ne, podle toho, zda tam pojedou tchánovci, to by byla pohoda, dám jim akorát do auta sedačky a vyzvednou nás na letišti :) Autem tam sám nejedu, ta cesta je příšerná.

A čo že si sa presmeroval na grécko ? Za dva dni si tam :)

No nevím, letadla na každou tuto linku jsou plná

Minimalne par ludi z mojho okolia to vymenili za Chorvatsko a taliansko.
Odesláno

Nepřesměroval, je to jedna z variant. Jezdí tam tchánovci, tak pokud tam pojedou a bude na místě místo v autě, je to pro mě velmi pohodlná alternativa. Dva dny v autě jen na cestě tam fakt trávit nehodlám. Pokud nepojedou, dáme asi to Chorvatsko.

Odesláno

trosku odlehceni:)

Nikde jsem nedohledal...mozna hledam spatne...jak se plati za tunely v Rakousku?

To se muze/musi nejak dopredu nebo je to zase treba pres mytnici?

Odesláno

Ahoj, tak jsme dorazili do Podgory. Cesta děsná jen přes Omiš, kde se jelo cca. 2hod. v koloně. Jinak oproti Primoštenu větší peklo. Je fakt, že letos se mi zdá, že je to tu trochu extrém. Opravdu hlava na hlavě. Jak v kempu, tak u moře. Přijde mi, že je to opravdu o něco horší, než jiné roky. Kdyby to tady pro nás nebyla srdeční záležitost, asi bych už také přemýšlel o změně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...