radek171076 Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 Mýtné a nafta placeno VISOU a bez problémů Citovat
radek171076 Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 (upraveno) Doufám, že to tak zůstane Upraveno 29. červenec 2015 uživatelem radek171076 Citovat
elton Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 Visou jsem platil běžně a nikdy žádný problém. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 30. červenec 2015 Odesláno 30. červenec 2015 Zitra odjezd do chorvatska v 17:00 autem,do kempu nejspíš živogošče až dolu Citovat
ozzy56 Odesláno 30. červenec 2015 Odesláno 30. červenec 2015 tak šťastnou cestu, ale prognoza nic moc http://www.novinky.cz/cestovani/376390-u-sousedu-vypukne-letni-stehovani-narodu-na-dalnicich-ceka-ridice-peklo.html Citovat
radek171076 Odesláno 30. červenec 2015 Odesláno 30. červenec 2015 Zitra odjezd do chorvatska v 17:00 autem,do kempu nejspíš živogošče až doluTak pojeď. Čekáte tě tady vedro,vedro a vedro. Jo a v noci zase vedro ;-) Citovat
rhinos Odesláno 31. červenec 2015 Odesláno 31. červenec 2015 dotaz na zkusene cestovatele Jsou nejake speciality v povinne vybave? Jedu A/SLO/HR Neco jsem cetl na netu a videl nejakej porad s nejakym exprtem ale prijde mi ze povidal neco jineho nez jsem se docetl... Ma smysl se vyhybat tunelum v alpach? Nevyjde to pak na stejno? - kombinace casu a zvysene spotreby paliva? Citovat
OK406 Odesláno 31. červenec 2015 Odesláno 31. červenec 2015 U nás platí, že motorista musí mít výbavu, která je povinná v jeho zemi. Jinak v Rakousku a v Německu musí být počet vest( oranžové), kolik je pasažérů ve vozidle a musí být po ruce (dát do dveří). Jinak je to stejné. Hlavně dodržovat rychlost a řídit se dopravním znamením popřípadě policisty. Osobně jsem nevyužívám tunely. Citovat
Laďa Odesláno 31. červenec 2015 Odesláno 31. červenec 2015 (upraveno) Vesta už nemusí být jen oranžové barvy. Tady máš pár rad. http://chorvatsko.uamk.cz/predpisy/chorvatsko-povinna-vybava Upraveno 31. červenec 2015 uživatelem Laďa Citovat
OK406 Odesláno 31. červenec 2015 Odesláno 31. červenec 2015 Nechci se hádat, ale např. Němci i Rakušané, co jsme měli na školení, tak raději oranžovou a aby neměla barvu složek jejich záchraného systému. Nechci se hádat. Hlavní je, že je vesta a je po ruce a než se vystoupí, tak vzít na sebe. Citovat
MotoMoto Odesláno 31. červenec 2015 Odesláno 31. červenec 2015 Ono i u nás a i jinde je ten počet vest daný na množství lidí, které vystoupí z vozu a pohybuje se po vozovce, například při opravě auta. Jinak skutečně platí povinná výbava ze země kde je evidované. Nic víc. Citovat
dusan2 Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 Absolvoval niekto cestu do chorvatska tento vikend ? Ja som bol vo stvrtok na otocku v Zahrebe , colnica aj myto uplne prazdne ako mimo sezony ale cez vikend to vraj bol masaker Citovat
radek171076 Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 Včera večer přijeli jedni a říkali že jeli 23 hodin. Po dálnici 20km/h!!!!! Takže asi opravdu masakr Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 jojo znamej se tam motal a rikal ze peklo...... jsem si tak vzpomnel na tech 170 po dalnici Makarska Praha a jen pres Viden jsem zvolnil . Zatim nic neprislo....... no ale abych nebyl za pirata..... tak me nefungovala ventilace v aute, tak proto jsem to valil.... spotreba prijemnych 11 litru Citovat
dusan2 Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Na to všetko tí blázni opravujú pred Záhrebom ľavý pruh takže sa jazdí v jednom. Nejaký génius to naplánoval na sezónu aj keď je po zvyšok roka tá diaľnica úplne prázdna. Scratch: mne prišla pokuta z talianska pred týždňom za prekročenie z minulého roku o 10 km/hod a z Poľska to zvyčajne trvá 2-3 mesiace takže buď trpezlivý :) Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 jsem smirenej s tim, ze neco prijde , v HR me predjeli asi 3 auta, v Rakousku zadny, jedine pak az ve Vidni . nedalo se jinak, bylo 35 stupnu a dite by to nevydrzelo, kdybych se crcal a neproudil v aute vzduch ://// Citovat
JirkaMTPO Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 (upraveno) Ahoj. Tak jsme od čtvrtka také v Hrvatsku. Sjeli jsme opět do Zadaru - první koupačka, pak podél pobřeží na jih: Vodice - přenocovali jsme na parkovišti u marketu, Šibenik a zakotvili jsme v kempu Adriatik u Primoštenu v úterý asi sjedeme zase dál, možná zase rovnou do Podgory. Letos jsem to vzal pro změnu zase přes Madarsko a super. Žádná kolona, nic. Hladký průběh až k moři. Upraveno 3. srpen 2015 uživatelem JirkaMTPO Citovat
radim.1008 Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Já jen odbočím. Včera odpoledne jsme jeli část trasy dovolenkářů z východních čech a to Žamberk -> Brno. Cesta jindy na dvě hodiny trvala téměř tři. Skoro hodinu jsme prostáli v kolonách. Nejdříve za Českou Třebovou zdůvodu asfaltování, poté před Letovicemi z důvodu stavby mostu a poté před Lipůvkou. Tam jsem téměř celou kolonu předjel pravým stoupacím pruhem a zařadil se za pomocí zipu na její začátek. Další byla u odbočky na Kuřim a poté na začátku rychlostní silnice na Mikulov, kde jsme naštěstí sjeli na Rajhrad. Ale až kam bylo vidět, tak rychlostka stála. Na začátku je provoz hozený ve směru na Mikulov do protisměru z důvodu oprav. Je hezký, že opravují, ale řekl bych, že je to toho nějak moc najednou. Tak všem šťastnou cestu a bezpečný dojezd. Citovat
radek171076 Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 (upraveno) Ahoj. Tak jsme od čtvrtka také v Hrvatsku. Sjeli jsme opět do Zadaru - první koupačka, pak podél pobřeží na jih: Vodice - přenocovali jsme na parkovišti u marketu, Šibenik a zakotvili jsme v kempu Adriatik u Primoštenu v úterý asi sjedeme zase dál, možná zase rovnou do Podgory. Letos jsem to vzal pro změnu zase přes Madarsko a super. Žádná kolona, nic. Hladký průběh až k moři. Včera večer návštěva v Podpoře. Masakr lidí. Jsme o kousek níž. Zivogosce-Blato Upraveno 3. srpen 2015 uživatelem radek171076 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 včera se vrátil kluk od Zadaru a prý do HR už nikdy nepojede více stáli než jeli... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.