Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak, kto by to chcel na 1/2, som ochotny sa pridat. Staci SZ.

To setrenie je uz pri kupe, lebo cena za krabicku je vtedy nizsia, a kretit vyssi. a cena oproti platbe kartou alebo hotovosti je 21 %. a niekde mali, ze mimo sezony aj viac.

No a o setreni casu na mytniciach to je hadam jasne kazdemu, netreba ani listok tahat, len pomaly prejst a je to.

PS: Nemusi sa vsetko hned vratit do 1 roka. ta baterka je tak na 5 rokov, a ked dojde, na mytniciach krabicku vymenia zdarma.

Odesláno

Ja jo mel pujcenou a vyplati se to. Uz jen to cekani na mytnicich kor s detmi..... radsi si priplatim a jedu nez stat jako dement 4 km kolonu na placeni cash kdyz muzu platit enc nebo kartou......

Odesláno

V pondelok som bol V Záhrebe mýtnice úplne prázdne , prechádzal som cez deň , akurát na hraniciach bolo policajtom jedno že je vonku 36 nechali tam čakať rodiny s deťmi bez klímy. Ide mi to tam poriadne na nervy.

Odesláno

Ja byl v Zahrebu tak kolem poledne v sobotu a platba kartou a enc uplne prazdno.... platba cash a kolona 4 km. Fakt ty lidi nechapu....... jediny problem byli celnici Slovinci ale to je proste tupa zavist ze jsou tranzitni zeme a taky tim ze v dobe nejvetsiho tranzitu tam jsou funkcni jen dve celnice....... na druhou stranu se mi nulova kontrola na hranicich nelibi. Pri predstave ze mi nekdo v HR nebo kdekoli jinde ukradne dite a preveze ho za hranice a nikdo nikoho ani nekontroluje.... je mi spatne. K cemu ma to ditr tedy pas kdyz to vetsinou nikoho nezajima? To jsem byl radsi kdyz nas prolustrovali na hranici s Bosnou a musel jsem i odstavit auto a vystoupit vc. ukazani kufru apod.....

Odesláno (upraveno)

no v sobotu kolem poledne a do večera je to zadupané všude, to ví každý trottl co tam jezdí :D --dopoledne tě vyhodí z hotelu /apart. a všichni hned do aut a hurá domů :D , pak jsou samé havárky a tlačenice po cestě...,já si poslední den pobytu (tu sobotu) natáhnu až do večera, pak se na pláži osprchuju a V KLIDU jedu domů :aut

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

elton, tiše Ti zavidím. Užij si moře a ať vyjde počasí a 5008 slouží ke 100%  spokojenosti! Přeji šťastní návrat.

Scratch, plně Ti dávám za pravdu, že se vyplatí platit mítní kartou a nebo ,,krabičkou". Platba v hotovosti je ,,na dlouho". Pokud se někdo domnívá, že ušetří, pokud bude mítné platit hotově, tak se opravdu mílí. Ať se jedná o kurz a nebo o čas!

Ohledně dětí máš pravdu. Pokud se ovšem nahlásí ,,únos" dítěte, tak jsou na hranicích a nejen na nich kontroly.

Odesláno

no v sobotu kolem poledne a do večera je to zadupané všude, to ví každý trottl co tam jezdí :D --dopoledne tě vyhodí z hotelu /apart. a všichni hned do aut a hurá domů :D , pak jsou samé havárky a tlačenice po cestě...,já si poslední den pobytu (tu sobotu) natáhnu až do večera, pak se na pláži osprchuju a V KLIDU jedu domů :aut

To je pravda ze kolem poledne toy kolony zacinaji, ale abys v zahrebu byl v poledne tak treba z makarske je nutne vyjet v 8 rano a ne dopoledne..... ale pochybuju ze by videnska ZOO mela pochopeni pro nasi navstevu v brzkych rannich hodinach...... do HR zasadne odjizdim z Prahy mezi 17-18 hodinou, mrknu cestou do Mariboru, Zahrebu a nakoupim si ve Splitu a v 10 jsem u apartmanu. Vyhodim v teple kazici se veci do lednice a jdu k mori a vratim se po obede do pripraveneho apt. No a odjizdim bud brzo rano nebo vecer. Podle toho jestli jeste neco v planu je nebo neni :)

Odesláno

Asi to prodám, krámy jedny blbý, neskladný to je, dostane se na to čověk párkrát do roka a ještě na tom ani neumím pořádně jezdit :)

Ad Chorvatsko, na nákup ENC si snad asi hodím korunou, kdybych ji náhodou koupil, tak pak bude případně k zapůjčení v Praze, od 26.7 dál.

Odesláno

Jak už psáno výše, cca za měsíc míříme do Igrane. Má tu někdo z těch, co Chorvatsko navštívili vícekrát, nějaké tipy na PŘÍPADNÉ výlety v okolí? asi zajedeme do Splitu a Dubrovníka, ale kdyby byl poblíž nějaký Národní park (jezera nebo vodopády), určitě bychom byli rádi za tip. Taky by nebylo špatné nějaké delfinárium nebo aquapark .....

Odesláno

Tak vzhledem k tomu, že i z Chorvatska budu muset udělat pár drobností v práci, jsem si pořídil chorvatskou datovou kartu. A docela koukám, jak mají levné datové tarify...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...