Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemusim byt hned kolik. Proc bych mel byt kolik? Jen jsou situace kdy se vyplati s policajtem ve slusnosti diskutovat a obhajit se. Stejne jako ten s tim Pontikem. To byl klasickej takovej z Kobry, ten fousatej, a byl hodnej, protoze jsme se k nemu chovali s respektem a ano, udelali jsme chybu, ale mame jen toto, bude to stacit :D

Nikdy jsem nemel problem s policajty, at v nemecku, rakousku, nebo chorvatsku. A vsude za rychlost a vsude za par Eur.

Petr: tak jsem znamku trosku ocistil benzinem od chlupu a nalepil. Snad nebude problem. Hlavne oba dva casy pojedu uplne mimo hlavni stehovaci tah lidi, takze nepredpokladam problemy :D. No a budu se snazit jim nedat duvod me zastavit.

• O 3 týdny později...
Odesláno

neplanuje nekdo v Chorvatsku pouzivat tu jejich elektronickou krabicku na platbu poplatku?

ja jedu 11-21.8 takze kdyby ji nekdo mel a chtel prodat tak se nabizim:)

Odesláno

no prave proto rikam ze bych si to poridil s nekym treba na pul:)

Prodrazuje to ta cena krabicky...

Kupovat cestou se mi to moc nechce...protoze povezu dve deti a vubec nevim jak to bude s nimi v aute vypadat.

Nejdelsi cestu za sebou mame asi 9 hodin do Budapesti.To bylo celkem OK ale tohle je delsi

Odesláno

Na ENC je sleva na mýtné 21%, navýšením kreditu. Na kolik si člověk krabičku nabije je jeho volba. Nevyplatí se kupovat na jednu cestu. Já jezdím do chorvatska každý rok a nebaví mě stát na mýtnicích ve frontě, tak se mě vyplatí.

Odesláno

presne jak pise elton.Jednorazove vyjde ta krabicka pri nejnizsim nabiti asi na 110kun ale je tam sleva 21% na mytnem.

Me se jedna hlavne o to ze si ji nechci kupovat az cestou...objednat nelze.Takze kdyby si ji nekdo koupil tak nemam problem az ji vyuzije mu zaplatit celou cenu te krabicky

Odesláno

presne jak pise elton.Jednorazove vyjde ta krabicka pri nejnizsim nabiti asi na 110kun ale je tam sleva 21% na mytnem.

Me se jedna hlavne o to ze si ji nechci kupovat az cestou...objednat nelze.Takze kdyby si ji nekdo koupil tak nemam problem az ji vyuzije mu zaplatit celou cenu te krabicky

Můžeš ukecat nějakého známého aby ti ji koupil. Tak jsem to udělal, vyplnil jsem formulář a známej mi po cestě koupil na mé jméno krabičku. Dobíjet kreditsi můžeš přes internet normálně podle potřeby. Ne, že jak ji vypotřebuješ, že bys ji vyhodil. Když ji chceš prodat, tak ji musíš nějak přehlásit na nového uživatele, je totiž na jméno. Když se ti v krabičce vybije baterie, tak si ji musíš vyměnit.

Odesláno

Přes to Lučko nebo jak to je pojedu tak ve dvě ráno, jak jsou tam na tom? Teoreticky má mít ARZ otevřeno nonstop... Je jedna z těch společností nějak výrazně výhodnější? Ve fórech a popisech jsou info i dost staré, přehrabovat to je dost na houby.

Odesláno

Lučko podle diskuzí provozuje ARZ, takže ti maj nonstop, kdežto prodejna HAC prej ne, no uvidíme, jestli to budu kupovat nebo jetli se na to vykašlu. Na Pelešák je to tam a zpět asi 320 veverek, tak dumám, kam pojedem v září, jestli zas tam, tak by se to docela vyplatilo, zbytek výpravy se ale zatím tváří, jako že Řecko.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...