Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rumuni mají taky 7 dnů nebo měsíc - A DOKONCE NEJEN NA DÁLNICE, ALE NA VEŠKERÉ SILNICE (ale je fakt, že týdenní je cca za 3 € a měsíční za 7 € - tak se z toho jeden nepokaká).

No a k Chorvatsku/Slovinsku - koukal jsem na mapu a když pojedu z Prahy přes Maďarsko, tak se Slovinsku krásně vyhnu, vykoupu se v Balatonu a najedu cca o 100 km víc (neda pokud mapy nekecají).

Po dálnici v Maďarsku je to nuda, Km navíc bych neřešil, ale to, že mají pumpy zpoplatněné i WC, tak to mě dostalo.

Odesláno

Scraatchi, nevím kolikrát jsi se utkal s Rakouským policajtem, to není jako u nás doma. Mě stačil Chorvat. Nezaplatíš pokutu? Je mi jedno že nemáš peníze, kl soudci a za mříže. A nebaví se s tebou. To jen ty naše jsou taková másla.

Odesláno (upraveno)

loni někde za Grazem stáhli dálnici na parkoviště do jednoho pruhu, auta jela max.10km/h a z obou stran policajti--kontrola dálničních známek...

To jsem už několikrát zažil na Slovači - někde mezi Malackama a Blavou najednou stažíno do jednoho pruhu, po stranách X policajtů a jen si vybírali, kdo se jim líbí nebo ne - mně naštěstí vždycky dali pokoj. Nutno dodat, že - na rozdíl od STAU na D1 - policejní kontrola na D2 nebyla nikdy nijak zásadním zdržením.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Po dálnici v Maďarsku je to nuda, Km navíc bych neřešil, ale to, že mají pumpy zpoplatněné i WC, tak to mě dostalo.

Zpoplatněné hajzíky jsou - co já vím - už i v civilizované Evropě. Loni jsem platil cestou do Itálie v Rakousku a domnívám se, že se platí i v Germánii nebo Francii. Podle mně to přímo souvisí s kamioňáky, kteří benzínky používají jako levný hotel nebo taky s nájezdy méně civilizovaných "lidí", kteří jsou po sobě schopni nechat hajzlík ve stavu jen těžko slušně popsatelném.

Odesláno

Ad kamera v Rakousku - loni jsem celou cestu do Itálie i zpět jel s kamerou za oknem a nikdo mně nestavěl. Vím - je to náhoda, ale nevěda, že bych s tím mohl mít problém, jel jsem si po Rakousku celkem v pohodě.

Odesláno

To maji ve vetsine zapadni Evropy - Rakousko, Nemecko, Francie... - a taky vetsi cast zaplacene castky (nebo dokonce celou) odectou kdyz si tam koupis aspon kafe nebo tak.

V Nemecku se to da resit I odpocivadly bez benzinky, zato se zachodky.

Odesláno

Scraatchi, nevím kolikrát jsi se utkal s Rakouským policajtem, to není jako u nás doma. Mě stačil Chorvat. Nezaplatíš pokutu? Je mi jedno že nemáš peníze, kl soudci a za mříže. A nebaví se s tebou. To jen ty naše jsou taková másla.

kupodivu me chytil, kdyz jsme prevazeli toho Pontiaca, bez ridicskeho opravneni na tu skupinu, s prelozenou soupravou, misto 80 km/h jsme jeli cca 120 km/h. SStalo to cca 40 EUR. Obecne jsem vzdy, kdyz me chytli, tak dostal malou pokutu v ramci toho, co jsem dostat mohl. Ok, kameru teda sundam. A te znamky se proste nebojim, protoze nejdriv musi byt jasne pro uzivatele definovane, co je spravne nalepene a co spatne. Zatim tam maj navod jen kde ma byt vylepena a ne nic jineho. No a samozrejme ji mam nalepenou pres dziny a kdyz je to dobre nalepeny, tak to nikdo nepozna. A sahat na znamku mi nesmi.

Odesláno

kupodivu me chytil, kdyz jsme prevazeli toho Pontiaca, bez ridicskeho opravneni na tu skupinu, s prelozenou soupravou, misto 80 km/h jsme jeli cca 120 km/h. SStalo to cca 40 EUR. Obecne jsem vzdy, kdyz me chytli, tak dostal malou pokutu v ramci toho, co jsem dostat mohl. Ok, kameru teda sundam. A te znamky se proste nebojim, protoze nejdriv musi byt jasne pro uzivatele definovane, co je spravne nalepene a co spatne. Zatim tam maj navod jen kde ma byt vylepena a ne nic jineho. No a samozrejme ji mam nalepenou pres dziny a kdyz je to dobre nalepeny, tak to nikdo nepozna. A sahat na znamku mi nesmi.

podle toho, co tu sám na sebe vždycky napíšeš, budeš dobrej kolík :myslim:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...