elton Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 Klasika, několikrát jsem to už zažil. Citovat
oddie Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 Letos počítejte na všech hranicích s kontrolama na imigranty. Citovat
Agrafik Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 Rumuni mají taky 7 dnů nebo měsíc - A DOKONCE NEJEN NA DÁLNICE, ALE NA VEŠKERÉ SILNICE (ale je fakt, že týdenní je cca za 3 € a měsíční za 7 € - tak se z toho jeden nepokaká). No a k Chorvatsku/Slovinsku - koukal jsem na mapu a když pojedu z Prahy přes Maďarsko, tak se Slovinsku krásně vyhnu, vykoupu se v Balatonu a najedu cca o 100 km víc (neda pokud mapy nekecají). Po dálnici v Maďarsku je to nuda, Km navíc bych neřešil, ale to, že mají pumpy zpoplatněné i WC, tak to mě dostalo. Citovat
MotoMoto Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 Scraatchi, nevím kolikrát jsi se utkal s Rakouským policajtem, to není jako u nás doma. Mě stačil Chorvat. Nezaplatíš pokutu? Je mi jedno že nemáš peníze, kl soudci a za mříže. A nebaví se s tebou. To jen ty naše jsou taková másla. Citovat
oddie Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 Jen tak pro zajímavost, jak že mu německy povíš, že nesouhlasíš s projednáním na místě a požaduješ projednání ve správním řízení? Citovat
Péťa Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 spis musim zjistit jak je to s kamerama na celnim okne.... Já bych ji sundal Proč zbytečně provokovat. Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 kameru sundam abych neupozornoval na antiradar Citovat
Péťa Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 Němčina je šílený jazyk, tak si někdo počtěte. Našel jsem tohle: http://www.oe24.at/oesterreich/politik/Video-Ueberwachung-aus-Privat-Auto-verboten/102701672 Citovat
MotoMoto Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 Místo kamery mi jede mobil, upevněný na bočním troúhelníkovém okénku. Citovat
Almanil Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 Já bych ty rakouské policisty raději moc neprovokoval, ještě by mi našli na autě jiný problém Citovat
Medvěd Odesláno 18. červen 2015 Odesláno 18. červen 2015 (upraveno) loni někde za Grazem stáhli dálnici na parkoviště do jednoho pruhu, auta jela max.10km/h a z obou stran policajti--kontrola dálničních známek... To jsem už několikrát zažil na Slovači - někde mezi Malackama a Blavou najednou stažíno do jednoho pruhu, po stranách X policajtů a jen si vybírali, kdo se jim líbí nebo ne - mně naštěstí vždycky dali pokoj. Nutno dodat, že - na rozdíl od STAU na D1 - policejní kontrola na D2 nebyla nikdy nijak zásadním zdržením. Upraveno 18. červen 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Medvěd Odesláno 18. červen 2015 Odesláno 18. červen 2015 Po dálnici v Maďarsku je to nuda, Km navíc bych neřešil, ale to, že mají pumpy zpoplatněné i WC, tak to mě dostalo. Zpoplatněné hajzíky jsou - co já vím - už i v civilizované Evropě. Loni jsem platil cestou do Itálie v Rakousku a domnívám se, že se platí i v Germánii nebo Francii. Podle mně to přímo souvisí s kamioňáky, kteří benzínky používají jako levný hotel nebo taky s nájezdy méně civilizovaných "lidí", kteří jsou po sobě schopni nechat hajzlík ve stavu jen těžko slušně popsatelném. Citovat
Medvěd Odesláno 18. červen 2015 Odesláno 18. červen 2015 Ad kamera v Rakousku - loni jsem celou cestu do Itálie i zpět jel s kamerou za oknem a nikdo mně nestavěl. Vím - je to náhoda, ale nevěda, že bych s tím mohl mít problém, jel jsem si po Rakousku celkem v pohodě. Citovat
elton Odesláno 18. červen 2015 Odesláno 18. červen 2015 S kamerou jsem jel už 3x přes rakousko a nikdy nebyl problém. Citovat
oddie Odesláno 18. červen 2015 Odesláno 18. červen 2015 No ten problém bude teprve tehdy, až tě s tou kamerou chytí Citovat
Vvitty Odesláno 18. červen 2015 Odesláno 18. červen 2015 Po dálnici v Maďarsku je to nuda, Km navíc bych neřešil, ale to, že mají pumpy zpoplatněné i WC, tak to mě dostalo. To maji ve vetsine zapadni Evropy - Rakousko, Nemecko, Francie... - a taky vetsi cast zaplacene castky (nebo dokonce celou) odectou kdyz si tam koupis aspon kafe nebo tak. V Nemecku se to da resit I odpocivadly bez benzinky, zato se zachodky. Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. červen 2015 Odesláno 18. červen 2015 Scraatchi, nevím kolikrát jsi se utkal s Rakouským policajtem, to není jako u nás doma. Mě stačil Chorvat. Nezaplatíš pokutu? Je mi jedno že nemáš peníze, kl soudci a za mříže. A nebaví se s tebou. To jen ty naše jsou taková másla. kupodivu me chytil, kdyz jsme prevazeli toho Pontiaca, bez ridicskeho opravneni na tu skupinu, s prelozenou soupravou, misto 80 km/h jsme jeli cca 120 km/h. SStalo to cca 40 EUR. Obecne jsem vzdy, kdyz me chytli, tak dostal malou pokutu v ramci toho, co jsem dostat mohl. Ok, kameru teda sundam. A te znamky se proste nebojim, protoze nejdriv musi byt jasne pro uzivatele definovane, co je spravne nalepene a co spatne. Zatim tam maj navod jen kde ma byt vylepena a ne nic jineho. No a samozrejme ji mam nalepenou pres dziny a kdyz je to dobre nalepeny, tak to nikdo nepozna. A sahat na znamku mi nesmi. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. červen 2015 Odesláno 18. červen 2015 kupodivu me chytil, kdyz jsme prevazeli toho Pontiaca, bez ridicskeho opravneni na tu skupinu, s prelozenou soupravou, misto 80 km/h jsme jeli cca 120 km/h. SStalo to cca 40 EUR. Obecne jsem vzdy, kdyz me chytli, tak dostal malou pokutu v ramci toho, co jsem dostat mohl. Ok, kameru teda sundam. A te znamky se proste nebojim, protoze nejdriv musi byt jasne pro uzivatele definovane, co je spravne nalepene a co spatne. Zatim tam maj navod jen kde ma byt vylepena a ne nic jineho. No a samozrejme ji mam nalepenou pres dziny a kdyz je to dobre nalepeny, tak to nikdo nepozna. A sahat na znamku mi nesmi. podle toho, co tu sám na sebe vždycky napíšeš, budeš dobrej kolík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.