oddie Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Já bych radši než video průjezdní body do navigace, to je přeci jen jistější než za jízdy koukat na video Citovat
MotoMoto Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Teď jsem koukal na tu Schrackovu cestu přes Maribor a zamítl jsem jí. Protože jezdíme ve dne, sice v neděli, ale ve dne, tak raději pojedu klasicky. Ani to objetí přes konec Rakouska a pak Madˇarsko a Varaždin, mi vyšla delší a pomalejší. Citovat
elton Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Průjezd Mariborem je velmi jednoduchý i přes den. Citovat
oddie Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Já tam budu tipuju v sobotu tak ve tři, max ve čtyři ráno... takže asi můžu jet kudykoliv. Ještě jak je to s tím vjezdem, sjezd na Šentilj až ze slovinské dálnice? Výjezd u Ptuje už tu padl, že je ten kousek bez nálepky. Citovat
elton Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Na šentilj sjet už na rakouské straně. Citovat
Péťa Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 oddie, u toho pdf mám i nějaké soubory do navigace. Ale nemám jak to odzkoušet. Přikládám sem... GPS.rar Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 (upraveno) Tam az potom Upraveno 11. červen 2015 uživatelem Pe.Tr Citovat
MotoMoto Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Ale ta H2 od kruháče do Mariboru je placená, ne? Takže i tam se musí jet po staré? Citovat
ozzy56 Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 no nevím chlapyy, já jezdím poslední roky jen na Istrii a ostrovy pod ní, takže Slovinsko přejíždím celé po dálnici a nemá smysl to nějak objíždět mimo dálnici ale když jsem jezdil dolů na Makarskou, známku jsem kupoval taky--nějak mi ta cena známky při celkových nákladech na dovolenou nepřipadá až tak hrozná, i když Slovinci jsou těmi 7 dny zm.di a nepomohl ani nátlak Bruselu... Citovat
Medvěd Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 (upraveno) Rumuni mají taky 7 dnů nebo měsíc - A DOKONCE NEJEN NA DÁLNICE, ALE NA VEŠKERÉ SILNICE (ale je fakt, že týdenní je cca za 3 € a měsíční za 7 € - tak se z toho jeden nepokaká). No a k Chorvatsku/Slovinsku - koukal jsem na mapu a když pojedu z Prahy přes Maďarsko, tak se Slovinsku krásně vyhnu, vykoupu se v Balatonu a najedu cca o 100 km víc (neda pokud mapy nekecají). Upraveno 11. červen 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. červen 2015 Odesláno 12. červen 2015 Tak pokud jedes do chorvatska, tak nevim na co se koupat v Balatonu. To si radsi zajed na vykoupani na vodopady Krka. Jsem tam vzdy kolem 8 hodiny rano a je to uzasny Citovat
oddie Odesláno 12. červen 2015 Odesláno 12. červen 2015 ozzy56: přesně spíš o tom to je, ne o té celkové ceně, ale odpovědi na to, že jsou zm.di s tou cenou a dobou platnosti známky - reálně na týdenní dovolenou 4x dražší než rakouská, a ještě k tomu jen na blbých cca 40 km. Na Istrii je to samozřejmě něco jiného, tam se jede po slovinské dálnici mnohem dál. Citovat
MotoMoto Odesláno 12. červen 2015 Odesláno 12. červen 2015 (upraveno) Jak jsem psal, koupil bych to klidně, ale až to bude dostavěné a pojede se furt po dálnici. Kdysi jsem jezdil na Cres a ty dálnice na Rieku ještě nebyly dostavěné, ale teď to tam musí být paráda. Ještě aby dodělali ten kus na Rupu. Ale ten kousek na dálnici za 15 tam a 15 zpět. A ta malá zajížďka mi za to stojí. A to jsem velký přítel dálnice. Medvěde, Maďarsko už nikdy. Rovina, nuda, nuda šeď, šeď. A neutíká to. A když chceš po dálnici tak je to delší a také paltíš a pak ještě na Slovensku. Ta cena za tu dlouho část směr Istrie ještě jde i když třeba proti Rakousku je to jednou tak drahé, ale budiž, ale tu krátkou nedostavěnou by měli oddělit a zlevnit. Upraveno 12. červen 2015 uživatelem MotoMoto Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 tak z Chorvatska se vracim 5.7. a budu mit dalnicni znamku platnou do 16.7. (neni to desetidenni), takze pokud nekdo bude potrebovat, nalepim ji opatrne a pak jsem schopen za nejake vsimne, ji postoupit. Me stala 350, tak treba kilo by se hodilo Citovat
MotoMoto Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 Rakouská? Slovinská? Slovenská? Jinak zkušenost kolegy, opatrně nalepená známka v Rakousku, 100E pokuty bez jakýchkoliv diskusí. Stojí to za to kilo to riskovat? Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 (upraveno) rakouska. S policajtama se vubec nebudu bavit a pujdu do spravniho. Nikdo me nemuze donutit nalepit si znamku poradne. Budu mit ucet, budu mit kontrolni ustrizek a budu mit platnou znamku, ktera bude na okne. Maximalne to nafotim a predam nasledne pravnikovi. Ono chapu, ze se z toho spousta lidi po.... a radsi zaplati, ale rekni mi jak me pravne muzou donutit jak mam nalepit znamku..... Dalsi veci je, ze jim nedam duvod me zastavit spis musim zjistit jak je to s kamerama na celnim okne.... Upraveno 17. červen 2015 uživatelem Scratch Citovat
ozzy56 Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 loni někde za Grazem stáhli dálnici na parkoviště do jednoho pruhu, auta jela max.10km/h a z obou stran policajti--kontrola dálničních známek... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.