Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdo jede letos do Chorvatska a kam?


Recommended Posts

Po těchto zkušenostech se taky snažím být bokem..., další kategorií jsou nevychovaní psi.:D. Od 3let je to na pohodu. Ne jak když některé maminy rvou mimina do vody, to řve a má z toho trauma. Pak to děcko celý týden řve potože je nemocné a mamina čumí na pokoji a řve po tatovi, že ji nepomůže. To jsem zažil. Naštěstí to bylo o patro níž a na opačné straně. I tak se to v noci rozlíhalo, protože ty pokoje neměly klímu.

@Scratch Žere, ale jede :D. Teda už moc né, asi před loni jsem to měřil přes ELM a 0-100 za 8.6. Tvoje 2.2 bude na tom líp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 hodinami, Klemoň napsal:

To je pravda - jediným stresovým bodem na dovolené s těmi malými slečnami byli jejich rodiče    😂

spis bych rekl jeden rodic :D 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není nevychovaných dětí, jsou jen nevychovaní rodiče. Není nevychovaný pes, je jen nevychovaný páníček.

Jet do apartmánu je jistý druh svobody. Nemusím být oblečen do jídelny hotelu, tak jak žádají, nemusím jíst v době, kdy má jídelna otevřeno a spousta dalšího nemusím, co je spojeno s pobytem v hotelu. Nejsem otrokem jednoho hotelového pokoje s balkonem, užívám apartmánu s více místnostmi a terasou. Ale každý to má nastaveno jinak. Já třeba na pláži neležím, když chci do vody, těch pár metrů z terasy dojdu. Auto je opět svoboda pohybu, nejsem uvázaný jako pes u boudy, pokud mě tam dostrká letadlo. Když se chce, jezdí se po okolí na výlety. Cesta na dovolenou autem je pro mě už součást dovolené, nikoliv se jen rychle přemístit.

Hotelů jsem si na dovolených již užil dost. Od okusení si apartmánu nic jiného nechci. Záleží ovšem i na volbě místa, do Makarské či Bašky vody bych nejel, ani kdyby mi to zaplatili.

Horší než pes či uřvané dítě je mít ve vedlejším apartmánu Poláka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Klemoň napsal:

No tak zkus například rodinu namyšlených Rusáků . . .   :bacha

loni na Džerbě jsme ,,skamarádili'' s rodinou Rusů, chlapi nevěřili byste, jak slušní a solidní lidé, údajně dolaroví milionáři, ale chování obyčejných lidí, veselí, upřímní, děcka nerozmazlené

asi před 20 lety v Rabacu (HR) nad našim app mejdan do rána němci z Bavorska, mladá pipina to neudržela a hodila kosu na náš balkon, kde byly osušky, plavky..., ráno tam jdu ať si to jde uklidit, ona to uklízet nebude, začala mávat markama, tak jsem ji poslal do prdele (německy nadávat umím slušně), nakonec přišla domácí a uklidila to

a teď si vyberte, na rusy se nadává, západní němci jsou prý na úrovni...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

problém je , že je Jadran až moc čistý. Tím myslím málo planktonu. Často se stává, že sem kytovec dopluje a bohužel zahyne hlady.

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Tony Stark vidím to stejně, mám rezervovaný apartmán od 15.8. a v lednu jsem zaplatil zálohu 15 tis kč, zbytek bych měl doplácet na místě .. tzn nerad bych o ty peníze přišel a navíc se k moři po dvou letech opravdu těším.

No ale uvidíme, zdraví je určitě přednější

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Jestli bude možné nějak cestovat, tak nejspíše nejdříve až v červenci. Takže už jsem svoje rezervace ubytování na červnovou cestu zrušil. Otázka je, jak to vůbec bude i s dovolenými, můj zaměstnavatel je přesvědčen, že jsme si dost oddychli na těch home officech a naroste-li v létě objem práce, zrušením dovolených to snadno zmákneme. A to jsem si v uplynulých dnech i vyřídil nový pas, abych mohl být připraven. Spíš se začínám obávat o osud letní cesty plánované na příští rok. Nedojde-li k nějakému mezinárodnímu sjednocení pravidel a bude-li každá země vyžadovat nějaký jiný postup, vlastní národní test nebo i test s nějakým krátkým časovým limitem od negativního výsledku, bude cestování ve znamení hledání odběrových míst ,stání front a čekání na výsledky. A náklady na testování budou tvořit nemalý podíl na celkových cestovních nákladech 😞 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...