Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdo jede letos do Chorvatska a kam?


Recommended Posts

:-) , ano aj paradajky musia byt len do urcitej velkosti. :D

Poukazujem na to ze HR bude dlho prisposobovat zakony, asi tak ako vsetky krajiny nove v EU, ani SR a ani CR nie je vynimka.

Urcite aj lode spadaju pod zakony krajiny, ale medzinarodne vody su ine zakony platne vsade, ale tam sa s malou lodkou asi doplavit nechce, iba ak "migrovat" :D:D

 

Kto je teraz v HR?

ake je pocasie? voda? obsadenost?

 

Upraveno uživatelem mmartinkovic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna stojíme u Tifonu,benzínky před mostem na ostrov Krk.Dnešek nic moc počasí, 20C a vítr jak kráva :( Jinak za most se plati při vjezdu na Krk 35 kun.Od neděle má byť zase lepší počasí, ale to už Budem na cestě domu ;)  

PS. Ten most se dá platit kartou.Já měl visa a v pohodě.

Upraveno uživatelem ivan74
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Toho roku som vyskúšal cez maďarsko bez DZ. V Bratislave treba ísť na Rajku, Mošoň....(maďari spoplatnili úsek od hranice SR , takže dielnicou , pokiaľ nemám známku radšej nie) Stade cez Janos... do Csorny, dialničnym obchvatom obísť ( nie je spolatneny), smer Szombatyhey . Z Csorny asi 20km nič bohvie čo, ale prd szomba... je nový úsek dialnice, ktorý zatiaľ nie je spoplatnený. stále sa ide po ceste 68 až na slovinské hranice. Tesne za hranicou, treba dať pozor, a na prvom kruháči do ľava na Lendava (cez kruháč rovno si už na spoplatnenom úseku!!)  nHraničnýá prechod Mursko asi som mal štasteie úplne prázdny.  Z hranice na Čakove, a už si na dialnici.  Cesta zo sobatyhey, je v pohode kvalitná hodne úsekov sú nové obchvaty. (časť 4 pruh). keď som išiel tak na dvoch úsekoch bol ešte semafor, kde dokončievali nové úseky (dnes by tam nemali byť. ).  je to zhruba 150km menej ako cez Budapest, okolo Balatonu Casovo okolo 1/2 hodiny. V chorvátsku na dioalnici policajti toleruju rýchlosť až do 160km, samozrejme pokiaľ nejazdíš ako prasa. Odôvodňuju to tým, že sa zvýši priepustnosť dialnic, menej času strávia auta na nej. ENC je fajn , je tam dokonca zľava na poplatkoch. Keď si zvykneš, tak nemusíš ani zastať. Dá sa nastaviť, aj na dialnicu Rjieka Bosiljevo, ako aj na ostrov krk, len to je iná spoločnosť (ARZ), čiže musí byť zvlášť účet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...