Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ještě bych měl dotaz.Bude sice určitě pro 99% z Vás hodně směšný,ale to se nedá nic dělat. :-) :-)Je třeba kartu pro platby v zahraničí nějak povolit,nebo je to automatické?Mám VISA od ČS.

Odesláno

Hlavně si zjisti limit pro platbu a limit pro výběr, aby jsi pak nezjistil uprostřed dovolené, že už nemáš jak zaplatit. Některé banky mají limit na den a některé na týden.

Odesláno

Pokud si nejsi jistý, tak si zajdi do ČS a tam Ti to ochotně vše vysvětlí. Poznáš, že platba kartou bude v pohodě :super . Nezapomeň na cestovní pojištění.

Odesláno

Bez karty už dvacet let ani ránu. Nemusí člověk stále přemýšlet zda má dost peněz a v té správné měně. To je jako říct, že pojedeš bez mobilu.

Statečné, ale také nebezpečné.

Odesláno (upraveno)

VISU (jako Eura) taky neviděli moc rádi, jak jsem vytáhnul EC/MC tak bez problémů.... ale nepátral jsem proč....

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

No taky jsem míval od ČS Mastercard,ale jaksi jim VISA asi nabídla lepší podmínky,tak od loňska všem dávají VISA karty.Jnak už je teda jasno kam jedeme.Je to Slano.Stačí pro ten kousek Bosny co je třeba přejet OP,nebo musí být pas?

Odesláno (upraveno)

Ekonomičtější je platit debetními kartami v zahraničí než kreditními kartami. Na tom zda to je VISA a nebo MC nezáleží.

Občanka stačí, fronty bývají ve špičkách, protože probírají Chorvaty co tam jezdí na nákupy. Čechů si nevšímají

Upraveno uživatelem MotoMoto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...