mmartinkovic Odesláno 7. červenec 2015 Odesláno 7. červenec 2015 Tak, kto by to chcel na 1/2, som ochotny sa pridat. Staci SZ. To setrenie je uz pri kupe, lebo cena za krabicku je vtedy nizsia, a kretit vyssi. a cena oproti platbe kartou alebo hotovosti je 21 %. a niekde mali, ze mimo sezony aj viac. No a o setreni casu na mytniciach to je hadam jasne kazdemu, netreba ani listok tahat, len pomaly prejst a je to. PS: Nemusi sa vsetko hned vratit do 1 roka. ta baterka je tak na 5 rokov, a ked dojde, na mytniciach krabicku vymenia zdarma. Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. červenec 2015 Odesláno 8. červenec 2015 Ja jo mel pujcenou a vyplati se to. Uz jen to cekani na mytnicich kor s detmi..... radsi si priplatim a jedu nez stat jako dement 4 km kolonu na placeni cash kdyz muzu platit enc nebo kartou...... Citovat
ozzy56 Odesláno 8. červenec 2015 Odesláno 8. červenec 2015 jezdím v noci, na mýtnici jsem kolem 4. hodiny ráno pomalu sám, takže krabičku nevyužiju, ale pro lidi co jezdí často je to gut Citovat
dusan2 Odesláno 8. červenec 2015 Odesláno 8. červenec 2015 V pondelok som bol V Záhrebe mýtnice úplne prázdne , prechádzal som cez deň , akurát na hraniciach bolo policajtom jedno že je vonku 36 nechali tam čakať rodiny s deťmi bez klímy. Ide mi to tam poriadne na nervy. Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. červenec 2015 Odesláno 9. červenec 2015 Ja byl v Zahrebu tak kolem poledne v sobotu a platba kartou a enc uplne prazdno.... platba cash a kolona 4 km. Fakt ty lidi nechapu....... jediny problem byli celnici Slovinci ale to je proste tupa zavist ze jsou tranzitni zeme a taky tim ze v dobe nejvetsiho tranzitu tam jsou funkcni jen dve celnice....... na druhou stranu se mi nulova kontrola na hranicich nelibi. Pri predstave ze mi nekdo v HR nebo kdekoli jinde ukradne dite a preveze ho za hranice a nikdo nikoho ani nekontroluje.... je mi spatne. K cemu ma to ditr tedy pas kdyz to vetsinou nikoho nezajima? To jsem byl radsi kdyz nas prolustrovali na hranici s Bosnou a musel jsem i odstavit auto a vystoupit vc. ukazani kufru apod..... Citovat
ozzy56 Odesláno 9. červenec 2015 Odesláno 9. červenec 2015 (upraveno) no v sobotu kolem poledne a do večera je to zadupané všude, to ví každý trottl co tam jezdí --dopoledne tě vyhodí z hotelu /apart. a všichni hned do aut a hurá domů , pak jsou samé havárky a tlačenice po cestě...,já si poslední den pobytu (tu sobotu) natáhnu až do večera, pak se na pláži osprchuju a V KLIDU jedu domů Upraveno 9. červenec 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
OK406 Odesláno 9. červenec 2015 Odesláno 9. červenec 2015 elton, tiše Ti zavidím. Užij si moře a ať vyjde počasí a 5008 slouží ke 100% spokojenosti! Přeji šťastní návrat. Scratch, plně Ti dávám za pravdu, že se vyplatí platit mítní kartou a nebo ,,krabičkou". Platba v hotovosti je ,,na dlouho". Pokud se někdo domnívá, že ušetří, pokud bude mítné platit hotově, tak se opravdu mílí. Ať se jedná o kurz a nebo o čas! Ohledně dětí máš pravdu. Pokud se ovšem nahlásí ,,únos" dítěte, tak jsou na hranicích a nejen na nich kontroly. Citovat
oddie Odesláno 9. červenec 2015 Odesláno 9. červenec 2015 Já jsem právě na Nechranicích, krásných 16°, kam se hrabe Jadran Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. červenec 2015 Odesláno 9. červenec 2015 no v sobotu kolem poledne a do večera je to zadupané všude, to ví každý trottl co tam jezdí --dopoledne tě vyhodí z hotelu /apart. a všichni hned do aut a hurá domů , pak jsou samé havárky a tlačenice po cestě...,já si poslední den pobytu (tu sobotu) natáhnu až do večera, pak se na pláži osprchuju a V KLIDU jedu domů To je pravda ze kolem poledne toy kolony zacinaji, ale abys v zahrebu byl v poledne tak treba z makarske je nutne vyjet v 8 rano a ne dopoledne..... ale pochybuju ze by videnska ZOO mela pochopeni pro nasi navstevu v brzkych rannich hodinach...... do HR zasadne odjizdim z Prahy mezi 17-18 hodinou, mrknu cestou do Mariboru, Zahrebu a nakoupim si ve Splitu a v 10 jsem u apartmanu. Vyhodim v teple kazici se veci do lednice a jdu k mori a vratim se po obede do pripraveneho apt. No a odjizdim bud brzo rano nebo vecer. Podle toho jestli jeste neco v planu je nebo neni Citovat
Hafity Odesláno 10. červenec 2015 Odesláno 10. červenec 2015 Já jsem právě na Nechranicích, krásných 16°, kam se hrabe Jadran Vikleštice? A berou? Citovat
oddie Odesláno 10. červenec 2015 Odesláno 10. červenec 2015 Jo, berou, mě z toho křeče do podkolenních šlach ještě teď Citovat
Hafity Odesláno 11. červenec 2015 Odesláno 11. červenec 2015 Tak ti třeba, když to zanedbáváš.... Citovat
oddie Odesláno 11. červenec 2015 Odesláno 11. červenec 2015 Asi to prodám, krámy jedny blbý, neskladný to je, dostane se na to čověk párkrát do roka a ještě na tom ani neumím pořádně jezdit Ad Chorvatsko, na nákup ENC si snad asi hodím korunou, kdybych ji náhodou koupil, tak pak bude případně k zapůjčení v Praze, od 26.7 dál. Citovat
Medvěd Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 Jak už psáno výše, cca za měsíc míříme do Igrane. Má tu někdo z těch, co Chorvatsko navštívili vícekrát, nějaké tipy na PŘÍPADNÉ výlety v okolí? asi zajedeme do Splitu a Dubrovníka, ale kdyby byl poblíž nějaký Národní park (jezera nebo vodopády), určitě bychom byli rádi za tip. Taky by nebylo špatné nějaké delfinárium nebo aquapark ..... Citovat
oddie Odesláno 13. červenec 2015 Odesláno 13. červenec 2015 Tak vzhledem k tomu, že i z Chorvatska budu muset udělat pár drobností v práci, jsem si pořídil chorvatskou datovou kartu. A docela koukám, jak mají levné datové tarify... Citovat
oddie Odesláno 13. červenec 2015 Odesláno 13. červenec 2015 Ne, tam, kam jedu, není wifi, není hospoda, není krám, nejsou s*ačky pro tůristy, není nic. Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červenec 2015 Odesláno 13. červenec 2015 To aby sis vzal sebou i generator na 220 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.