Guest Scratch Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 (upraveno) ani bys neveril, jak je Maribor krasny v noci Stejnetak zajizdim do Zahrebu Upraveno 10. červen 2015 uživatelem Scratch Citovat
MotoMoto Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Já po tom co jsem omylem zajel do Milána a přepadli nás tam, tak se městům raději vyhýbám. A Maribor stejně objíždím protože objíždím dálnici ve Slovinsku. Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 (upraveno) ja ji taky objizdim pres Maribor a Ptuj Upraveno 11. červen 2015 uživatelem Scratch Citovat
oddie Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Máte někdo přesnou trasu toho objezdu? Já nad tím trochu váhám, zda to má cenu, z principu asi ano, vzhledem k systému slovinské nálepky schválně jen na 7 dnů, ale prakticky... Citovat
MotoMoto Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Prakticky zdržení cca půl hodiny, ušetření 30E v každém směru. Dvě trasy, buď jak píše Jirka, tu jsme nejel a nebo ta klasická Murek, Lenar, Ptuj, tu jezdím každoročně. Až bud HR v Shangenu a bude dostavěná dálnice tak jim ty prachy dám. Klidně. Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 (upraveno) to by se melo presunout do Chorvatskeho tematu, necham to kluci nahlasit, at to modi presunou. Obecne to pro me ma daleko vyssi prinos nez dalnice, ono to vetsinou vubec neni zdrzeni, ale naopak vyhoda, jezdim tam takovou zapadlou silnickou a dostanu se cca 1 km od hranic. Takze maximalne vystojim kilak. Kdezto z dalnice jsem stal i 9 km kolonu....... Abych ti rekl, tak mi prijde logictejsi ta cesta pres Maribor Upraveno 11. červen 2015 uživatelem Scratch Citovat
radim.1008 Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Taky se řadím k objížděčům. Na 228km sjezd z dálnice a přes rakousko slovinský hranice po souběžné silnici do Šentilj, což je i název přechodu. Dále k Mariboru a před ním na tom velkém kruhovém objezdu na Lenart. Z Lenartu na Ptuj, přes řeku po mostě na silnici k hranicím a směr Záhřeb. Citovat
MotoMoto Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Děkuji moderátorovi za přesunutí. Já už jsme nad tou cestou přemýšlel, můžeš prosím Scratchi dát nějaký itinerář? Děkuji To co píše Radim, je ale jiná cesta. Citovat
rhinos Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 pockat jak uspora 30E v kazdem smeru? To je snad souhrna uspora ne? Citovat
elton Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Kdysi jsem objížděl oběma cestama, jak přes lenart tak přes centrum Mariboru. Přes Maribor mě to připadlo lepší. Dnes neobjíždím, protože mám většinou slovinsko projete za cca 20 minut. a nemám rád ty jejich okresky. Citovat
MotoMoto Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Já mám pocit, že zvedli cenu na 7 dní na 30E, ale mohu se plést. Někde jsem to četl. Takže pokud jedeš na víc tak je to dvakrát 30E Citovat
MotoMoto Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 (upraveno) Tak se asi pletu, omlouvám se je to jen 15E Upraveno 11. červen 2015 uživatelem MotoMoto Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 ja sjizdim 222 protoze na 228 me jednou nenechali sjet a nutili jet po dalnici, a pry to obcas delaji, ze nejsem jediny pripad no a pak jedu po te starsi ceste do Mariboru, prejedu reku a po chvili uhnu doleva na Ptujskou cestu a po ni pak az do Ptuje, kde jsem se jednou vymotal az ten kilometr pred hranicema. Nemuzu poslouchat svou blbou navigaci, ktera me furt tahala na dalnici i kdyz jsem nechtel. Posli mi na sebe mail, mam to udelany ve wordu. Je to takovy nicmoc ale me to staci Citovat
rhinos Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 ja bych take poprosil pokud je to mozne:) cadjobss@gmail.com Citovat
oddie Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Nemohl byste to někdo naklikat třeba do mapy.cz? Třeba kde se sjíždí - až za hranicema Slovinska (to je asi půl km po slovinské dálnici), nebo se musí už před do Spielfeldu, protože na tom půlkilometru ke sjezdu do Šentilje chytaj? Dtto napojení zpátky u Ptuje - je tam zase asi půlkilometr dálnice, nebo se musí až za Pobřežje? Citovat
MotoMoto Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Tady lze asi nalézt všechno co se hledat dá. Je tam někde i přesný popis té cesty co jezdím já, včetně fotek z křižovatek a slovního popisu. http://forum.ihvar.cz/read.php?4,81468 Citovat
Péťa Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Jednou jsem to jel, já se jinak snažím Chorvatsku vyhnout Z NETu jsem si stáhnul návod, viz příloha (je to z roku 2010)Objezd Slovinska.pdf Citovat
MotoMoto Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Hlavně neplašit, když to na konci objížďky vede na dálnici. Je to posledních cca 400 metrů a ty nejsou placené, značka ukončuje placenou část už dřív. Policajti tam občas jsou, ale chytají jen ty blázny co začnou couvat a otáčet se a podobně. Citovat
OK406 Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Mám stažené na videu, jak se vyhnout slovinské dálnici. Jezdím podle toho . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.