Pe.Tr Odesláno 12. březen 2015 Odesláno 12. březen 2015 Baska na krku, 2+2 na 8 v apartmánu. 2+1 s terasou. Vana, pracka,kuchyn prvni pulka cervence 720 eur. Vyskakovalo tam na mne rozpeti 600-950 eur. Zalezi na apartmanu a hlavne case kdy jedes Citovat
Milan407 Odesláno 12. březen 2015 Odesláno 12. březen 2015 Kde hledate ubytovani? www.dobrodosli.cz Citovat
elton Odesláno 12. březen 2015 Odesláno 12. březen 2015 Baška na Krku, půlka domu, dvě terasy, kuchyn atd. se vším 62,-eur na den, pohoda. Citovat
radim.1008 Odesláno 12. březen 2015 Odesláno 12. březen 2015 Jel bych hned, klidně zítra, ale buduju. Uvidíme, kam letos na pár dní za odpočinkem. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. březen 2015 Odesláno 12. březen 2015 měl jsem v Bašce apartmán přes Vítkovice tours, pamatuju že nebyl drahý, první řada domků nad přístavem, hned u muzea toho českého doktora, co to tam kdysi objevil, k moři cca 150m, celkově dobrý Citovat
MotoMoto Odesláno 12. březen 2015 Odesláno 12. březen 2015 Eltone, takže chodíte na pláž, jak bych to řekl, jako celá rodina? Víš já nesnáším to stěhování s dětmi, teď jdeme tam tak sebou vzít tohle a tohle, protože to potřebujeme. Já preferuji že prostě sedím na terase ve stínu a čtu si a popijím a když chci tak si odskočím zaplavat a malá se v pohodě hlotoní na pláži a já na ní vidím. Citovat
elton Odesláno 12. březen 2015 Odesláno 12. březen 2015 To jak kdy, loni jsem měl na pláž 3 metry. Letos, ale chceme na Bašku, kterou máme prostě velmi rádi. A pro naše lumpy to je ideál. Citovat
radim.1008 Odesláno 13. březen 2015 Odesláno 13. březen 2015 A předloni byly i chůvy, že Eltone. Citovat
Medvěd Odesláno 13. březen 2015 Odesláno 13. březen 2015 Letos možná - pokud vše vyjde jak předpokládáme - cuknu ze svého přirozeného odporu k Chorvatsku a pojedeme do Igrane. Apartmán od SVB loni vyšel na cca 12000,- Kč/týden (last minute = teď je to dražší) + polopenze, což by mělo být ufinancovatelné. Chtěli bychom jet třetí srpnový týden, ale jak říkám - uvidíme. Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. březen 2015 Odesláno 13. březen 2015 Medved: 63EUR s polůopenzi neni spatny. Osobne si ale radsi varim sam.... rano si dojdu do pristavu, koupim si na vecer cerstvou rybu atd Ozzy56: to by se mi libilo kvuli tomu, ze bych to nemel daleko k rybam rano, ale jinak ani za nic. Ruch, smrad z lodi, ropa a olej.... a na kloudnou plaz vzdy dal Cca 4 roky zpatky jsem se dobre nachytal, psali more 20 metru, no bylo 20 metru ale vzdusnou carou. Cesta k mori vedla vytesanym tunelem o poctu 130 schodu..... a barak byl hned u te jejich pobrezni hlavni..... nejdriv jsem chtel odjet, pak jsme se nechali ukecat na 4 dny, tak jsme to zkusili a hluk zadnej, fakt perfektne v noci odhlucneny, a ono tech aut ani tolik ve finale nejezdilo. Majitele nam pak jeste sehnaly ryby atd. a i ugrilovali a proste super. Nakonec jsme zustali 14 dni a vsichni si pekne potrenovali fyzicku . Ale letos bych to nedal, ale moc se mi libi ten peljesac. Hledam neco pro dva hned u more a pokud mozno aby nas tam bylo malo a mohli jsme vyuzit nejaky krb na rybicky a chobotnicky Citovat
rhinos Odesláno 13. březen 2015 Odesláno 13. březen 2015 no vcera jsem koukal na to pres dobrodosli a musel jsem se smat.... Je tam jeden apartman za pomerne drahe penize a vzdalenost k mori 2500m Citovat
Laďa Odesláno 13. březen 2015 Odesláno 13. březen 2015 V Chorvatsku je třeba se dívat na vzdálenost od moře a vzdálenost od pláže. Citovat
rhinos Odesláno 13. březen 2015 Odesláno 13. březen 2015 plaz byla taky 2500m ale laka me cim dal vic ta Cerna Hora Citovat
Milan407 Odesláno 13. březen 2015 Odesláno 13. březen 2015 no vcera jsem koukal na to pres dobrodosli a musel jsem se smat.... Je tam jeden apartman za pomerne drahe penize a vzdalenost k mori 2500m Cena je ta požadovaná majitelem, otázka je jestli uspěje. Já přes dobrodosli objednávám každý rok v Igrane. Výhoda je, že hned vidím jak je obsazeno a ceny odpovídají těm, co chtějí majitelé na místě, leckdy jsou i nižší. Jsou to nabídky, je třeba vybírat. Za mě maximální spokojenost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.