Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Baska na krku, 2+2 na 8 v apartmánu. 2+1 s terasou. Vana, pracka,kuchyn prvni pulka cervence 720 eur. Vyskakovalo tam na mne rozpeti 600-950 eur. Zalezi na apartmanu a hlavne case kdy jedes

Odesláno

měl jsem v Bašce apartmán přes Vítkovice tours, pamatuju že nebyl drahý, první řada domků nad přístavem, hned u muzea toho českého doktora, co to tam kdysi objevil, k moři cca 150m, celkově dobrý ;)

Odesláno

Eltone, takže chodíte na pláž, jak bych to řekl, jako celá rodina? Víš já nesnáším to stěhování s dětmi, teď jdeme tam tak sebou vzít tohle a tohle, protože to potřebujeme.

Já preferuji že prostě sedím na terase ve stínu a čtu si a popijím a když chci tak si odskočím zaplavat a malá se v pohodě hlotoní na pláži a já na ní vidím.

Odesláno

To jak kdy, loni jsem měl na pláž 3 metry. Letos, ale chceme na Bašku, kterou máme prostě velmi rádi. A pro naše lumpy to je ideál.

Odesláno

Letos možná - pokud vše vyjde jak předpokládáme - cuknu ze svého přirozeného odporu k Chorvatsku a pojedeme do Igrane. Apartmán od SVB loni vyšel na cca 12000,- Kč/týden (last minute = teď je to dražší) + polopenze, což by mělo být ufinancovatelné. Chtěli bychom jet třetí srpnový týden, ale jak říkám - uvidíme.

Odesláno

Medved: 63EUR s polůopenzi neni spatny. Osobne si ale radsi varim sam.... rano si dojdu do pristavu, koupim si na vecer cerstvou rybu :) atd :)

Ozzy56: to by se mi libilo kvuli tomu, ze bych to nemel daleko k rybam rano, ale jinak ani za nic. Ruch, smrad z lodi, ropa a olej.... a na kloudnou plaz vzdy dal :)

Cca 4 roky zpatky jsem se dobre nachytal, psali more 20 metru, no bylo 20 metru ale vzdusnou carou. Cesta k mori vedla vytesanym tunelem o poctu 130 schodu..... a barak byl hned u te jejich pobrezni hlavni..... nejdriv jsem chtel odjet, pak jsme se nechali ukecat na 4 dny, tak jsme to zkusili a hluk zadnej, fakt perfektne v noci odhlucneny, a ono tech aut ani tolik ve finale nejezdilo. Majitele nam pak jeste sehnaly ryby atd. a i ugrilovali a proste super. Nakonec jsme zustali 14 dni a vsichni si pekne potrenovali fyzicku :D. Ale letos bych to nedal, ale moc se mi libi ten peljesac. Hledam neco pro dva hned u more a pokud mozno aby nas tam bylo malo a mohli jsme vyuzit nejaky krb na rybicky a chobotnicky :)

Odesláno

no vcera jsem koukal na to pres dobrodosli a musel jsem se smat....

Je tam jeden apartman za pomerne drahe penize a vzdalenost k mori 2500m :D

Cena je ta požadovaná majitelem, otázka je jestli uspěje. Já přes dobrodosli objednávám každý rok v Igrane. Výhoda je, že hned vidím jak je obsazeno a ceny odpovídají těm, co chtějí majitelé na místě, leckdy jsou i nižší.

Jsou to nabídky, je třeba vybírat. Za mě maximální spokojenost. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...